eşimin ilğisizliğinden yoruldum neden evlendimki niye daha genç kızlığımı bile yaşayamamışken . eşim bana hep soğuk ilğisiz buz dolabıylamı evlendim ki . konuşuyoduk beni çkici buluyomusun dedim hayır dedi sinirlendim ama görürsün dedim nasıl olsa peşimde gezersin malum işten dolayı ben ne zaman istedimki senden dedi daha yenide telefon açtım yarın yemege gelecekmisin die hadi kapat dedii ben daha sorumu soramamışken tlefonu yüzüme kapattı beni hiç önemsemiyo beğenmiyorr herkes beğeniyo bi ona kendimi beğendiremedim ağlıyorum inanınki eşimin uzun boy takıntısı var beim boyumda kısa ! napıyım yani güzel olmak için çekipte uzatayım mı kendimi allahım sana isyan mı edeyim beni böle yarattın diye napayım şimdi ona o kadar kızdımki konuşmak bile istemiyorum gerçi tavşan dağa küsmüş dağın umrundamı
canım bu erkekler evlendikten sonra kadın ellerinde ya tam bi mala dönüşüyolar. ya da buzdolabı diyelim.
benim yanımda da var bi tane şu an soğuk hava dalgası
6 buçuk aylık evliyiz . hep böyleydi nişanlıken daha soğuktu böyle bana yukardan yukardan bakardı o zamanlar aşıktım evlendik en güzel ayımız ocak ve şubat aylarıdı mutluydum o zamanlar şimdi yine aynı bana boy uzatıcı bile aldı internetten ben dedimki tanıdıkça sever dedim filimlerdeki gibi olur dedim hada çoçukmuşum meğer bu masala inanmışım sevmiştim en büyük hatam bu oldu ... üzerine çok düşüyorum hatalıyım
boy uzatıcıyı bana sormadan almış bana sürpriz yapmış güya . hazal kaya gibiyim aynı onun tipimde aynı o gibi . yaşımda 19 yeni girdim daha . size soruyorum insanların elindekinin değerini bilmesi için illaki onu kaybetmesimi gerekir? aşkımı sevgimi nefrete dönüşterecek en sonunda bu olacak . .. bi arkadaşım kıskanıyor olmasın yazmış bilmiyorum ki şunu anlatayım ama eşim beni kemersiz dışarı çıkarmaz belin açılmasın diye halbuki zıbın giyiyorum seni çekici blmuyorum dedği gün dışarı çakacaktık öyle kırıldıki kalb,m kemeri takmama gerek yok nasıl olsa kimse çekici olmaya birine bakmaz dedim sinirlendi o zaman sen gelmiyorsun dedi bi bu oldu yani
boy uzatıcıyı bana sormadan almış bana sürpriz yapmış güya . hazal kaya gibiyim aynı onun tipimde aynı o gibi . yaşımda 19 yeni girdim daha . size soruyorum insanların elindekinin değerini bilmesi için illaki onu kaybetmesimi gerekir? aşkımı sevgimi nefrete dönüşterecek en sonunda bu olacak . .. bi arkadaşım kıskanıyor olmasın yazmış bilmiyorum ki şunu anlatayım ama eşim beni kemersiz dışarı çıkarmaz belin açılmasın diye halbuki zıbın giyiyorum seni çekici blmuyorum dedği gün dışarı çakacaktık öyle kırıldıki kalb,m kemeri takmama gerek yok nasıl olsa kimse çekici olmaya birine bakmaz dedim sinirlendi o zaman sen gelmiyorsun dedi bi bu oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?