YORULDUM ARTIK SES EDEMİYORUM?

Valla hiç mi öz saygınız yok, ben bırak sevgiliyi kocam bunu yapsa gene de yapamam, kendimden utanırım aynaya bakınca, elin kadınından size ne o mu sizin sevgiliniz, sevgilinizi size boynuz takma girişimlerine rağmen bırakamıyorsunuz, elin kadınına ayar verecekmişsiniz, belki bilmiyorsunuz haber vereyim dünyanın yarısı kadın, bu gider başkası gelir, kadına laf söylediğinde, sevgilin benim peşimde sana ne oluyor dese ne diyeceksin, farkındamısın bilmiyorum ama alan razı veren razı onların ilişkisinde siz muhattap değilsiniz, ya da kıza ayar verdin oda aramadı erkek arkadaşını cidden miden alacak mı bu durumu, hala o adama sarılıp sevgilim diyebilecekmisiniz, bence siz önce zihniyetinizi , sonra da sevgilinizi değiştirin.

Affedip barısarak cok iyi yapmissın, ne yani ayrılacak mısın baskalarıyla kakara kıkırı sohbet ediyor instagramdan ekliyor, telefonunun ekranına kilit koyuyor, sen yakalayınca da sasırıyor diye?
Zaten hep affetmıssın simdı de affet, tam evlenılecek cocuk bence.

Kıza ayar vermeye de kalkma, seni yerine bi oturtur bidaha kalkamazsın. Bazı insanlara ayar verilmez, dikkat et. Ayarı erkek arkadasına ver diycem de affetmıssın

Evet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor

Yapış bacağına kız, kaçırma deliğanlıyı : :)

Ayrılma bencede böyle çok mutlusun,evlenirsiniz o yine başka kadınlarla görüşür sen yine trip atarsın,hop barışırsınız ve yine mutluluk,sen var ya doktora git bence...

Yok ya ben tuhafım sanırım. Mesela ben bu tavırları sergileyen bir erkege gübrnmeö. Güvdnöedigim için de bitiririm. Bu kadar yani

Evlenince de telefonlarından Instagram hesabından ndan kadın resimleri toplarsiniz karakteri bu çünkü

yapan yapıyor derken kabullenmişsin zaten sen canım ya
ne desem bilemedim
evlenip çocuk falan yapmayın sakın

Öf yani öff..Yarın gelip aglarsin kocam beni aldatıyor diye!Azıcık akıllı olun yaa

Evet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor
Kendinize bunu yapmayın

Back
X