Yorgun, Kırgın ve Mutsuzum..

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Kızlar bu bir dertleşme sadece bebeğimi kaybettim, 15 haftalıktı gebeliğim, kalbi durdu bebeğimin çok üzgünüm ve çok kırgınım başta eşime, sonra ailesine, sonra da kendi aileme hakkımı helal etmiyorum

Şimdi herkesi defettim başımdan neye yaradı ki?? beni bu duruma düşürdüler herkesi Rabbime havale ediyorum​

Neden ki?niye ailene kiziyorsun.
Bebegin kalbinin durmasi pihtilasma ile alakali olabilir.

başınız sağolsun Allah sabır versin

ne oldu ki onlarla alakalı strese bağlı mı kaybettiniz bebeğinizi

Allah verir Allah alir. Otesi berisi yok, ona buna bukadar siteme gerek yok. Kalbinizi dogru tutmakla baslayin bence ise, hakkimi helal etmiyorumlarla icinizi karartacaginiza.

1. İnkar
  2. Kızgınlık
  3. Pazarlık
  4. Depresyon ve nihayetinde kabullenme bunları yaşıyorsun sabır dilerim zor zamanlar ama herkesi suçlayarak bebeğinizi
    geri getiremezsiniz

Başınız sağolsun. Zor günlerinizde yanınızda olmadıkları için mi kırgınsınız?

Büyük ihtimalle sizi üzdüler bu yüzden olduğunu düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Size hak veriyorum ben de olsam affedemezdim onlar yüzünden kaybettiysem.
Ama bir de hayırlısı böyleymiş diye bakın olaya. Çok zor çok kesinlikle anlıyorum. Allah sabır versin.

Mevzular uzun eski konularımı okuyanlar bilir yapılanlara ne kadar ses çıkarmadıysam fazlasıyla yüklendiler ve artık bunları yazmak istemiyorum bile bile geldi bazı şeyler

Kızlar bu bir dertleşme sadece bebeğimi kaybettim, 15 haftalıktı gebeliğim, kalbi durdu bebeğimin çok üzgünüm ve çok kırgınım başta eşime, sonra ailesine, sonra da kendi aileme hakkımı helal etmiyorum

Şimdi herkesi defettim başımdan neye yaradı ki?? beni bu duruma düşürdüler herkesi Rabbime havale ediyorum​

Ah canım ya çok üzüldüm... :(( çok çok çok geçmiş olsun... Lütfen kurtul o insanlardan, gerçekten sana hiç iyi gelmiyorlar.

Genetik test yapıldı mı? Neden kalbi durmuş öğrenebildiniz mi?

Başiniz sag olsun öncellikle..
Neden sebep olar kv esinizi gosteriyorsunuz ayrildiniz mi simdi

Esiniz bebeginizi kaybedecek kadar sucluyorsuniz hayirlisini dileyin Allahtan her serde bir hayir vardir elbet.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Ama burada size herkes söylemişti hem kızkardeşini hem kaynanayı gönder diye. Anneniz kardeşiniz için ayrı ev masrafı olmasın diyordu. Daha mı iyi oldu simdi diye sorarsınız.

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Önce kendinizi toparlayın lütfen. Sonra da hayatınızda size kötü gelen ne varsa çıkarın...

Kimseye yüklemeyin bebeğiniz sağlıklı olsaydı tutunurdu muhakkak..
kendinizi bu şekilde bunaltmayın başkalarına suç atmak iyi birşey değil. Kin doğurur nefret doğurur.. Allahtan gelen birşey diye düşünün. Sağıklı bir bebek her şekilde tutunur unutmayın bunu.. depresyon yaşarsınız kötü olursunuz.
Başınız sağolsun..

Çok üzüldüm.. Allah güç kuvvet versin inşallah.. düşüncesiz ve rahat tavırlarının sebep olduğu şeye bak.. ama vardır bi hayır.. Allah ömür verse elbet yaşıycaktı..

Bidaha gelip rahatsız etmezler hiç değilse herkes başının çaresine bakar.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. huzurla sağlıkla mutlulukla yaşayın bu defa..

Back
X