- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
- Konu Sahibi Eloselos9393
Kaç çocugun varda katlanıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü onun yanında iyi hissediyorym mutluyum onunla
Üfff ya gerçekten sen anlamıyorsun.kıza ayar vermem lazım ama nasıl
Mazosist misin?çünkü onun yanında iyi hissediyorym mutluyum onunla
Çok haklısın 4.kez de yaparsa o zaman ayrılmayı düşünürsünbulasım var yolu da belli ama ilk defa yakaladım daha
Evet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor
Mutlu hissediyor olsaydınız şuan burda bu konuyu açmazdınız.Emin misiniz mutlu olduğunuza ?çünkü onun yanında iyi hissediyorym mutluyum onunla
Evlen benceEvet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor
Mutlu musun? Emin misin? Kendine guvenin yok sanirim.çünkü onun yanında iyi hissediyorym mutluyum onunla
ortalama 1584 defa daha yakalamanız mı gerekiyor?bulasım var yolu da belli ama ilk defa yakaladım daha
kızdan sanane seni ilgilendiren ayar vermen gereken sevgilin.kıza ayar vermem lazım ama nasıl
Eee boynuzlarınızla mutluluklar o halde yakalayan da affeden de sensin.Herkes yapiyor demissin hiç oyle bi kural yok seven sevdigine sadık kaliyor .Sizi sevmiyor siz yanında mutlu hissediyorsunuz oyle kalin tutup sizi atana dek..bulasım var yolu da belli ama ilk defa yakaladım daha
kıza ayar vermem lazım ama nasıl