• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgunum bitkinim tükendim:(

bende öle düşünüyorum evde durunca hastalıklar artiyor. ben eve gelince boş durmuyorum yemegi bulaşığı felan.. eşimede yaptırıyorum iş veriyorum.. ben de yoruluyorum sürekli hareket halindeyim.. bide kızım peşimde.. eşim ilgileniyor ona.
Siz hemen acil olarak biran önce iş bulun eşinize, part time bile olabilir. Evde durdukça daha çok hastalanır. Zararı en çok size olur.
Yaşlı daha ciddi hastalığı olan ameliyatlı insanlar bile; emekli oldukları halde; çalışmaya devam ediyorlar.

hayat bi iyiye giderken önüme imtihanim çikiyor.. bu bir imtihan diyorum derdime çare bulamiyorum sürekli içime atmak... hiç kimseyle paylaşamamak... ne olduğumu kimse bilmiyor..
maddi durumu şimdilik iyi... eşim rahatsizlik yüzünden çalışmıyor. kalbi ve gögsüm sıkışıyo diyo.. işsizlk maaş aliyor... kaynanamla altlı üstlüyüm... çok şükür bir problem yok.. kp ameliyat olucak belden... emekli maaşıyla geçinecek ama dünya kadar borçlari var.. bizden para istemiyor. ama beraber yemek yiyelim diyolar...
kızımı onlar bakiyor.. saolsun
ama ben.... ben doldumm yoruldum ... içinden çikamiyorum... kamuda memurum Çok şükür iyi bir işim var...
eşim harcamalarimi hep kısıtlıyor... sinirleniyorum bende... beddua ediyo bana..neymiş sözlerim zoruna gitmiş de... eee benimde gidiyor....
dün 150 tlik ayakkabi sıkıştırdığı için giyemiyorum.. dedi ki bu son bi daha sana ayakkabi almiycam diyo. bende sinirlendim agir söz söledim parami sen mi kazaniyorsun diye... zoruna gitmiş.. bi süre konuşmadik.. neyse ki barıştık...
ama etkisinde kaldim tasarruf etmeye çalışıyor hiç bişeyi harcattirmiyor bana.. bide bana tamam bişey demiyorum diyo... o sözlerden önce düşüncektin be adam... içimi yaraladin!!! borçlari, evi ödeyen eşimdir..
bide borçlar başliycak ev araba sigorta .... kp ameliyat olucak...bi sürü şey üst üstüme geldi çok üzülüyorum..
eşimede bişey diyemiyorum işe giricem diyo.
ama bana beddua ediyo... seninde başina gelsin diyo böbürleniyormuşumm.... ne böbürlenmesi ben geçindiğine şükrediyorum..
boşanmak felan düşünmüyorum... lütfen bana yol gösterin... gerçekten tükenmiş sendromuna girmiş gibiyim.. hiç bişeyden tarz alamiyorum... o 4 yılımı hep içime attim anneme anlatamiyorum.. bilmiyorlar...
eşim bi iyileşse işe girse diye dua ediyorum ama benim psikolojim alt üst üstünde.. bana kafayi yemişsin diyo.. kendi kendime sölenip duruyorum kime anlaticam ben derdimi.. kimse benim ne yaşadığımı bimiyor...
ne olur derdime çare bulun.. yol gösterin..
lütden bana taşlamayin.. bi yardima ihtiyacim var.
anlayişin için teşekkür ederim.
İşsizlik maaşını sonsuza kadar almayacak elbet, 1 yıldır alıyomuş yakında kesilir o zaman ne yapmayı düşünüyor eşin? Allah affetsin ama astım bronşit yüzünden çalışmayan erkek hiç duymadım duyan var mı? Doğuştan olan bi kalp rahatsızlığı sanırım? Düzenli kontrollerini yaptırıp ilaçlarını alırsa neden çalışmasına engel olsun ki inşaat işçisi değilse tabi. Mesleği ne? Evde yatarak o hastalıklar iyileşmez. Ayrıca sana sürekli kafayı yemişsin, şöylesin böylesin demesi, senin maaşınla sana hava basması, sana şunu almıycam bunu almıycam demesi gayet kendisinin psikolojikman hasta olduğunu gösteriyor. Yani burda mesela cimri koca konusu çok okuyoruz da, karısını çalıştırıp kendi yatarak, kadının parasıyla cimrilik yapana da :oha: diyorum artık. Seni burda %90 haklı buldum kesinlikle. Tek hak vermediğim konu, neden sürekli yanlış ayakkabı aldığın. Ayağına uygun 1 ayakkabı al da adamın sesi kesilsin bari. Zaten herşeyde vırvır edip duran kafa ütüleyen bir adam, bari bu konuda sesi kesilsin. Boşanmayı da asla düşünmüyomuşsun, o zaman çekeceksin Allah sabırlar versin

Siz hemen acil olarak biran önce iş bulun eşinize, part time bile olabilir. Evde durdukça daha çok hastalanır. Zararı en çok size olur.
Yaşlı daha ciddi hastalığı olan ameliyatlı insanlar bile; emekli oldukları halde; çalışmaya devam ediyorlar.
ben bunu anlatiyorum haberlerde 91 yaşındaki kadin hiç boş durmuyor hastalığı da yok :)
eşime bunu söledim çalıştıkça dinç kalirsin.

İşsizlik maaşını sonsuza kadar almayacak elbet, 1 yıldır alıyomuş yakında kesilir o zaman ne yapmayı düşünüyor eşin? Allah affetsin ama astım bronşit yüzünden çalışmayan erkek hiç duymadım duyan var mı? Doğuştan olan bi kalp rahatsızlığı sanırım? Düzenli kontrollerini yaptırıp ilaçlarını alırsa neden çalışmasına engel olsun ki inşaat işçisi değilse tabi. Mesleği ne? Evde yatarak o hastalıklar iyileşmez. Ayrıca sana sürekli kafayı yemişsin, şöylesin böylesin demesi, senin maaşınla sana hava basması, sana şunu almıycam bunu almıycam demesi gayet kendisinin psikolojikman hasta olduğunu gösteriyor. Yani burda mesela cimri koca konusu çok okuyoruz da, karısını çalıştırıp kendi yatarak, kadının parasıyla cimrilik yapana da :oha: diyorum artık. Sizi burda %90 haklı buldum kesinlikle. Tek hak vermediğim konu, neden sürekli yanlış ayakkabı aldığınız. Ayağınıza uygun 1 ayakkabı alın da adamın sesi kesilsin bari. Zaten herşeyde vırvır edip duran kafa ütüleyen bir adam, bari bu konuda sesi kesilsin. Boşanmayı da asla düşünmüyomuşsun, o zaman çekeceksin Allah sabırlar versin
geçim düşündüğüm için ucuz ayakkabi aldim ..
yoksa o ucuz felan bahane...
olmuyor ben buçuklu giyiyorum. ayagim düz tabanlı.. hiç biri olmuyor.. bana uyduğu ayakkabilar 200-300 tllik. o kadar alacak durumuz yok. 150 tlk aldik da sıkıştı :/

Eşiniz 4 yıldır böyleyse yani maddi açıdan size yaslandıysa bu problemdir.
Ancak hep böyle değildi, son zamanlar da rahatsızlığından ötürü böyle oldu diyorsanız haksızsınız derim.
Evlilik nedir ?
Evliliğin için de mutluluğa ayırdığımız payımız vardır evet ama zorluklarda var.
Tükenmeyin, kendinizi dinlemeyin daha dün 22 yıldır felçli eşinin tüm bakımını yapan eş gördüm,
Evliliğe dahil olan sadece mutluluk değil, Mutsuzluğumuz da buna dahil.
Bu bir süreç ve geçecek, Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş.
Bu sizin güçlü olduğunuzun ispatı,
Dönem dönem bizler farketmesek de evliliklerimiz sınavdan geçer,
Güçlü olun ve bu sınavdan geçin... :KK36:

Eşiniz 4 yıldır böyleyse yani maddi açıdan size yaslandıysa bu problemdir.
Ancak hep böyle değildi, son zamanlar da rahatsızlığından ötürü böyle oldu diyorsanız haksızsınız derim.
Evlilik nedir ?
Evliliğin için de mutluluğa ayırdığımız payımız vardır evet ama zorluklarda var.
Tükenmeyin, kendinizi dinlemeyin daha dün 22 yıldır felçli eşinin tüm bakımını yapan eş gördüm,
Evliliğe dahil olan sadece mutluluk değil, Mutsuzluğumuz da buna dahil.
Bu bir süreç ve geçecek, Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş.
Bu sizin güçlü olduğunuzun ispatı,
Dönem dönem bizler farketmesek de evliliklerimiz sınavdan geçer,
Güçlü olun ve bu sınavdan geçin... :KK36:
işte bu bir imtihan.. bu evlilğimi sinavi var..
o yüzden boşanmak istemiyorum..
hastalıkta sağlıkta bi imzayi atmadik mi boşa mi attik...
tükenmek istemiyorum insan ister istemez o yükü agirlaştikça tükeniyor.
ayrica eşim 4 yıldır işsiz degil son 1 yıl. tam 1 yıl olmadi
işsizlik maaşi da bir ay sonra bitiyor. aile yardimi alicam işe girmezse eğer...

işte bu bir imtihan.. bu evlilğimi sinavi var..
o yüzden boşanmak istemiyorum..
hastalıkta sağlıkta bi imzayi atmadik mi boşa mi attik...
tükenmek istemiyorum insan ister istemez o yükü agirlaştikça tükeniyor.
ayrica eşim 4 yıldır işsiz degil son 1 yıl. tam 1 yıl olmadi
işsizlik maaşi da bir ay sonra bitiyor. aile yardimi alicam işe girmezse eğer...

Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Sizce eşiniz çalışmamaktan rahatsız mı yani kaba olacağım (özür dilerim) hatun parası yemekten ?
Eğer öyleyse bu adam boş kalmaz daha fazla belki işsizlik hakedişinin bitmesini bekliyordur.
Öyle değilse işte orada bir sıkıntı vardır.
Kimse kimseyi sırtlanmak zorunda değil, Burada genç kızlarımızı paralıyoruz ne kocası önce kariyer edin diye.

geçim düşündüğüm için ucuz ayakkabi aldim ..
yoksa o ucuz felan bahane...
olmuyor ben buçuklu giyiyorum. ayagim düz tabanlı.. hiç biri olmuyor.. bana uyduğu ayakkabilar 200-300 tllik. o kadar alacak durumuz yok. 150 tlk aldik da sıkıştı :/
işe topuklu giyiyorsan o yüzden tutturamıyosun, onların fiyat skalası biraz yüksek. yoksa ceyo muya gibi dükkanlara gir hem spor hem klasik tarz olan çok rahat ortopedik ayakkabılar var, fiyatları da fena değil. benim boyun uzun çok topuklu giyince etrafımdakilerden baya uzun oluyorum hoş olmuyor o yüzden nadiren topuklu giyiyorum, bu nedenle topuklu ayakkabılarımı ucuz alırım, benim ayağım da buçuklu. hatta sosyete pazarından aldığım topuk boyu muhtelif ayakkabılarım var hiç sıkma gibi sorunlar yaşamadım. ama dediğim gibi gündelik yaşamında ortopedik bi ayakkabı al koy kenara, hem sağlıklı hem de seni yarı yolda bırakmaz. Naçizane önerilerim tabi ki bunlar. Yoksa asla kocan haklı değil, çalışıp kazanıyosun ve ayakkabı sağlık açısından önemli bi detay. Bu nedenle azar işitmene asla katılmıyorum

ben bunu anlatiyorum haberlerde 91 yaşındaki kadin hiç boş durmuyor hastalığı da yok :)
eşime bunu söledim çalıştıkça dinç kalirsin.
Kayınvalidemle aramla çok iyi değil ama bu konuda takdir etmişimdir hep. kadın 3 kez felç geçirdi ve kalp pili ile yaşıyor. Bu haldeyken bile; arı gibi çalışıyor.
Alışmasın öyle, çalışsın. Hem siz çalışan bir kadınsınız ve ayak sağlığı önemli. Elbette istediğiniz gibi ayağınızı rahat ettirecek bir ayakkabı alacaksınız. Bu tarz şeylerde tasarruf edilmez.

bu adamın elle tutulur iyi bir yanı var mı ? ailesine aşırı düşkün , küfür ediyor maddi baskı yapıyor o evde oturuyor bir de gelip yemek falan yapıyorsun

astım bronşit... kalp rahatsizliği.. çabuk yoruluyor bi iş yaparken. :KK43:

bunun caresi calismamak degil ki. malulen emekli olabilir. yada engelli raporu alabilir. ama bunlar icin once gerçekten hastaligi calismaya engel mi onun icin hastaneye başvurmasi gerekir.

Hem ekmeginizi yeyip hem de beddua etmesi hoş degil.Konuşun dikkat etsin beddua iyi bir sey degil, zor durumda kalsanız hosuna mı gidecek sanki.İskura muracaat ettiniz mi, cesitli is imkanları vardır elbet kendisine uygun

astım bronşit... kalp rahatsizliği.. çabuk yoruluyor bi iş yaparken. :KK43:
Teyzem Aritmi hastası 20li yaşlarından beri suan 46 yaşında 17 yıl evvel istanbul'a geldiklerinde calismaya başladı ev işlerinde iki bekar Teyzemi okuttu evlendirdi şimdi anneannem le yaşıyor ve hala çalışıyor
Kocan ve ailesinin beddua si gökten kemik yagdircak kudrette diil merak etme

Her yerde eşinin ne kadar oluru olmadığını anlatiyorsun zaten...boyle hissetmene boyle olmana ben şaşırmadım
imthan diyip gecersen hersey ayni devam eder gider gittigi yere kadar...

Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Sizce eşiniz çalışmamaktan rahatsız mı yani kaba olacağım (özür dilerim) hatun parası yemekten ?
Eğer öyleyse bu adam boş kalmaz daha fazla belki işsizlik hakedişinin bitmesini bekliyordur.
Öyle değilse işte orada bir sıkıntı vardır.
Kimse kimseyi sırtlanmak zorunda değil, Burada genç kızlarımızı paralıyoruz ne kocası önce kariyer edin diye.
eşim boş duracak biri degil..işe girecek Allah nasip ederse ev işlerinede yardim ediyor .. yinede çocuğuma çok iyi bakiyo altını alma yemek yedirme işi çok iyi maşallah..evet işsizlik maaşi bitmesine bi ay süre var..
bende hem aöf okuyorum hem çalışıyorum hemde ev çocuk eş... bitmiyor.. hiç de boş duramiyorum. ama bu bir imtihan olduğu düşünüyorum. eminim o güzel günleri görecegi düşünüyorum.

bunun caresi calismamak degil ki. malulen emekli olabilir. yada engelli raporu alabilir. ama bunlar icin once gerçekten hastaligi calismaya engel mi onun icin hastaneye başvurmasi gerekir.
eşim tedavi olmak istiyor.. bende evde durunca hastalığı arttığı düşündüm.

Hem ekmeginizi yeyip hem de beddua etmesi hoş degil.Konuşun dikkat etsin beddua iyi bir sey degil, zor durumda kalsanız hosuna mı gidecek sanki.İskura muracaat ettiniz mi, cesitli is imkanları vardır elbet kendisine uygun
bana beddua etmesi çok zoruma gidiyor. elimden geldiği sürece yapıyorum.. sen hakediyorsun diyo.. parami sen kazaniyorsun filan dememeliymişim... ama sana hiç bişey almiycam demesi zoruma gitti.. sen olsan ne düşünürdün eşin öle deseydi..

İşsizlik maaşını sonsuza kadar almayacak elbet, 1 yıldır alıyomuş yakında kesilir o zaman ne yapmayı düşünüyor eşin? Allah affetsin ama astım bronşit yüzünden çalışmayan erkek hiç duymadım duyan var mı? Doğuştan olan bi kalp rahatsızlığı sanırım? Düzenli kontrollerini yaptırıp ilaçlarını alırsa neden çalışmasına engel olsun ki inşaat işçisi değilse tabi. Mesleği ne? Evde yatarak o hastalıklar iyileşmez. Ayrıca sana sürekli kafayı yemişsin, şöylesin böylesin demesi, senin maaşınla sana hava basması, sana şunu almıycam bunu almıycam demesi gayet kendisinin psikolojikman hasta olduğunu gösteriyor. Yani burda mesela cimri koca konusu çok okuyoruz da, karısını çalıştırıp kendi yatarak, kadının parasıyla cimrilik yapana da :oha: diyorum artık. Seni burda %90 haklı buldum kesinlikle. Tek hak vermediğim konu, neden sürekli yanlış ayakkabı aldığın. Ayağına uygun 1 ayakkabı al da adamın sesi kesilsin bari. Zaten herşeyde vırvır edip duran kafa ütüleyen bir adam, bari bu konuda sesi kesilsin. Boşanmayı da asla düşünmüyomuşsun, o zaman çekeceksin Allah sabırlar versin
eşim bişey alinca kızıyor huyu öle onun.. bende dinlemiyorum onu.. bana alma diyo. biraz sıkı ... tasarrufu düşünüyor..
evlendiğimde tasarrufu bilmezdi.. sanirim ben öğrettim onu böle olmasini :D elektriği çok yakma diyo. kapıyı açik birakma diyo bi sürü şey.. valla sinir oluyorum ya:D

Back
X