• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgunum bitkinim tükendim:(

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.934
119.050
598
35
hayat bi iyiye giderken önüme imtihanim çikiyor.. bu bir imtihan diyorum derdime çare bulamiyorum sürekli içime atmak... hiç kimseyle paylaşamamak... ne olduğumu kimse bilmiyor..
maddi durumu şimdilik iyi... eşim rahatsizlik yüzünden çalışmıyor. kalbi ve gögsüm sıkışıyo diyo.. işsizlk maaş aliyor... kaynanamla altlı üstlüyüm... çok şükür bir problem yok.. kp ameliyat olucak belden... emekli maaşıyla geçinecek ama dünya kadar borçlari var.. bizden para istemiyor. ama beraber yemek yiyelim diyolar...
kızımı onlar bakiyor.. saolsun
ama ben.... ben doldumm yoruldum ... içinden çikamiyorum... kamuda memurum Çok şükür iyi bir işim var...
eşim harcamalarimi hep kısıtlıyor... sinirleniyorum bende... beddua ediyo bana..neymiş sözlerim zoruna gitmiş de... eee benimde gidiyor....
dün 150 tlik ayakkabi sıkıştırdığı için giyemiyorum.. dedi ki bu son bi daha sana ayakkabi almiycam diyo. bende sinirlendim agir söz söledim parami sen mi kazaniyorsun diye... zoruna gitmiş.. bi süre konuşmadik.. neyse ki barıştık...
ama etkisinde kaldim tasarruf etmeye çalışıyor hiç bişeyi harcattirmiyor bana.. bide bana tamam bişey demiyorum diyo... o sözlerden önce düşüncektin be adam... içimi yaraladin!!! borçlari, evi ödeyen eşimdir..
bide borçlar başliycak ev araba sigorta .... kp ameliyat olucak...bi sürü şey üst üstüme geldi çok üzülüyorum..
eşimede bişey diyemiyorum işe giricem diyo.
ama bana beddua ediyo... seninde başina gelsin diyo böbürleniyormuşumm.... ne böbürlenmesi ben geçindiğine şükrediyorum..
boşanmak felan düşünmüyorum... lütfen bana yol gösterin... gerçekten tükenmiş sendromuna girmiş gibiyim.. hiç bişeyden tarz alamiyorum... o 4 yılımı hep içime attim anneme anlatamiyorum.. bilmiyorlar...
eşim bi iyileşse işe girse diye dua ediyorum ama benim psikolojim alt üst üstünde.. bana kafayi yemişsin diyo.. kendi kendime sölenip duruyorum kime anlaticam ben derdimi.. kimse benim ne yaşadığımı bimiyor...
ne olur derdime çare bulun.. yol gösterin..
lütden bana taşlamayin.. bi yardima ihtiyacim var.
anlayişin için teşekkür ederim.

Neden bütün yükü sırtlanmaya çalışıyorsunuz, ağır değil mi sizce de ?

Borç,kredi varsa tasarruflu olmak gerekmez mi gerçekten.
Devir iyi değil gerçekten.
Fazla mı savurgansınız da eşiniz sürekli para muhabbeti yapıyor?

Borç,kredi varsa tasarruflu olmak gerekmez mi gerçekten.
Devir iyi değil gerçekten.
Fazla mı savurgansınız da eşiniz sürekli para muhabbeti yapıyor?
hayır savurgan degilim bişey alamiyorum düşün kızıma bi kıyafet de alamadim.. borçlar var.. ama herşey üstüme geldi çok üzülüyorum bitmiyor.. :(

hayır savurgan degilim bişey alamiyorum düşün kızıma bi kıyafet de alamadim.. borçlar var.. ama herşey üstüme geldi çok üzülüyorum bitmiyor.. :KK43:
Doğrudur.
Maalesef hayat çok zor.
Adam da çalışmadığına göre tek maaş+işsizlik maaşı ile geçim zor olmalı.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Eşinize de geçmişler olsun.

tek maas ıle su zamanda hayat cok zor
hastaymıs psıkolojısıde bozulmustur kolay degıl
karsılıklı anlayıs ıle bu donemı atlatacaksınız

Eşinizin ne problemi var tam olarak? Teşhis edilmiş bir rahatsızlığı var mı yoksa bunlar çalışmamak için bahane mi?
astım bronşit... kalp rahatsizliği.. çabuk yoruluyor bi iş yaparken. :(

tek maas ıle su zamanda hayat cok zor
hastaymıs psıkolojısıde bozulmustur kolay degıl
karsılıklı anlayıs ıle bu donemı atlatacaksınız
kolay degil ama ben.... ben tükenmiş sendroıma girmiş durumdayim hiç bişeyden tarz alamiyorum.

4 senedir çalışmıyor mu bu adam? Senin evden çıkmana, arkadaşlarınla görüşmene izin vermeyen aynı adam mı 4 senedir senin maaşını yiyip yaşıyor? Başka bir konuda da çok küfürbaz dedin sanki...off ya, çok mu arayıp buluyorsunuz bu adamları?

eşiniz acilen biröieş girecek, borç ortak borçsa amenna ama kp kv in borcu ise ya da eşinizin şahsi borcu siz karışmayacaksınız, maaşınız da size kalacak üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerisini kendinize harcayacaksınız, birde borç harç çok tek maaş+işşizlik maaşı yetmiyor diyorsanız 150 tllık degıl gerekırse 50 tllık ayakkabı alacaksınız..

4 senedir çalışmıyor mu bu adam? Senin evden çıkmana, arkadaşlarınla görüşmene izin vermeyen aynı adam mı 4 senedir senin maaşını yiyip yaşıyor? Başka bir konuda da çok küfürbaz dedin sanki...off ya, çok mu arayıp buluyorsunuz bu adamları?
1 yıldır.. işsizlik maaşı da var.

eşiniz acilen biröieş girecek, borç ortak borçsa amenna ama kp kv in borcu ise ya da eşinizin şahsi borcu siz karışmayacaksınız, maaşınız da size kalacak üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerisini kendinize harcayacaksınız, birde borç harç çok tek maaş+işşizlik maaşı yetmiyor diyorsanız 150 tllık degıl gerekırse 50 tllık ayakkabı alacaksınız..
50 tltlik iki tane bi ay üst üste aldik da patladı yırtıldı. bana uymuyor..
eşim buna bana çok kızıyor.
son aldığım ayakkabi da 150 tllik.. sıkıştığı için giyemiyorum. giymiyorum diye bana sana son bu bi daha ayakkabi almiycam dedi. sinirlendim bende.

ben 10 ay içinde evlendim evlendikten sora tanidim.. ne bilim böle olacagi evlenmeden bana bunu göstermedi..:110:

astım bronşit... kalp rahatsizliği.. çabuk yoruluyor bi iş yaparken. :KK43:
Geçmiş olsun. Yani hafife almıyorum ama bunlar tedavisi olan hastalıklar sonuçta. Evde durdukça daha da hastalanır.
Bence siz iş bulup çalışmaya teşvik edin, daha az yorucu ve masa başı işlere filan bakın. İşsizlik maaşı ile nereye kadar yani. Borç filanda varmış.
Evde oturdukça sizede sarar. Yorulmanız çok normal çünkü tüm yük sizin sırtınızda.

Evet, çok acele ediyoruz. Canım inşallah düzelir zamanla bu durum, ama seni bu kadar sıkmasına izin verme...neyin borcu bu bitmek bilmeyen?

İnşallah maaş kartın da onda değildir.
ben aliyorum arada ... onun da lazim oluyor.. ama maaş kartımı bende durmasini istediğim söledim. öle gidip harcama yapmaz eşim vicdanli biri.. evet dediği gibi küfürbaz biri.. sürekli söledigi a...k der.. agzi alışkanlığı...

Geçmiş olsun. Yani hafife almıyorum ama bunlar tedavisi olan hastalıklar sonuçta. Evde durdukça daha da hastalanır.
Bence siz iş bulup çalışmaya teşvik edin, daha az yorucu ve masa başı işlere filan bakın. İşsizlik maaşı ile nereye kadar yani. Borç filanda varmış.
Evde oturdukça sizede sarar. Yorulmanız çok normal çünkü tüm yük sizin sırtınızda.
bende öle düşünüyorum evde durunca hastalıklar artiyor. ben eve gelince boş durmuyorum yemegi bulaşığı felan.. eşimede yaptırıyorum iş veriyorum.. ben de yoruluyorum sürekli hareket halindeyim.. bide kızım peşimde.. eşim ilgileniyor ona.

bide annemin komşulardan birisi kadin memurmuş kocasi işsiz ayni benim gibi altlı üstlüymüş.. kadin aldatılmış.. yıllardir çok çekmiş bi sürü şey.. annem bunlari duyunca benim başıma geleceginden korkuyor eşimin evde yatmasini işe girmesini istiyor.. aldatma yok. çok şükür ama korkuyorum bende tabi.. her kadinin başına gelecek şeyler bunlar.. eşime çok çok güvenemiyorum.. kasılıyorum.. gerçekten burda BDV de bi sürü kadinlarin hikayesinin okudukça korkmaya başliyorum içime attim agir geliyor taşiyamiyorum. birine oturup kahve içsem olur onu da yapamiyorum. tükendim gerçekten ya... korkularim yüzüme vuruyor.:KK43:

Back
X