- Konu Sahibi SARI_SEKERM
merhaba bayanlar 3 senelik bir ilişkim var yaza nişanlamayı düşünüyoruz. fakat bir huyu varki beni çileden çıkarıyor.suçlu olduğu halde suçunu bana yıkıp özür diletmeye çalışır. yine tartıştık iki gün önce açmadım telefonlarımı dün akşam yine aradı açtım bir özür bile dilemek yok yine beni suçluyor bana tartışmalarımızda hep böyle yaptığı için bende açmak istemedim açıkcası keşke yine açmasaydım herşey daha kötü oldu. bana birşey söyler mesela ben onu yüzüne vurduğum zaman ne gereği var şimdi böle konuşuosun özür diledim ya daha napıyım ozaman affetmeseydin ozaman söyletmeyeceksin gibi hep bu tavırlarda ama artık çizgiyi aştığını düşündüm ve bir süre görüşmek istemediğimi söyledim görüşmeyide düşünmüyorum gerçi beni rahat bırakacağını sanmıyorum ama gözünü korkutmam lazım kendine gelmesi lazım sonuçta ben bu insanla gelecek düşünüyorum psikolojisinin bozuk olduğunu dşünmeye bile başladım artık çünkü bir insan suçluysa susar özür diler bu beni özür diletmeye çalışıyor her defasında ben böyle bişiyi hayatta yapamam bana yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek benim fikirlerinizi bekliyorum