• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk, bitkinlik?..

Üniversite hayatı boyunca hep çalıştı O zamanlar da torgunum derdi ama bu kadar değildi İşin garibi bi de şu zamana kadar hep para kazanmak için çalışırken şu an para için değil mesleğimi öğrenicem diyerek hevesle yaptığı bi işte çalışıyor Bu kadar sevdiği mutlu olduğu halde bu kadar da zor geliyor

hmmm o zaman şu an çalıştığı yerde kendi bilgisini yetersiz hissediyor. ben de ilk mesleğimle ilgili okurken çalıştığımda öyle tuhaf bir geçiş dönemi yaşamıştım. çok normal. zamanla öğrendikçe rahatlayacak ve size yaşantısına yansıtacaktır.

belki depresyondadır.
belki kafası iş yerinde çok yoruluyordur.
belki de bünyesi yorgun düşmüştür. pharmaton kullanabilir bence.

Pharmaton Nedir Ne İşe Yarar?
Dengesiz ve yetersiz beslenme, spor ve egzersizden uzak kalma gibi sebeplerden dolayı enerjimiz düşer, bu da motivasyon eksikliği yaratır. Motivasyonumuz zayıflayınca iş hayatımızda ve özel hayatımızda işler yolunda gitmemeye başlar. Enerjisi yüksek insanlar daha kolay sosyalleşir ve başarılı olur. Yorgunluk ve enerji düşüklüğünün olumsuzluklarını yaşamamak için Pharmaton kullanılabilir.

benim bildiğim en iyi olanlardan biri. yakınlarım kulllanıyor ve bu konularda bilgili biri de daha önce bana tavsiye etmişti.
İşe yarıyor mu gerçekten Alıp vericem de kararsız kaldım hangisi en iyidir diye

Benle ne alaka Evli değiliz ki eve gelince benden sıkılıp uyusun Bi sosyal hayatı hatta fazlasıyla sosyal hayatı kopamadığı arkadaşları vardı Şidmi yorgunluktan hiçbişey yapmıyor benle ne alaka
Cnm kastettigim şey; hayatı heyecanlı kılan şey asktir.siz böyle şeyleri ona sık söylüyorsaniz, zorla doktora falan gonderiyorsaniz,devamli bu konuya takik bir şekilde günde en az bir kere bahsediyorsaniz. Uyur.ve bunu değiştirmeye çalışmaz. Annesi nasil çocuğunu düzeltmeye çalisirsa sizde öyle yapmayın ki sizi sıkıcı bulmasin.bunun yerine umursamaz olun gezin tozu o uyurken programlar yapın ki biraz kendine gelsin hatun beni gözden çıkardı diye.daha ise yarar

hmmm o zaman şu an çalıştığı yerde kendi bilgisini yetersiz hissediyor. ben de ilk mesleğimle ilgili okurken çalıştığımda öyle tuhaf bir geçiş dönemi yaşamıştım. çok normal. zamanla öğrendikçe rahatlayacak ve size yaşantısına yansıtacaktır.
Öyledir Çok hevesli ve çok koşturuyor o yüzden Patron da hiç acımıyor açıkçası Daha önce öylece markette , kitapçıda falan çalışmıştı Bedeni yorulsa da kendini bu kadar yormuyordu

Cnm kastettigim şey; hayatı heyecanlı kılan şey asktir.siz böyle şeyleri ona sık söylüyorsaniz, zorla doktora falan gonderiyorsaniz,devamli bu konuya takik bir şekilde günde en az bir kere bahsediyorsaniz. Uyur.ve bunu değiştirmeye çalışmaz. Annesi nasil çocuğunu düzeltmeye çalisirsa sizde öyle yapmayın ki sizi sıkıcı bulmasin.bunun yerine umursamaz olun gezin tozu o uyurken programlar yapın ki biraz kendine gelsin hatun beni gözden çıkardı diye.daha ise yarar
Yok çok fazla gözüne sokmuyorum artık zaten Eskiden daha çok herşeyine karışırdım da baktım ters tepiyo vazgeçtim

İşe yarıyor mu gerçekten Alıp vericem de kararsız kaldım hangisi en iyidir diye

kardeşim kullanıyor. çok memnun. bence alıp deneyin. en azından enerjisi yükselir.

Öyledir Çok hevesli ve çok koşturuyor o yüzden Patron da hiç acımıyor açıkçası Daha önce öylece markette , kitapçıda falan çalışmıştı Bedeni yorulsa da kendini bu kadar yormuyordu

ileride siz de o da iyi ki çok çalışmış diyebilirsiniz. acımasın boşverin daha genç :)

ileride siz de o da iyi ki çok çalışmış diyebilirsiniz. acımasın boşverin daha genç :)
Yaa zaten yorgunsa uyusun kıyamam dicem de Okul açılacak dersler nolacak Dersleri kötü olursa iyice bunalıma girecek diye korkuyorum

Üniversite hayatı boyunca hep çalıştı O zamanlar da torgunum derdi ama bu kadar değildi İşin garibi bi de şu zamana kadar hep para kazanmak için çalışırken şu an para için değil mesleğimi öğrenicem diyerek hevesle yaptığı bi işte çalışıyor Bu kadar sevdiği mutlu olduğu halde bu kadar da zor geliyor

çalışmayı başlayınca anlarsın... yeni işe başlamak farklı. daha önceki çalıştığı işler uzmanlık gerektirmiyordu. şimdi kendi işini öğrenmeye çalışıyor.

çalışmayı başlayınca anlarsın... yeni işe başlamak farklı. daha önceki çalıştığı işler uzmanlık gerektirmiyordu. şimdi kendi işini öğrenmeye çalışıyor.
Tamam anladık da bi çaresi yok mudur diyorum Konuyu neden açtım eleştirin diye mi :KK12:

Yaa zaten yorgunsa uyusun kıyamam dicem de Okul açılacak dersler nolacak Dersleri kötü olursa iyice bunalıma girecek diye korkuyorum

hangi bölümde? derslerine de katkı sağlar belki kendi alanında çalışması. bir de arkadaşlarından güzel tepki alır bence ve morali daha iyiye gidebilir.

hangi bölümde? derslerine de katkı sağlar belki kendi alanında çalışması. bir de arkadaşlarından güzel tepki alır bence ve morali daha iyiye gidebilir.
Hukuk Avukatın yanında asistanlık yapıyor şu an

Keşke çaresi olsa. Ben de yorgunluktan düşüp kalacağım biryerde.
Sürünerek geliyorum işe.
Pharmaton falan fayda etmedi. Neler neler de kullandım.
Gerçi ben günde sadece 5-6 saat uyuyabiliyorum.
Ve de yaşımdan dolayı olabilir..

Ben ilk ise basladigim zamanlar üstümle basimla uyuyordum ... Cünkü halim yoktu. Ki benim isde masa basi ... Zamanla alisir diye düsünüyorum :))

O bu kadar yorgunluğundan sıkıntısından annesine bahsetmiyordur bile eminim En yakını benim tabi ki ben düşünücem kendisine bakmıyor çünkü

en yakını şuan için annesi, annesine bahsetmesini sağlayın ya da siz söyleyin, annesi düzeltir oğlunu, sizin uzaktan müdahale etmeniz zor olur

Hukuk Avukatın yanında asistanlık yapıyor şu an

işi kolay değil ki, çok gıcık iştir hukuk, bu arada daha önce çalıştığı işleri kafa yoracak işler değilmiş, şuan ki işi kafa yormak, o yüzden beyin olarak yorulması çok normal, bir müddet böyle gider, işe alıştıkça stresi azaldıkça normale döner, zaten sıkılır rutinden bir zaman sonra, yani ilaç olarak ona zaman vermelisin

Back
X