yoruldum artık yeter :(((

çektiğim rest işe yaradı sanırım az önce msj atmış bana ben sensiz yapamam sensiz ben ben olamam diye aradı sonrada dikkat ediceğine söz verdi senin için herşey yaparım yazada hemen sözlenicez dedi yarına bile gerek kalmadı

Senin için sevindim canım. Ama ipleri onun eline verme, hemen yumuşama. Kararlılığını belli et ve gözlemle onu..

canım değer bir insan değmiceğini bilsem zaman tanımam direk bitiririm bu huyunu değiştirmesi lazım beni çok seviyor ama çok dengesizce konuşabilio lafın nereye gideceğinin farkında değil psikolağada gitmez öle desem bana sen git der eminim baş olmaz onla

anlaşılan enişte umursamaz takılıyo ve öz güven tavan yapmış :) bence biraz ilgisizliğe de ihtiyacı var çünkü ne zaman ki ellerindeyiz o zaman kıymetsiz oluyoruz galiba biraz onlar gibi olmak gerekiyo arada.. anlamak zor aşklar zor :S

çektiğim rest işe yaradı sanırım az önce msj atmış bana ben sensiz yapamam sensiz ben ben olamam diye aradı sonrada dikkat ediceğine söz verdi senin için herşey yaparım yazada hemen sözlenicez dedi yarına bile gerek kalmadı

gözün aydın senin adına sevindimm dilerim her şey umduğun gibi ve gönlünce olur :)

Back
X