- 1 Aralık 2011
- 29
- 0
- 96
- Konu Sahibi sankisanki
-
psikoloktan yardım almayı denedin mi?... belki depresyondasındır. ayrıca doktor uyku hapı vermez. onun yerine depresyon ilaçları verebilir...
Merhaba,
Ben hayatım boyunca eğer yüksek ateşten falan hasta yatmıyor isem hiç 5-6 saatten fazla uyuyamadım. Üstelik bu süre boyuncada en az 2-3 kez uyandım ve tekrar uyumam en az yarım saat sürdü ama artık çok yoruldum, eskiden uykusuzluk günlük hayatımı etkilemezken şimdi konsantrasyon sorunları yaşamaya başladım. Sürekli yorgunum, uyku ilacı kullanmak istemiyorum, tek istediğim deliksiz bir uyku sonunda dinlenmiş kalkmak (ılık süt,yatmadan önce duş almak, fiziksel aktivite, bitki çayları işe yaramıyor) Denemediğim ne kaldı açıkcası bilmiyorum. Benzer sorunları olanlara sormak istiyorum; Sizde etkili olan bir yöntem oldu mu , Neler denediniz ?
Cok yakın bır arkadasımda vardı uyku saglıgı merkezıne gıttı oda orda bır gun kaldı hastaneede gece boyu mınık bır bant yapıstırmıslar ıste onu gece boyu uyku duzenını bır cıhazla ızledıler ve sımdı uyuyor
Bu konuda sende bu sekılde bır merkeze gıt arastır
Şu akşam 9 da yatıp,sabah 9 a kadar deliksiz uyuyanlara öyle özeniyorum ki,tamam sağlıklı değil ama yine de deliksiz,hiç uyumadan 8 saati bile tamamalamak güzel olsa gerek..
ben genelde akşam 22 gibi uyuyorum,gece en az 3 kere uyanıyorum,yataktan çıkmıyorum ama sağa dön sola dön,tekrar uyu bayağı yoruyor beni,ezan okunurken muhakkak uyanıyorum ve sonra da zaten 6 buçuk gibi artık yataktan kalkma saatimde uyanmış oluyorum..
velhasılı kelam deliksiz bir uykum yok 3-4 saat bile olsa,ben de bu derttren muzdaribim
Tabii ki hayır
yan yatarım ben,genelde her bi taraftan diğer tarafa döndüğümde uyanırım,sık dönerim,çok rüya görürüm ve dolayısıyla yorgun uyanırım:)
yooo aslında çok şükür şu aralar öyle uyumamı engelleyecek bir sorunum yok,ara ara oluyor tabi ama uzun zamandır rahatım..
evde canım sıkılıyor erken yatıyorum,demekki uykumu alıyorum gecenin bir yarısı uyanıyorum anlamadım ki..
bide çok hafif uykum maalesef,en ufak bir tıkırtıda uyanıyorum hemen:)
ben bir gece hiç uyumayayım, ertesi gün ordan oraya koşturayım. o gece saat 3 olsun yine uykum gelmiyor. eşim de diyordu bir gün hiç uyuma bak nasıl sızar kalırsın ama hiç öyle olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?