yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
eşimin ilğisizliğinden yoruldum neden evlendimki niye daha genç kızlığımı bile yaşayamamışken . eşim bana hep soğuk ilğisiz buz dolabıylamı evlendim ki . konuşuyoduk beni çkici buluyomusun dedim hayır dedi sinirlendim ama görürsün dedim nasıl olsa peşimde gezersin malum işten dolayı ben ne zaman istedimki senden dedi daha yenide telefon açtım yarın yemege gelecekmisin die hadi kapat dedii ben daha sorumu soramamışken tlefonu yüzüme kapattı beni hiç önemsemiyo beğenmiyorr herkes beğeniyo bi ona kendimi beğendiremedim ağlıyorum inanınki eşimin uzun boy takıntısı var beim boyumda kısa ! napıyım yani güzel olmak için çekipte uzatayım mı kendimi allahım sana isyan mı edeyim beni böle yarattın diye napayım şimdi ona o kadar kızdımki konuşmak bile istemiyorum gerçi tavşan dağa küsmüş dağın umrundamı

cnm benim boyunu evlenmeden önce görmemişmiydi ki şimdi boyuna takmış hay allahım yaa bu erkekler ne kadarda şaşkıın...almasaydı ozaman anacıım gözü görmüyomuymuş:18::18:

Kaç yıllık evlisin?

Eşin hepmi böyleydi, yoksa sonradan mı ilgisiz oldu?

canım bu erkekler evlendikten sonra kadın ellerinde ya tam bi mala dönüşüyolar. ya da buzdolabı diyelim.
benim yanımda da var bi tane şu an soğuk hava dalgası

uzun boylu olunca daha mı çekici oluyomuş kadınlar eşiniz için
eşiniz çok mu yakışıklı da sizi beğenmiyor
özgüveninizi her zaman yüksek tutun kısa boylu kadınlar inan ki daha çekici
çıtı pıtı olurlar aramayın da yemeğe gelicek misin falan diye üstüne düştükçe şımarır erkekler

canım bu erkekler evlendikten sonra kadın ellerinde ya tam bi mala dönüşüyolar. ya da buzdolabı diyelim.
benim yanımda da var bi tane şu an soğuk hava dalgası

evIeneden önce boyunu görmemisIi aIIa aIIa ya seninki buzdoIabını asmıs nofrosta gecmis artık
kendi buIunmaz hint kumasımı cokmu yakısıkIı sevmiyosa begenmiyosa yoI ver gitsin ne kendini üzüyon bukadar

Mal mısın sen deseydin ona...sen o kocaya hiç takılma canım zaten bi çoğu beni seviyo musun beğeniyo musun sorularından hoşlanmıyo anladığım kadarıyla...sen de onu beğenmiyomuş gibi yap...yani önemseme onu üstüne düştükçe bi halt sanıyo insanoğlu kendini sadece eşlerde değil arkadaşlıklarda da bu böyle

6 buçuk aylık evliyiz . hep böyleydi nişanlıken daha soğuktu böyle bana yukardan yukardan bakardı o zamanlar aşıktım evlendik en güzel ayımız ocak ve şubat aylarıdı mutluydum o zamanlar şimdi yine aynı bana boy uzatıcı bile aldı internetten ben dedimki tanıdıkça sever dedim filimlerdeki gibi olur dedim hada çoçukmuşum meğer bu masala inanmışım sevmiştim en büyük hatam bu oldu ... üzerine çok düşüyorum hatalıyım

Bence boy daha cok senin takintin. Neden zaafin olan bir seyi esine bu kadar yansitiyorsunki. Kendine guvenin olsun ne kisa kadinlar var uzun erkekleri parmaginda oynatiyor. Hurrem sultan da cirkinmis ama zeki hamleleriyle padisahi kul etmis kendine.

Kendine guven, madem bu adam seninle evli zaten seni begenmis. Bu kadar ustune dusme. O seni kovalasin

canım kaç yıllık evlisin?eşin ne zamandır böyle davranıyor keşke yazsaydın?amannn boşversene canım bende minyon tipliyim boyum 1.55 bütün isteyenlerim 1.85 boyuna yakındı hep eşimde 1.75 boyunda....çıtı pıtı bayanları sever genelde uzun erkekler bile takma ya kafana ne güzel yaşımızıda göstermiyoruz işte eşin kıskanıyor olmasın seni sakınarkadaşlar doğru söylemiş erkeklere fazla değer vermeye gelmez belli etmemeliyiz şımarıyorlar hemen....isyan filan etme sakın seni alırken gözü kör değildi ya bu adamınsende onu eleştir göbeğin çıkmış,kilo mu aldın ne gibi bakalım tepkisi ne olacak?

canim boyun kac acaba :26:
ayrica evlenmeden gormustur boyunu kendisi cokmu uzun...

canım ya daha çok yeniymişiniz tadını çıkarın ya bu günlerin....boy uzatıcıyı sana sormadan mı aldı?yoksa sen ni almasını istedin?yaşın kaç canım eğer küçüksen zaten uzarkı daha oyüzden sordum takma ya kafana giy topukluları gez eşinin yanında oda çatlasın dursun kızdım şimdi eşine he

boy uzatıcıyı bana sormadan almış bana sürpriz yapmış güya . hazal kaya gibiyim aynı onun tipimde aynı o gibi . yaşımda 19 yeni girdim daha . size soruyorum insanların elindekinin değerini bilmesi için illaki onu kaybetmesimi gerekir? aşkımı sevgimi nefrete dönüşterecek en sonunda bu olacak . .. bi arkadaşım kıskanıyor olmasın yazmış bilmiyorum ki şunu anlatayım ama eşim beni kemersiz dışarı çıkarmaz belin açılmasın diye halbuki zıbın giyiyorum seni çekici blmuyorum dedği gün dışarı çakacaktık öyle kırıldıki kalb,m kemeri takmama gerek yok nasıl olsa kimse çekici olmaya birine bakmaz dedim sinirlendi o zaman sen gelmiyorsun dedi bi bu oldu yani

sen de ona çikolata al canım hediye olarak zeka açıyomuş de...peki bişe sorcam senin bu eşin tamam senden uzun da yakışıklı mı??? acaba asıl kendini sana yakıştıramıyor da kıskançlık tribine giriyor olmasın seni aşağılayarak

nisanIıyken de böyIeydiyse neden evIendin b adamIa yasında daha cok genc hayat öyIe fiImIerdeki gibi toz pembe degiI maIesef 6. ayda böyIeyse iIerde nası oIur kimbiIir :44:

canım benden de uzunmuşun bileeee daha ne ya boyun normal ayrıca yaşında küçük merak etme ya uzarsın sen daha ayrıca uzamasanda anladığım kadarıyla taş gibisinkıskanıyordur ya seni ama şu boy uzatıcıyı neden almış onu anlamadım...acaba sen boyunun kısa olduğunu kafana takıpta eşine açtın mı bu konuyu ondan mı aldı acaba?:26:

kendiside cagatay ulusoy herhalde...
garib yani senin kirilacagini bile bile cekici bulmuyorum demesi,
madem oyle evlenmeseydi hayret birsey...

çikolata fikri güzeldi :) boyu1.79 görenler sen daha güzelsin derler hep .benim hiç takıntım olmadı kısa olduğumun farkında bile değildim onun hep uzun boy takıntısı varmış uzun boylu alacam dermiş hep ordan kalma annesi söyledi bana hep aşık oldum tutuldum o yüzden benden bunaldı ama hep söylüyo ben çok öpüyorum onu doyamıyorum ki o da eni hiç öpmez yanağımı zorla götürürüm öpsün diye ne kadar acizim değil mi sevgisine muhtacım

daha evliliğin başında böyleyse ilerde daha beter olacak demektir ben eşimden biliyorum daha üstün buzdolabı modelleri çıktiıkça adam onlara özeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…