Merhaba arkadaslar nişanlıyım ocakta düğünüm var nişanlım iyi biri oldukça mütevazi kibar bir bey. Diş hekimi meslek olarak maddi durumu iyi. Bende Ücretli öğretmenlik yapıyorum okulum çevrenin en kötü okulu çocuklar çok sıkıntılı baya yoruluyorum akşam kpss dersine dersaneye gidiyorum hafta sonu alan derslerim var kendime hiç vakit kalmıyor bir yandan çeyiz tamamlıyorum. Hiç ders çalışamıyorum. Atanmayı bu zamana kadar çok istedim. Artık yolun sonu gibi geliyor. Kpss hazırlanmak istemiyorum ücretli öğretmenlikte yapmak istemiyorum evde oturup çocugum oldugu hayalleri kurmaya basladım bile. O kadar yıprandım ki atanamadığım için. Bir yandanda o 4 yılı boşunamı okudun hiç bir şeyin garantisi yok yarın boşandığında kendi ayaklarımın üstünde duramıcaksın diyorum. Nişanlım hiç bir şekilde iş konusuna takılmıyor bana bırakıyor. Bende sürekli korkular var. Siz değerli üyelerinde fikirlerini merak ettim.
Herkes devlette çalışmıyor
Özelde çalışan öğretmen yığınla
Atansan eşin seninle şehir değiştirebilecek mi?
Çalışmak istemiyorsan sen bilirsin ama kendini kpss diye şartlama bu ayrı yıpratır.
fen bilgisi bransındayım atamamız çok iyi değil. Nişanlımın kendi kliniği var. Atanırsam gelicek benimle en kötü ders saatimi az alıp ben gider gelirim maasım uçak parasına gitmesi önemli değil. Eş durumuyla tayin olmuyor. Bugünlerde çok stresliyim. Özel okullar iş için almıyorlar. Birçok yere basvurdum çagırıp yinede almıyorlar.
Merhaba arkadaslar nişanlıyım ocakta düğünüm var nişanlım iyi biri oldukça mütevazi kibar bir bey. Diş hekimi meslek olarak maddi durumu iyi. Bende Ücretli öğretmenlik yapıyorum okulum çevrenin en kötü okulu çocuklar çok sıkıntılı baya yoruluyorum akşam kpss dersine dersaneye gidiyorum hafta sonu alan derslerim var kendime hiç vakit kalmıyor bir yandan çeyiz tamamlıyorum. Hiç ders çalışamıyorum. Atanmayı bu zamana kadar çok istedim. Artık yolun sonu gibi geliyor. Kpss hazırlanmak istemiyorum ücretli öğretmenlikte yapmak istemiyorum evde oturup çocugum oldugu hayalleri kurmaya basladım bile. O kadar yıprandım ki atanamadığım için. Bir yandanda o 4 yılı boşunamı okudun hiç bir şeyin garantisi yok yarın boşandığında kendi ayaklarımın üstünde duramıcaksın diyorum. Nişanlım hiç bir şekilde iş konusuna takılmıyor bana bırakıyor. Bende sürekli korkular var. Siz değerli üyelerinde fikirlerini merak ettim.
Burdaki konular çok mükemmel evlilik yapıp boşananları görünce o ihtimali göz önünde bulunduruyorum Çevremde hep olumsuz örnekler görüyorum. Çok mutluyum sanki bulutların üstündeyim her şey bozulcak diye düşünüp üzülüyorum. Hep korku içindeyim.Tek bir cumle dikkatimi cekti neden bosanma ihtimalini dusundunuz. Insan daha evlenmeden neden bunu sesli soylerki?
Yasın kaçMerhaba arkadaslar nişanlıyım ocakta düğünüm var nişanlım iyi biri oldukça mütevazi kibar bir bey. Diş hekimi meslek olarak maddi durumu iyi. Bende Ücretli öğretmenlik yapıyorum okulum çevrenin en kötü okulu çocuklar çok sıkıntılı baya yoruluyorum akşam kpss dersine dersaneye gidiyorum hafta sonu alan derslerim var kendime hiç vakit kalmıyor bir yandan çeyiz tamamlıyorum. Hiç ders çalışamıyorum. Atanmayı bu zamana kadar çok istedim. Artık yolun sonu gibi geliyor. Kpss hazırlanmak istemiyorum ücretli öğretmenlikte yapmak istemiyorum evde oturup çocugum oldugu hayalleri kurmaya basladım bile. O kadar yıprandım ki atanamadığım için. Bir yandanda o 4 yılı boşunamı okudun hiç bir şeyin garantisi yok yarın boşandığında kendi ayaklarımın üstünde duramıcaksın diyorum. Nişanlım hiç bir şekilde iş konusuna takılmıyor bana bırakıyor. Bende sürekli korkular var. Siz değerli üyelerinde fikirlerini merak ettim.
Burdaki konular çok mükemmel evlilik yapıp boşananları görünce o ihtimali göz önünde bulunduruyorum Çevremde hep olumsuz örnekler görüyorum. Çok mutluyum sanki bulutların üstündeyim her şey bozulcak diye düşünüp üzülüyorum. Hep korku içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?