• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugunde yemege geldiğinde sıkıldım dedi neyden dedim senden dedi kırıldım sende herşeye kırılıyosun dedi hiç umrunda değilim kırılmışmıyım dökülmüşmüyüm laflaına dikkat et dedim her zmanna işe giderken ugurluyodum bunu deyince bugun uğurlamadım o giderken bende mutfağa geçtim :19::19::19: çok güler yüz gösteriyorum bu adama çok kızgınım gelsin yüzüne bile bakmıycam yokmuş gibi davranıcam :47::47::47::47::47::47: çok kızgınım kızlar ben bunları hak edecek ne yaptım :50::50::50::50:

boyunla kilonla kaşınla gözünle bi alakası yok canım benim...
erkekler böyle işte evlenene kadar..
sonra hem kendileri mallaşıyo hem bizi mallaştırıyo...
benim eşimde anlattığın gibi hemen hemen...
sıkılıyo insan anlıyorum seni...
sürekli bi hırs oluyo insanın içinde..
onun sende beğenmediği herşeyi değiştirmek için hırs yapıyosun...
sonra adam başka şeylere takıyo....
kendi haline bırak fazla yüz verme...

Boy lafı eden erkeklere,bişey söylenir deee........................neyse..
Çünkü o vakit kendilerine gelemezler bi daha..
:47:Çok sinirlendim yahu

Gencim güzelim havasında uçuşun siz de,aldırmıyormuş gibi görünün,hatta aldırmayın da zaten :12:

:))) :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: hahahaaaayyyy bencede gerçektende kendilerine gelemezler.. hem bu erkek milletinin kompleksleri kadınlardan daha beter oluyor

herkes güzel ve doğru şeyler yazmış.

öncelikle sen boy kompleksini yen.... eşin senin özgüvenini zedelemeye çalışıyor dikkat et. buna izin verme...

milletin aşık olduğu yüzyılın en seksi kadını seçilen Marilyn Moonre nun boyu kaç biliyor musun? 1.60

ya kocamemeli sarışın bayan amerikalı Pemala Enderson un boyu kaç biliyor musun? 1.59

bayan kalça diye tabir edilen, her yıl en güzel popo seçilen latin yıldızın boyu 1.55

yani önemli olan bakan kişinin içinden ne geçtiği? seviyorsa güzel, çıtı pıtı görünürsün gözüne... sevmiyorsa kusur bulur sende...

sen daha tazeciksin, çıtır çıtırsın... seni öpüp koklayacağı yerde adamın dediklerine bak... tövbe tövbe

öncelikle fazla ilgi gösterip şımartma, güzel giyin, süslen, boyun kısa dediğinde önemli olan boy değil, önemli olan işlev de...

bugunde yemege geldiğinde sıkıldım dedi neyden dedim senden dedi kırıldım sende herşeye kırılıyosun dedi hiç umrunda değilim kırılmışmıyım dökülmüşmüyüm laflaına dikkat et dedim her zmanna işe giderken ugurluyodum bunu deyince bugun uğurlamadım o giderken bende mutfağa geçtim :19::19::19: çok güler yüz gösteriyorum bu adama çok kızgınım gelsin yüzüne bile bakmıycam yokmuş gibi davranıcam :47::47::47::47::47::47: çok kızgınım kızlar ben bunları hak edecek ne yaptım :50::50::50::50:

ay bu kendini beğenmiş tiple uğraşmayacaksın git boşanma davası aç diyeceksin anlaşmalı boşanalım diyeceksin! Poh,poh nereye kadar,ayrıca sen beni istemiyorsan bende seni çoktan istemiyorum diyeceksin,sanki kafasına kurşun dayamışlar evlen diye aaaa sinir bastı!

haklısınnız kaçan kovalanır peki o eve gelince ona nasıl davranmalıyımki o tv izlerken ben neler yapmalıyım ben afedersiniz ama mal gibi konuşmaya çalışıyorum hemen yelkenler fora bi gülsün bana ben ona bin gülüyorum :20:

anladığım kadarıyla eşiniz kendini kenan imirzalıoğlu falan sanıyor herhalde...kendisi dört dörtlükmüymüş acaba..herkesi allah yarattı ne demek beğenmemek allahın yarattığını..kimse dört dörtlük değildir...boy meselesine gelince kısa boy kötüdür diye bi kaide yok..kimileri kısa sever kimileri uzun..benim boyum uzun ve inan canım bu uzun boyluluğun bu güne kadar bi faydasını görmüşlüğüm yok...tam tersine kıyafet bulamıyorum eteklerimin boyu kısa geliyor, kazaklarım gömleklerimin kolları kısa oluyor... daha kötü bi görüntü oluşuyo..eğer benim tercihime kalmış olsaydı uzun boylu bi bayan olmayı istemezdim...ve benim fikrime göre türk kadınları zaten genelde minyon...ve bayanın zerafetine minyonluk daha bi yakışıyor..sen eşine aldırma.. o kendine baksın...mutlaka onunda eksik kusur bi tarafı vardır..ve sende ona de ki ben senle böyle dalga geçsem hoşuna gidermi... o öyle dedikçe sen kendine takıntı yapma canım sakın...bak isyana gidiyorsun ve çok büyük bi günahtır...dikkatli ol..şükret haline nefes alabildiğine.. sakat hasta olmadığına...hastanelerde yatanların halini düşün..lösemiler kanserler zeka özürlü olanlara bakıp ibret almak lazım canım..şükret haline ve rabbine şükrü ihmal etme...

gerçekten ben isyana doğru gidiyorum haklısınız halime şükretmem lazım onuda artık takmıyorum giyinip kuşanıp oturucam bihter gibi elbet devran döner o benim peşimde koşar artık ona gıcık olmaya başladım insan insana bu eziyeti yapar mı

Bence sen eşini annesine şikayet et

sözüm mecliisten dışarı uzun boylu arkadaşlar alınmasın bu lafı çok kullanmam aslında ama hakedene demek lazım. şuan eşine söylemek istediğim tek kelime şudur: devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor! :47:

annesi napsınki oğluna bugunde diyoki azıcık kilo ver diyo bende dedimki balık etliyimdir kilomda 58 bende azıcık alsam daha seksi olurum dedim burdan bekar arkadaşlarıma sesleniyorum eşlerinizi iyi seçin sizi sevdiğinizden emin olduğunuz kişiyle evlenin :47::47::47::47::47::47::47::47::47:yoksa ben gibi 19 yaşında sinir krizleri geçirirsiniz

haklısınnız kaçan kovalanır peki o eve gelince ona nasıl davranmalıyımki o tv izlerken ben neler yapmalıyım ben afedersiniz ama mal gibi konuşmaya çalışıyorum hemen yelkenler fora bi gülsün bana ben ona bin gülüyorum :20:[/QUOTE

Yaa ben çok üzülüyorum böyle şeylere korkuyorum yorum yaparkende ama.. Ne bilim ona kendisini yansıtın sizde onun gibi vakur olun iplemeyin bakın bakalım o sizden bu durumda rahatsız olucakmı kendini kötü hissedip acabaaa neden diye sorgulayabilecekmi?? yok daha da olmazsa zaten o sizden geçmiş diycem de üzülmeyin ama.. Hayat bu yaa kimseye sormuyor akıp giderken ikinci bir şansınız yok bu dünyaya tekrar gelebilmek için.. Hiççç birşey sizden daha değerli olmasın.

karşı atağa geç, biscolata reklamları çıkınca, sen erkeksen bunlar ne, bunlar erkekse sen nesin de :23:

şaka şaka deme böyle tabi, çok sert tepki verir kesin :34: ama çok sinir oldum kocana. sakın bi daha övme onu...

Ne acelen vardı evlenmeye gezip ,tozsaydın,süslenseydin veya üni için mücalede verseydin ,evliliği ne sandın sen uğraş şimdi sülaleyle,üstelik aşk evliliğide değil,annen nasıl müsaade etti?

gerçekten öyle ne acelem vardiki keşke beni deli gibi seven biriyle evlenseydim 5-10 yıl sonra paramı kazanıp yeseydim gezseydim tozsaydım eğlenseydim araba alsaydım kendime şimdi allahın yarttığı boyu beğenmeyen kaprisli bi adamın kaprislerini çekmek zorunda kalıyorum onu çok seviyorum tamam ama bu kadarıda bunalttı beni

arkadasım yıne sana senden sıkıldım demiş ve sen kırıldım demişsin kırıldım demıceksın yaaaaaaaaaa daha cok kırar umrunda mı sankı onun oyle karaktersız bı ınsana skıldıysan kapı orda dıceksın!!!!!!!!

Daha 19 yasindaki bir cocuga boyle davraniyorsa, 20 yil sonrasini gormek zor olsa gerek.

Sen kendine son derece guven ve bunu ona hissettir bence.

Boyle adama ben olsam taktik bile yapmaz, kendi haline birakirdim ya? Neyse...

boyunla kilonla kaşınla gözünle bi alakası yok canım benim...
erkekler böyle işte evlenene kadar..
sonra hem kendileri mallaşıyo hem bizi mallaştırıyo...
benim eşimde anlattığın gibi hemen hemen...
sıkılıyo insan anlıyorum seni...
sürekli bi hırs oluyo insanın içinde..
onun sende beğenmediği herşeyi değiştirmek için hırs yapıyosun...
sonra adam başka şeylere takıyo....
kendi haline bırak fazla yüz verme...

Arkadasim'evlenene kadar' cumlene hic katilmiyorum.
Benim esim cok cok zor bir sevgiliydi resmen takla attim onu elde edebilmek icin.
o kadar mukemmel bir es oldu ki, sevgili oldugu donemdeki adam yok oldu gitti.

6 buçuk aylık evliyiz . hep böyleydi nişanlıken daha soğuktu böyle bana yukardan yukardan bakardı o zamanlar aşıktım evlendik en güzel ayımız ocak ve şubat aylarıdı mutluydum o zamanlar şimdi yine aynı bana boy uzatıcı bile aldı internetten ben dedimki tanıdıkça sever dedim filimlerdeki gibi olur dedim hada çoçukmuşum meğer bu masala inanmışım sevmiştim en büyük hatam bu oldu ... üzerine çok düşüyorum hatalıyım

Madem senin boyundan ötürü soğuk olduğunu biliyordun.Niye evlendim be canım.
Sevgi boyla posla olmaz.
Sevgi kalptedir.
Seven insana sevdiğinin boyuda.Saçı da güzel gelir.
Umarım eşin seni yeterince sever.

Back
X