Yorgunluk uyanamama..

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Bu günlerde cok yorgun uyanıyorum yataktan kalkamıyorum sürekli uyuyorum bıraksalar akşama kadar yatıcam arada cay içsem yerer yani.
Çok fena gece erken yatıyorum sabah kalkanıyorum neden acaba kızlar sizede oluyormu hiç?gün içinde hiç yoğun calışmıyorum ama hep yorgunum iki adım yol atsam yoruluyorum gözlerimi acamıyorum uyumak uyumak istiyorum..bu günler canım da sıkkın acaba depresyonik bişey mi ..Hiçbirseyi düşünmek istemiyorum offf...

Şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum nişanlıma diyorum nolur bırakıyım işi yaa evde yatıyım akşamlara kadar diyorum ama bi bakıyorum sonra kredi borcum ve almam gereken çeyizliklerim var uyanıyorum :D ama cidden iş yerinde ağzım açık duruyorum uykusuzlktan erken yattıgım halde bahardan ve yaşadığımız yoğun tempodan

aynen kansızlık ve vitamin değerlerine baktırın. ben şuaralar bal sütü arı poleni karışımı yiyorum o da iyi geliyor
Bu gerçekten etkili mi? Arkadaşımda kullanıyor ama memleketinde yaptırıyor çok iyi geliyormuş. Ben denemedim merakta ediyorum. Kullandığınız marka nedir?

Bu gerçekten etkili mi? Arkadaşımda kullanıyor ama memleketinde yaptırıyor çok iyi geliyormuş. Ben denemedim merakta ediyorum. Kullandığınız marka nedir?
aktardan aldım. direk karışım şeklinde karton kutuda üzerinde arı resmi var. memnunum ben. markayı hatırlamıyorum canım ya

Bu günlerde cok yorgun uyanıyorum yataktan kalkamıyorum sürekli uyuyorum bıraksalar akşama kadar yatıcam arada cay içsem yerer yani.
Çok fena gece erken yatıyorum sabah kalkanıyorum neden acaba kızlar sizede oluyormu hiç?gün içinde hiç yoğun calışmıyorum ama hep yorgunum iki adım yol atsam yoruluyorum gözlerimi acamıyorum uyumak uyumak istiyorum..bu günler canım da sıkkın acaba depresyonik bişey mi ..Hiçbirseyi düşünmek istemiyorum offf...
aynı sorun bende de var 24 saat uyusam sanki hiç uyumamş gibiyim.hashimato tiroidi var bende bundan kaynaklanıyor benmkisi. seninki belki havalardandır cnm ama yine de bir kan tahlili yaptır ne var ne yok öğrenmiş olursun.

Ben işe nasıl geliyorum Allah biliyor.
İzin günümde devamlı yatabilirim.
Ben psikolojik olduğuna eminim.
Monoton bir hayat...

aynı sorun bende de var 24 saat uyusam sanki hiç uyumamş gibiyim.hashimato tiroidi var bende bundan kaynaklanıyor benmkisi. seninki belki havalardandır cnm ama yine de bir kan tahlili yaptır ne var ne yok öğrenmiş olursun.
Senin antiTPO kac? Benim anti tpo 150 cıktı.Sınır 50.doktor haşimato yok sende falan fıstık dedi ..E 3kat fazla cıktı niyeki o zaman??

Ben bazen 13-14 saat uyurum.
Psikolojik.
Unutmak için uyurum genelde.

Back
X