- 2 Haziran 2014
- 161
- 9
- 318
kadının umrunda değil ki söyluyo yani rahat rahat :) amin insallah canım.senin yanında nasıl bunları söyleyebilir. seviyesizlik diz boyu. Allah sana kolaylık versin kardiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadının umrunda değil ki söyluyo yani rahat rahat :) amin insallah canım.senin yanında nasıl bunları söyleyebilir. seviyesizlik diz boyu. Allah sana kolaylık versin kardiş.
uysal atın çiftesi pek olur diye güze bi lafımız var kaynanam bunu bilmiyo sanırım mutlaka patlama noktam olucaktır bunu o gun geldiğinde engelleyemem pişman olucak o gun geldiinde ama iş işten gecmiş olucak
anlatma olayına bısey demiyorum zaten ama benim gordugum sey diğer geliniyle arasının ıyı olduguydu ben ondanda bu kadar şikayetçı oldugunu bilmiyordum yanianlatmasına gerek var mı zaten her şey ortada ayrıca anlatmasında bir sorun yok bak sen de bize anlatıyorsun onun yanında sende her şeyi alttan alıyorsun
anlatma olayına bısey demiyorum zaten ama benim gordugum sey diğer geliniyle arasının ıyı olduguydu ben ondanda bu kadar şikayetçı oldugunu bilmiyordum yani
Nasıl yani, diğer oğlunu, kendi bile isteye, özkardeşinin kızıyla mı evlendirmiş? Bu bana ters geldi....diğer gelini kardesinin kızı onu kendı istemiş araları iyi zannediyodum yakında oturuyolar bırbırlerıne hergun beraberler şimdi kadın annesının yanına memlekete gitti o gidince arkasından demediği kalmadı ban anlatıyo bide söyle yapıyo bole yapıyo şu huyu kotu falan diye
doğru diyosan ablam sevgi ve saygı onemli ya var ya yok sevmek zorunda değil kimse kimseyi ama saygı duymak zorunda olduğunu düşündüğümden saygi duyuyorum onalara ama saygı görüyorum ne yazık ki bi yanım sacmalama kızım olmaz bu iş derken bi yanımda neden olmasın gecer dıyo nıye karar veremiyorum emin olamıyorum kendimdenniye blöf yapacaksın ki ..daha önünde ne güzel yıllar var bence kıymetini bil.. kendini ezdirme sakın kimse vazgeçilmez değil çünkü kimse senin kendine verebileceğin değer kadar sana değer vermez söyleyeyim...şimdiden böyleyse bunlar ilerde daha fazla olur.. saygı ve sevgi baştan ya vardır ya da hiçbir zaman olmaz ablam .iyi düşün kararını ver..
Peki neden böyle düşünüyor kvaliden? Hiç konuştun mu sevgilinle?mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
evet çoğu kez konustum hemde aileden yakından bırını tanıdık bırını ıstıyodu beni evlendirmek için sen yabancisin diye korkuyo farklılıklardan dolayı dıyoPeki neden böyle düşünüyor kvaliden? Hiç konuştun mu sevgilinle?
Bir de eltisinin sen yanında “bu kızı alacak mısın?” diye bir soru sorması çok tuhaf. Senin zayıf bir yönünle oynuyorlar gibi geldi bana ama tam çıkaramadım ne olduğunu.
zaten bahsetmiştim bu konuda guvenmiyorum ona sen he de geç ama bana bırak ben sonra hallederim dıyo ama guvenmıyorumSu an "he de gec" diyenler, evlendikten sonra "sen benim anama ne demek istiyorsun?" kivamina geliyor.bugun acilan "esimin ailesi" temali konulara bir goz atmani tavsiye ederim.
doğal yetenek sanırımo zaman sorsaydın nasıl rol yapıyorsun dersi kimden aldın diye
aynen bie isteye evlendirmiş bana da cok ters yanı akrabalar sonucta kardes gibi buyumusler bideNasıl yani, diğer oğlunu, kendi bile isteye, özkardeşinin kızıyla mı evlendirmiş? Bu bana ters geldi....
Bir de hem sizin yuzunuze hem de arkanızdan çok seviyesız laflar etmiş. Bence, bir kız (gelin) nasıl alınırsa, devamı öyle gelir. Ben olsam evlenmezdim.
o zaman çizgini çekeceksin ki laçkalaşmasın olay. iyiye alamet değil bu. ASlında erkek arkadaşın biraz pasif kalıyor bence bu olaylar karşısında.evet çoğu kez konustum hemde aileden yakından bırını tanıdık bırını ıstıyodu beni evlendirmek için sen yabancisin diye korkuyo farklılıklardan dolayı dıyo
ailenin geneli boyle yalnız patavatsızlık mı denir buna bilmiyorum ama herkes herkesin yanında en olmadık seyler soyleyebiliyo
Kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek bu. Benim basima gelmedi ama o kadar cok konu okudum ki burada ister istemez onyargi olusuyor.zaten bahsetmiştim bu konuda guvenmiyorum ona sen he de geç ama bana bırak ben sonra hallederim dıyo ama guvenmıyorum
aile arasında yapıldı nişanımız onuda istemeye istemeye yaptı kı herseyi bahne etti hep ertelemeye calıstı falan annem biliyo babam zaten istemıyo ama bana bi şey dediği yok anneme çocuk iyi de ile kotu ben istemıyorum demiş annem de sureklı bu kadınla olmaz falan dıyo gecenler de bize oturmaya geldiklerinde annene ayda yılda bı gıdersın evlenınce lafını duyunca annem çıldırdı baya konustular annem açtı ağzını yumdu gözünü o gunden sonra annem için korkuttu beni o ne oyle ya falan demiş işteşimdi siz nişanlım diyorsunuz ama bu aileler arasında yapılan bir nişan mı ? sevgilinizle sizin aranızda olan bi nişan mı ? eğer aileler arasındaysa bu kadın niye nişanı takıyor o zaman oğluna sonra almam tribine giriyor ? yada sizin aileniz durumu biliyor mu onlar ne düşünüyor en azından ablanız , anneniz ?
ne desem onu harekete geciremıyorum ne yazık kio zaman çizgini çekeceksin ki laçkalaşmasın olay. iyiye alamet değil bu. ASlında erkek arkadaşın biraz pasif kalıyor bence bu olaylar karşısında.
bence kadından ziyade erkek arkadaşın üzerinde yoğunlaş. yarın evlenirsin bu sefer ailesinin sana dediklerini haklı bulmaya başlar.ne desem onu harekete geciremıyorum ne yazık ki
konustum yada denedim diyelım sen taş olda basımı yar falan gibi seyler duydum gene değişen bi şey yok nişanlıma da bana anlatma annenle konustuğun sızın aranızda benımle konustugumuz seyler senınle bnm arasında kalmalı dıye dfalarca soyedımaslında olayların bir çoğu nişanlından kaynaklanıyor. geliyor seni dolduruyor gidiyor k.valideni dolduruyor....
hadi onu geçtim k.validende ilginç. patlamadan düzgünce konuş kvalidenle. yada onun gibi konuşmayı öğren. yoksa ileride daha da zorluk çekersin....
evde eşin olacak nişanlınla gizliniz pek olmayacak gibi. k.validenize anlatmaya devam edecek. böle zor yürür...