- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 648
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Meraba hanımlar hatırlayanlar vardır ben eşimle bana yalan söylediği için ( işe gidiyorum deyip arkadaşlarıyla balık tutmaya gitmişti) ve bana ağır sözler sarfettiği için aramız bozulmuştu. O gün bugündür biz eşimle hala tek kelime konuşmadık yaklaşık 2 hafta oldu ve birbirimizden kopmuş vaziyetteyiz yemeğini yiyor direk aşağıya annesigile iniyor. Dün evlilik yıldönumümüzdü belki birsey yapar diye bekledim fakat bi işi vardı ve eve 9da geldi. Yemegini yiyip direk aşağıya indi. Bırak birsey yapmayı suratıma bile bakmadı. Halbuki ben ona hediye almıştım onu bile veremedim yataklar zaten ayrı o günden beri. Iyiyken gayet iyiyiz ama bir sorun olduğunda asla ilk adımı atmaz çok gaddar ve nemrut biri haline dönüşür. artık çok yıprandım her defasında haklı olduğum halde gözardı edilmekten alttan almaktan ezilmekten. Evet onu seviyorum fakat sevgim için onurumu gururumu ayaklar altına almayacaģim gerci hoş alsam da birşey değişmeyecek biliyorum. Evlilik terapistine gitsek mi diyorum ama 5 ay sonra gene aynı şeyler olursa diye korkuyorum. Ya hep biz mi çabalayacağız bizim de gönül alınmaya bi tatlı söz duymaya hakkımız yok mu. Benim gibi benzer durumlar yaşayan arkadaşlarım varmı siz bir çözüm yolu buldunuz mu bunlari değiştirmenin bir yolu var mıdır. çıkmazdayım çok... Rabbim hayırlısını versin..