• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk, bitkinlik?..

O durum bende de var uzun zamandır. Kendimden bıktım yorgunum demeye utanır oldum. Saatlerce uyusam da yorgunum. D vitamini takviyesi ve demir takviyesi alıyorum şuan 13 gün falan oldu ama değişen bir şey yok :KK14:

O durum bende de var uzun zamandır. Kendimden bıktım yorgunum demeye utanır oldum. Saatlerce uyusam da yorgunum. D vitamini takviyesi ve demir takviyesi alıyorum şuan 13 gün falan oldu ama değişen bir şey yok :KK14:
Yüksek oranda D vitamini eksikliği iki teyzem ve annemde de vardı Bu tip şikayetleri yoktu ama Alakası var mıdır ki o_O

Yüksek oranda D vitamini eksikliği iki teyzem ve annemde de vardı Bu tip şikayetleri yoktu ama Alakası var mıdır ki o_O
D vitamini eksikliği yorgunluk yapıyormuş doktorum öyle söyledi. Erkek arkadaşınız depresyonda da olabilir o da yorgunluk yapar.

sadece kazma kürek çalışanlar yorulmaz ki... işe yeni başladığı için de yoruluyor olabilir. kafa yorgunluğu farklı bir şey...

D vitamini eksikliği yorgunluk yapıyormuş doktorum öyle söyledi. Erkek arkadaşınız depresyonda da olabilir o da yorgunluk yapar.
Ya dersleri falan çok sıkıntı etmişti de Depresyon derecesinde olabilir mi ki :( bi derdi yok ki başka Depresyon olduğunu nasıl anlarız ki Psikiyatriye hayatta gitmez gönderemem ki

sadece kazma kürek çalışanlar yorulmaz ki... işe yeni başladığı için de yoruluyor olabilir. kafa yorgunluğu farklı bir şey...
Yorgunluktan kafam çalışmıyor artık dediği de oluyor ama Vücudum yorgun bacaklarım halsiz falan diyor genelde

mesele erkek arkadaşım, daha doğrusu onun problemi, ben de üzülüyorum, söz de dinletemiyorum. Aslında çalışkan bi çocuktur hiçbişeye üşenmez , tembellik etmez ama azıcık işi olsa döner kemdini yatağa atar, bütün gün yorgunum diye geziyor. Hele şimdi işe başladı bir aydır, bütün hayatı işe gidip gelip doğruca uyumak. Benim uğraşımla bile koparamadığım gezmelerine bile gitmez oldu, işi gücü uyumak .Okul açılacak derslerine de odaklanamıcak böyle çok üzülüyorum :KK43: Zor bi işi de yok Masa başında Ne var bu kadar yorulacak anlamıyorum ki zorla doktora gönderdim tahlilleri kan değerleri normal çıktı. Doğru düzgün beslenmiyor , hatta bazen hiç beslenmiyor ne kadar dikkat et desem de napsın bekar evinde olmuyor işte. Sitelerde vitamin mineral eksikliğinden olur gibisinden şeyler gördüm. Multivitamin hapları iyi geliyormuş, bi fikriniz var mı bu durumun çaresi nedir :KK43:
Sen çalışmıyorsun sanırım???

Siz böyle anne modunda dolastiginiz için heyecanı kalmamış sıkıcı bir hayatı var gibi duruyor. O yüzden uyuyor olabilir. Nekadar Düşünsenizde erkekler bu tür şeylerden sıkılır. Çok üstüne düşmeyin.sizi annesi gibi görmeye, yeni heyecanlar ve yeni birini aramaya başlarsa işte ozaman uykusu açılır.

Yorgunluktan kafam çalışmıyor artık dediği de oluyor ama Vücudum yorgun bacaklarım halsiz falan diyor genelde

kafa yorgunluğu vücudu etkiliyor ama. gerginlikte varsa ayaklar bile ağrıyor...

buradaki işe yeni başladım. işe adapte olmaya çalışıyorum. bilmediğim şeyler olunca kafam doluyor. halsizlik oluyor. uykum geliyor.. gelirken ve giderken uyuklayarak gidip geliyorum işe... sanki sabahtan akşama kadar tuğla taşıyorum

Belli zaten "masa başı neden bu kadar yoruluyor" gibi bir cümle kurmazdın.
Masa başı çalışan yorulmaz demiyorum. Ama her çalışan insnaın da bi sosyal hayatı gezmesi tozması oluyor en azından uyanık kalabiliyorlar değil mi Dünyada tek çalışan benim sevgilim değil ya Ya da güneşin altında inşaatta tuğla taşıyan işçi kadar yorulamaz ya Bu ne kadar fazla yorgunluk diyorum Tek derdiniz eleştirmek mi

Siz böyle anne modunda dolastiginiz için heyecanı kalmamış sıkıcı bir hayatı var gibi duruyor. O yüzden uyuyor olabilir. Nekadar Düşünsenizde erkekler bu tür şeylerden sıkılır. Çok üstüne düşmeyin.sizi annesi gibi görmeye, yeni heyecanlar ve yeni birini aramaya başlarsa işte ozaman uykusu açılır.
Benle ne alaka Evli değiliz ki eve gelince benden sıkılıp uyusun Bi sosyal hayatı hatta fazlasıyla sosyal hayatı kopamadığı arkadaşları vardı Şidmi yorgunluktan hiçbişey yapmıyor benle ne alaka

Masa başı çalışan yorulmaz demiyorum. Ama her çalışan insnaın da bi sosyal hayatı gezmesi tozması oluyor en azından uyanık kalabiliyorlar değil mi Dünyada tek çalışan benim sevgilim değil ya Ya da güneşin altında inşaatta tuğla taşıyan işçi kadar yorulamaz ya Bu ne kadar fazla yorgunluk diyorum Tek derdiniz eleştirmek mi
yeni çalışmaya başlamış biri sevgilin. Vucut adaptasyon sağlayana kadar zorlanır.
Henüz vucudu ham onun. O yüzden. Zamanla düzene girer.

belki depresyondadır.
belki kafası iş yerinde çok yoruluyordur.
belki de bünyesi yorgun düşmüştür. pharmaton kullanabilir bence.

Pharmaton Nedir Ne İşe Yarar?
Dengesiz ve yetersiz beslenme, spor ve egzersizden uzak kalma gibi sebeplerden dolayı enerjimiz düşer, bu da motivasyon eksikliği yaratır. Motivasyonumuz zayıflayınca iş hayatımızda ve özel hayatımızda işler yolunda gitmemeye başlar. Enerjisi yüksek insanlar daha kolay sosyalleşir ve başarılı olur. Yorgunluk ve enerji düşüklüğünün olumsuzluklarını yaşamamak için Pharmaton kullanılabilir.

benim bildiğim en iyi olanlardan biri. yakınlarım kulllanıyor ve bu konularda bilgili biri de daha önce bana tavsiye etmişti.

kafa yorgunluğu vücudu etkiliyor ama. gerginlikte varsa ayaklar bile ağrıyor...

buradaki işe yeni başladım. işe adapte olmaya çalışıyorum. bilmediğim şeyler olunca kafam doluyor. halsizlik oluyor. uykum geliyor.. gelirken ve giderken uyuklayarak gidip geliyorum işe... sanki sabahtan akşama kadar tuğla taşıyorum
Bu dediğiniz doğru olabilir Sürekli İş öğreniyorum, bugün şunu da öğrendim, zordu ama şunu da yaptım vs diyor, işi hem seviyor hem de en iyisini yapmak için çok çabalıyor yorgunluk bundan olabilir ama beslenme eksiklikleri benim kafamı çok kurcalıyor :(

yeni çalışmaya başlamış biri sevgilin. Vucut adaptasyon sağlayana kadar zorlanır.
Henüz vucudu ham onun. O yüzden. Zamanla düzene girer.
Üniversite hayatı boyunca hep çalıştı O zamanlar da torgunum derdi ama bu kadar değildi İşin garibi bi de şu zamana kadar hep para kazanmak için çalışırken şu an para için değil mesleğimi öğrenicem diyerek hevesle yaptığı bi işte çalışıyor Bu kadar sevdiği mutlu olduğu halde bu kadar da zor geliyor

Back
X