yorgunum

Liseye örgün de devam et derim eğer imkan var ise okul değiştir nakil günlerini takip et.Meslek mi okuyor sun yoksa anadolu mu.Ben üniversite yi AÖF okuyorum ve zorlanıyorum o bile zorlaştı. Geçme notu vs.
meslek okuyorum şişli mesleki teknik

Sayin konu sahibi, cozum spordur spor spor spor. Bitap dusene kadar spor yapmanizi tavsiye ederim. Dunya gorusunuz degisecek emin olun,

Sayin konu sahibi, cozum spordur spor spor spor. Bitap dusene kadar spor yapmanizi tavsiye ederim. Dunya gorusunuz degisecek emin olun,

Okulunu değiştirme imkanın var mı başka yere nakil yaptırsan? O yaşlarda hepimiz benzer şeyler yaşadık ve derdin derecesi 5 ise biz 15 etkilendik. O yaşın getirdiği normal şeyler. Anormal olanlarsa şu otçu arkadaşların. Yazık ya daha 15 gencecik yaşta ne otu boku.
Bir şeyi istemeden yapmak çok zor, ben de istemeden kpss kursuna gidiyorum. Sıfır motivasyonla yola çıkmak, otobüse binmek çok zor.
Okulda hiç yok mu anlaşabileceğin iyi biri? Bir kişi bile olsa birbirinize destek olursunuz.

Lise birdeysen sinifin falan degisir o zamanda okulda sana benzer insanlar olacaktir o yuzden sabret diyorum.

Canım, bu şişli meslek tekniki lisesi adliyenin orda bulunan mı? Orasıyla ben görüyorum orayı, bence okul değiştirmelisin. Başka okula falan geçmek diye bi şey var mı? Ben lisedeyken değiştirmiştim.

Parasızlığa alışmak istemiyorsun ama okuldaki kızların para istemesinden bıktın öyle mi..hm...sence de biraz çelişkili olmamış mı..parası olanlardan sürekli para istenir.

Psikolog ve terapi dışında hiçbir çaren yok.düzenli gideceksin en az 1 yıl..öyle 4 kere gittim işe yaramadılık birşey drğil terapi

ahhha canım yaa bende de var bir yorgunluk ama benim yorgunluk 40 yaş yorgunluğuu

yolda gördükleri insanlardan da para istiyorlar abla aç insan herkese açtır. para vermeyenin çantasını karıştırıyorlar okul hiçbirşey yapmıyor

Canım, bu şişli meslek tekniki lisesi adliyenin orda bulunan mı? Orasıyla ben görüyorum orayı, bence okul değiştirmelisin. Başka okula falan geçmek diye bi şey var mı? Ben lisedeyken değiştirmiştim.
hürriyet tepesinde az gerisinde şişli belediyesi var şişli mezarlığının yakınında siyah kapısı var abla babam hiç uğraşmıyor annemde çalışıyor bu sene nakil aldiramam galiba

cevap vermediğim kaldıysa özür dilerim telefondan giriyorum da zor oluyor kusura bakmayın

okula alışamamışsın ortam sıkıntın da var sanırım. ailene söyle okulunu değiştir

sadece sen degilsin. bir cok genc aynı dertten muzdarip. hassas ve beklentileri yüksek gencler böyle olur. hyayata bakış algılayış yaşayız şekliniz digerleri ile farklı oldugundan normal diye gösterilen diger cocuklardan farklısınızdır.
ayrıca sunu şiddetle belirtmeliyim : KİM KİME GÖRE NORMAL. BENCE SEN NORMALSİN. BENDE SACLARIMI KENDİM KESERDİM, BENİMDE COK ARKADAŞIM YOKTU, BEN DE COK SEVİLEN BİR TİP DEGİLDİM VE HALA DA COK SEVİLMEM AMA DUNYA HAYAT YAŞAM ŞEKLİM, DUNYAYA OLAN SAYGIM, İNSANLIK VASIFLARIM BİR COK KİŞİDEN COK İYİDİR. VE FARKLI OLMAK GÜZELDİR. DOGRU KULLANDIGINDA BU DURUMU YÖNLENDİRDİGİNDE AYRICALIKTIR.
Yaşım 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…