Uzerinize fazla yuk almissiniz neden kendinizi kullandriyosunuz madem bi halisini bile yikatmiyo bende elimi kipirdatmam inanin.ev konusuna gelince madem bi takim sorunlariniz var kesinlikle yakin oturmayin en sonunda kaynana yuzunden bosanan bi ton insan var
Aslında haklısın daha öncede çok şeyler yaşadık mesafeli gidip geliyordum ama hasta olduğunu duyunca üzüldüm ve eşimede kıyamadım herşeyi bi kenara bırakıp koşturdum sürekli ama o benim bir işim düştü onuda geri çevirdiUzerinize fazla yuk almissiniz neden kendinizi kullandriyosunuz madem bi halisini bile yikatmiyo bende elimi kipirdatmam inanin.ev konusuna gelince madem bi takim sorunlariniz var kesinlikle yakin oturmayin en sonunda kaynana yuzunden bosanan bi ton insan var
İnanın hep bende kendime söz veriyorum hayir demesini ögrenicem diye ama birinin bana işi düşünce özellikle bu sağlıkla ilgili bi sorunsa hayır diyemiyorum çünkü biz küçükken annem 2 yıl yatağa bağlı yaşadı kimseden yardım görmedik çok yıprandık manevi olarak ve konu sağlık olunca çok hassaslaşıyorum ama kullanılmakta istemiyorumİnsanlara hayır demeyi öğrendiğiniz gün emin olun daha mutlu ve rahat olduğunuzu göreceksiniz
Ve hayatın geçen gümlerin telafisi yok
Sıkıntınız var ise açıkça konuşun içinize hiçte yük etmeye değmez İnan’ın
Kaynım 14 yaşında bilgisayar başından kalkmıyo kayınbabam çalışıyor birde kv sürekli erkek iş yapmaz kafasıyla yetiştirmiş çocuklarını eşim bile bilmiyodu mutfaktan bir bardak almasını zor bela alıştırdım şimdi sağolsun hep yardım eder bana ama kayınbabam kaynım daha çok iş çıkartiyorlarevde kayınbaba var kaynınız var size gelene kadar kendileri hizmet edemiyolar m? neden alıştırıyosunuz ki? çekilin kenara, gelemem deyin. başınıza silah mı dayıyolar?
Kaynım 14 yaşında bilgisayar başından kalkmıyo kayınbabam çalışıyor birde kv sürekli erkek iş yapmaz kafasıyla yetiştirmiş çocuklarını eşim bile bilmiyodu mutfaktan bir bardak almasını zor bela alıştırdım şimdi sağolsun hep yardım eder bana ama kayınbabam kaynım daha çok iş çıkartiyorlar
Allah sizdende razı olsun esim şimdilik benden yana hatta dün eve geldik bana sarılıp senin hakkını nasıl öderim dedi yinede sonra nolur bilemem kötü olmak istemiyorum ama kullanılmakta istemiyorum kv çok uyanık biri ben baş edemiyorumya insanlar ne kadar kötüler. hemen iyi niyeti suiistimal ediyorlar.
gelinim olsa asla ona hizmet ettirmem. ailemin yükünü ona yıkmaya çalışmam. yaptığı iyiliği kıymetlendiririm.
Allah senden razı olsun. hastaya bakmışsın, lohusaya koşmuşsun.
inş eşin seni üzecek bir şey yapmaz.
güzelce tepkini koy artık ama kötü de olma.
Kayınbabam kendi aleminde içer gezer kaynanam desen oda en son hastalanana kadar evde durmaz gezer sürekli harcarlar ama sorsan yok orta halliler yaniofff üç ateş arasında kalmış, hastalık- doğum-düğün. yav bir ev yardımcısı tutsunlar ben tükendim artık de hem kv ye baksın hem evi çekip çevirsin. maddi durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?