yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet görücü üsülü tanıştık. mutsuzum şimdi burda bi arkadaşım sormuştu eşindeki cinsel soğukluk geçtimi diye bende utandığımdn geçti demiştim yok arkadaşım hiç geçmedi hiç kadınlığımı hissedemedim mutsuzum yalnızım kimsesizim ....bana sarılsın istiyorum bi kere okşasın yanaklarımı, hep ağlıyorum böyle kendimi dibe batmış hissediyorum eşim bana hiç iyi davranmıyo hiç anlamıyo beni

himmmm valla normal deil dedigin seyyy
yapicek bisey yok kk aci soyler
sen simdi bide bu adamdan bebe istersin
bebe isini askiya alip sorunu cozmeye calisin ki
bu konusarak cozuledcek sey degil duygu yoksa gidip satin alamzsin
sende isteksiz ol
sadece ev hanimligi yap
kacan kovalanirrr.
bide sen oyle dene...

o bana bi gülsün benim yelkenler iniyo hemen bi kadın olmayı beceremedim kendimi hala bekr genç kızmış gibi hissediyorum

seniçok iyi anlıyorum canım
en kötü şeydir mutsuzluk
sevgisizlik eşin yanındayken bile yanlızlık
niye ben ben bunumu hak ediyorum diye
mutlu çiftlere imrenmek
hep içinde bir boşluğu doldurmaya çalışmak ama
sonu yine gözyaşıyla bitmek
istemek istemek ama elinde kalan bir avuç gözyaşı ve yorgunluk
sonra hayatın ne kadar anlamsız boş oldugunu düşünmek
içten gelen bir gülücük bir kahkayı atmayı unutmak
sevdiğinin bir sözüyle gözleri gülüp kuş gibi hafifleyip mutlu olmak
ama bir sözüylede yıkılmak

ahh ahh arkadaşım daha okadar çok yazacak şeyler varki içimde
birgün karanlık yüreğimize güneş dogacak inşallah ...

inş arkadaşım bi gün güneş bizede doğacak bi gün ... umut kesilir mi rabbimden ?
umudumuzu kesmedik rabbim

Canım yiine her konuda olduğu gibi aynı derdi paylaşan insanlar olaya aynı açıdan bakıyorlar.Onların hatası değl tabikide normal olan bu.Fakat bunu bambaşka şekilde ele alalım.Eşinin seni beğenmemesi değil de senin onu beğenmemen tarafını düşün.Eşinin değiştiğini soğuklaştığını artık eskisi gibi olmadığını düşünüyorsun.Ki bu bir erkek için çok kötü bir durum.Bir kadın artık onu beğenmiyor.Seni ağlattığını söylüyorsun bu da mutsuz ettiğinin kanıtı.Şimdi eşine gelelim seni çekici bulmadığını söylüyor konuşmalarınızı kesiyor seni beğenmiyor kısaca.Peki şu an kim daha kötü durumda?Sadece dış görünüşünle ilgili yorum yapan eşin mi?Yoksa onun içsel özelliklerinden kişiliğinden soğuyan sen mi?İnan canım berabere bile değil durum.
Peki ne yapabilirsin?Boşanma oranları gün geçtikçe artarken ve insanların birbirine katlanması bu kadar zorlaşmışken ve ikinizde mutsuzken yapılacak 2 şey var.Ya sen de boşanma oranını arttıran kişilerden olucaksın ya da sönmüş ateşi tekrar yakıcaksın.

İşe ilk olarak kendini beğenmekle başla.Aynaya bak ve güzel olduğunu her zaman tekrarla seni kimin beğendiği önemli değil illk adım kendinle olan ilişkin.Cildin gözlerin dudakların bedenin yani kendin için en güzel şeyleri yap.İçten ve dıştan tamamen onu mutlu et.Bakımlı ol.Bu gerçekten çok önemli.En güzel yanlarını ortaya çıkar.Boyun mu kısa insanlar 10cm lik platformları 180 lik kadınlar giysin diye yapmadı heralde.Bunlar o kadar ufak detaylar ki.Ayrıca uzun olan her kadın güzeldir diye bir şeyde yok.
İkinci yapacağın ise kocanın üzerindeki stresi almak ve onuda uyguladığın şeye farkettirmeden davet etmek.Birlikte sevdiğiniz şeyleri yapın ona hoş süprizler hazırla.Negatif düşünceleri çıkar aklından.Sonunda mutlu bir evliliğin olucağını düşün.
3.olarak cinsel yaşam.Bu erkeklerin en hassas olduğu konu.O yüzden farklı heyecanlar yaşamak için hiç bekleme.Ama sakın olaya hemen girme yavaş ve sakin bir şekilde başla.Önemli olan ilk önce negatif duygulardan kurtulmak.
Ve şunu unutma canım bunların hiç birini kocan iiçin yapmıyorsun hepsini kendin için yapıyorsun.Bakım heyecan mutluluk cinsellik bunlar kadınların her zaman hayatlarında olması gereken şeyler.SEn bir kadınsın unutma ve kadınlar erkeklerden hep bir adım öndedir.Erkekleri her zaman onlar harekete geçirir.Sadece iççindeki o dişiyi bulman gerek.Gözyaşlarını sil.Kimse sürekli ağlayıp yakınan bir insan istemez aynıs enin soğuk birini istemedğin gibi.

Herşey düzelicek canım bunu başarıcaksın :)

Eslaa, nişanlını yerden yere vurma ihtiyacını neden hissediyorsun?
Buna cevap verirsen, konu sahibinin kocasının, kendisini aşağılama sebebi de ortaya çıkmış olur belki.

uzun bir süre yazmayınca düşmüşüm siteden...şimdiye kadar konu ile ilgili okuduğum en mantıklı cevaptı..sırf tebrik etmek için giriş yaptım..güzeldi gerçekten..

yuh

fazla simartmissiniz ve her istedigini istedigi anda (!) vermissiniz..

turk erkekleri boyle iste malesef birini cebe atinca gevser rahatlarlar azicik korkutunca etekleri tutusur..

seygili widerwillen, çok farklı yorum olmuş valla hiç aklıma gelmezdi dediklerini iyice düşünücem tşk ederim:)

Bence senin sinir olduğunu anlamis ondan yapiyor. Evlenirken görmedi mi? nasil biri olduğunu bilmiyormuydu? Kesinlikle alttan alma sen de soğuk dur onu beğenmediğini soyle bakalim ne yapacak? Eğer kizarsa gördün mu bak nasil moral bozucu birseymis dersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence sorun görücü usulü olduğu için birbirinizi fazla tanımıyor olmanız o sizi sizde onu fazla tanımıyor olabilirsiniz nelerden hoşlanır ne yapılınca kızar neyi sever neyi sevmez vs vs vs tamam tanıyorsunuzdur ama senelerce birbirini tanıyıp evlendikten sonra hiç tanımamışım diyenler bile var bol bol sohbet ufak tefek sürprizler aklına gelen ne kadar soru varsa bu aralarda sorabilirsin yani arkadaş gibi olmalısın birazcık biraz anlatamadım ne kadar nişanlı kaldınız onuda bilmiyorum ama sorun bence bu

Yanlıs anlama ama mub; bu kadar insan seni muhatap almış sana akıl veriyor fakat sen hala o benım kocam odun olsa da onu sevıyorum yok belkı duzelır. oncelıkle senın duzelmen gerek. 22 yasındayım bende cok tecrubelı sayılmam. ama 4 yıllık bi ilişkim var. erkek arkadasım bi kere bana göbeğin çıkmıs dedi diye onunla bir hafta görüşmedim telefonlarına cıkmadım. hadi bidaha sıkıyosa desin. ustune ustluk sen bırde evlısın. hanı bazı arkadaslar dıyorlar ya erkeklerın bakıs acısı evlendıkten sonra nasılsa benım oldu artık dusuncesı dıye ıste sımdı sen boyle dusun nasılsa koca senın ımsayı atmıs kaybedecek neyın var en kotu ne olabılır senı bosar mı? emın ol suan bulundugun durumdan daha zor olmayacak hıc bır sey.
Kalkıp ona benı cekıcı buluyor musun dıye sormak nedir ya? sakın bır daha bunu yapma ve sakın ona kendını opturmeye calısma. ve bıraz buyu lutfen. insan her gecen yıl bıraz daha buyuyor. sende buyuyeceksın ama bu surecı hızlandırmak bıraz da senın elınde. alt tarafı umursamayacaksın. eve geldıgınde geldıgını fark etmemıs gıbı yapacaksın. farklı seylerle ılgıleneceksın. acıp fılmını karsısına gecıp keyfıne bakacaksın. ve arkadaslarında dedığı gıbı bebek ıcın cook cok erken. bebegı sakın sorunlarına cozum veya dayanak olarak gorme. yarın obur gun cocugununda bu mutsuz aile tablosu ıcınde yer almasını ıster mısın. once ailenı kur yuvanı duzelt olmuyorsa bırak gıtsın. tek taraflı sevgıyle hıc bır sey olmaz. herseyden onemlısı dusuk bel pantolonu flan brak kendıne guzel elbıseler al sacına fon cektır ama dıkkat et kas yapayım derken goz cıkarma moda dergılerını falan ıncele sonra adam farketmesın tum bunları onu etkılemek ıcın yaptıgını eger farkederse ıyıce havalara gırer. sur surustur cık dısarıya bılmesın nereye gıttığını eve dondugunde cok mutluymusssun gıbı takıl.ve nolur kısısel gelısım kıtaplarına yonel.kultur,sanat ıcerıklı kıtaplar oku. edebı romanlar oku ve onu alt et bılgınle alt et. sen bı kadınsın ya erkek aklıyla kadın aklı hıc bır olur mu. otur dusun neler neler bulursun daha . ama lutfen takıntılı , mutsuz, bır hayatı kendıne reva gorme . hadi kolay gelsın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…