YORULDUM ARTIK SES EDEMİYORUM?

Kusura bakmayin ama elin kizina o neden yardimci oluyormus.
Bu kizin babasi, kardesi, amcasi, dayisi yokmu yardimci olabilecek?
Onami dusmus? Kusura bakmayin ama bazi erkekler icin bu durumdaki kadinlar cok cazip geliyor.

Evet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor

Senin kendine hiç mi saygın yok!!!

Ya önceki konumuzda ilk evliliğinizin ihanet ve şiddetten bittiğini söylemişsiniz. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ama siz de öyle bişey görmüyorum. Her konunuz erkekle ilgili.Erkeği nasıl bağlarım nasıl evlenirim. bana şunu dedi bunu yaptı. Bence biraz sakin olun. Erkek çok fazla var. Biri gider biri gelir. Bu kişiye fazla takmayın kafayı. Önce kendiniz mutlu olun sonra ilişkide mutluluk arayın. Ha ben çok mu uzmanım hayır asla. Ama fikir soruyorsunuz diye söyledim. Yoksa haddim değil.

Şu yaşadıklarınız anca liseli gençler için uygun. Hatta onlara bile büyük kalabilir. Onu sildirdim, bunu kapattırdım, onu ekledi, kız mesaj attı, trip attım...

Yani yalnızlık cidden bu kadar kötü mü? Bu kadar mı kendine tahammülün yok ki hep birini arıyosun? Nolcak bu adam senin kıymetini anlayıp aydınlanıp mutlu mu olcaksınız?ee dene bakalım.

Evet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor
Evlen bence

Ne ayrılması? Evlenmelisin ve başkalarının başını yakmasını engellemelisin. Hazır gönüllüsün, sen evlenmelisin. İkna et ve evlenmeye bak onla.

Nasıl olsa er geç terkedecek.
O terkedene kadar mutluymuş gibi takıl.

kıza ayar vermem lazım ama nasıl

Kızın belki senden haberi bile yok.
Sevgilin partneri olan bir adam profili cizmiyor.
Sen önce sevgiline ayar ver dicem ama nasıl olsa sonunda barışırsın-neticede dünyada kalan son erkek- devam böyle super bir ikili olmuşsunuz.

Back
X