- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
Meb arkadaşlar okuyan herkese teşekkür ediyorum nerden başlıycamı bilmiyorum ama tek bildiğim şey çok yorgunum kaynanam bayramdan bu yana hasta aslında iyileşti gibi ama kendini yormamak adına sürekli yardıma bizi çağırıyo ve gelinimiz doğum yaptı bakanı yoktu ona yardımcı oldum ablam nişanlandı alısverişi felan derken benim evimin etrafında inşaat çalısmaları var yeni gelişen bi yer olduğu için sürekli kv beni temizliğe çağırıyo buna güvenerekten 2 halım vardı anne burası toz gelip sende yıkayabilirmiyim dedim istersen halı yıkamaya ver dedi ve biliyo kaç defa gönderdim ve temiz gelmedi tekrar yıkadım ilk defa böyle bişey istedim ama kabul görmedim eşiminde morali bozuldu ve gittiğimizde annesine söyledi hemen inkarlar ben öyle demek istemedimler aslında nezaman ihtiyacım olsa yanımda olmadı taşınırken yardım istedim gelmedi ama eltim taşınırken hep oradaydı annemin sırtı hep platin o haliyle yardım etti kaç gün kendine gelemedi bu kadar koşuşturmaya ćok yoruldum eşim dün beni alışverişe diye götürdü beştaş yüzük aldı hediye morelim düzelsin diye ordan kv aradı yine çağırdı oraya gittik inanın eve gelene kadar hiç oturmadım beştaşı görünce hayırlı olsun nekadara aldınız diye sordu bende bilmiyorum dedim bu sonra başladı yarın hastaneye gidicem tekrar içeri alsınlar beni demeye o hastaneye yatınca kayınbabam ve kaynım evde tek kalıyo sürekli daha sık gidip gelmemiz gerekiyo bu kadın ne yapmaya çalıştığı anlamıyorum. evi satmaya karar verdiler esımde demezmi bizim oralar çok güzel isterseniz diye kv hemen kabul etti daha eşimle konuşmadım ama eğer böyle bişey olursa kesinlikle bende bundan taşınırım haksızmıyım kızlar kaynanamın bide kaynanası var hangisine yetişeyim ben çok uzun oldu okuyan herkese ćok teşekkür ederim biraz karışık olmuş olabilir