• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık...

Hayvanseverdost

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
648
Meraba hanımlar hatırlayanlar vardır ben eşimle bana yalan söylediği için ( işe gidiyorum deyip arkadaşlarıyla balık tutmaya gitmişti) ve bana ağır sözler sarfettiği için aramız bozulmuştu. O gün bugündür biz eşimle hala tek kelime konuşmadık yaklaşık 2 hafta oldu ve birbirimizden kopmuş vaziyetteyiz yemeğini yiyor direk aşağıya annesigile iniyor. Dün evlilik yıldönumümüzdü belki birsey yapar diye bekledim fakat bi işi vardı ve eve 9da geldi. Yemegini yiyip direk aşağıya indi. Bırak birsey yapmayı suratıma bile bakmadı. Halbuki ben ona hediye almıştım onu bile veremedim yataklar zaten ayrı o günden beri. Iyiyken gayet iyiyiz ama bir sorun olduğunda asla ilk adımı atmaz çok gaddar ve nemrut biri haline dönüşür. artık çok yıprandım her defasında haklı olduğum halde gözardı edilmekten alttan almaktan ezilmekten. Evet onu seviyorum fakat sevgim için onurumu gururumu ayaklar altına almayacaģim gerci hoş alsam da birşey değişmeyecek biliyorum. Evlilik terapistine gitsek mi diyorum ama 5 ay sonra gene aynı şeyler olursa diye korkuyorum. Ya hep biz mi çabalayacağız bizim de gönül alınmaya bi tatlı söz duymaya hakkımız yok mu. Benim gibi benzer durumlar yaşayan arkadaşlarım varmı siz bir çözüm yolu buldunuz mu bunlari değiştirmenin bir yolu var mıdır. çıkmazdayım çok... Rabbim hayırlısını versin..

Bazen bazı erkeklere çirkef bi eş olmak gerekiyor ya kendine gel saçmalama ya da defol git evden kalabalık yapma diye

Iletişim kurmadan nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz sorunları...

Böyle küs kalmaktansa ayrılmak daha iyi gibi...

Evlilik terapistini deneyin bence de...

Iyi sabretmişsiniz ya... 2 hafta tek kelime etmeden ben olsam çok tan patlamıştım... çünkü İkizlerim...

Fedakarlık yapamayan bi koca, kalbinde hiç mi duygu yoktu acaba, insan evlilik yıldönümü hatrına bişeyleri düzeltmeye çalışırdı.
Bence hiç uğraşma.
Annesi poposunu kaldırıyo heralde zırt pırt oraya kaçtığına göre...

sizinle konuşmayan suratınıza bakmayan adama yemek mi pişiriyorsunuz birde..
bu bile bir alttan alma elbet konuşmaya çalışacağınızın emaresi.
barışmaya çalışacağınızdan emin o yüzden kendisi kılını kıpırdatmıyor.

2 hafta bir evde konusmadan yasamam mumkun degil, hatta 2 saat bile degil, empati kuramayacagim o yuzden.
Bana gore, dusman gibi davranacak kadar ciddi bir sorunum varsa ayrilir,
Yoksa oturur konusur cozer hayatima devam ederim.
Ama küs kalmak 8 yasindan buyuk insanlara yakismiyor.

Tartışmalarda asla yatağı ayırmayın bu büyük bir hata..eşinizin yapısı öyle ve maalesef prense dönüşmeyecek çünkü öyle görmüş öyle yetişmiş..sadece biraz törpüleyebilirsiniz..ben olsam aldığım hediyeyi yatağa koyardım..açsın açmasın kendi kabalığı aklına gelirdi..kavgayı uzatarak eşinizin ailesine laf veriyorsunuz..oğluşuma iyi davranmıyor gelin diyecekler yakında..bazı evlilikleri sürdürmek fedakarlıkla mümkün oluyor.

Meraba hanımlar hatırlayanlar vardır ben eşimle bana yalan söylediği için ( işe gidiyorum deyip arkadaşlarıyla balık tutmaya gitmişti) ve bana ağır sözler sarfettiği için aramız bozulmuştu. O gün bugündür biz eşimle hala tek kelime konuşmadık yaklaşık 2 hafta oldu ve birbirimizden kopmuş vaziyetteyiz yemeğini yiyor direk aşağıya annesigile iniyor. Dün evlilik yıldönumümüzdü belki birsey yapar diye bekledim fakat bi işi vardı ve eve 9da geldi. Yemegini yiyip direk aşağıya indi. Bırak birsey yapmayı suratıma bile bakmadı. Halbuki ben ona hediye almıştım onu bile veremedim yataklar zaten ayrı o günden beri. Iyiyken gayet iyiyiz ama bir sorun olduğunda asla ilk adımı atmaz çok gaddar ve nemrut biri haline dönüşür. artık çok yıprandım her defasında haklı olduğum halde gözardı edilmekten alttan almaktan ezilmekten. Evet onu seviyorum fakat sevgim için onurumu gururumu ayaklar altına almayacaģim gerci hoş alsam da birşey değişmeyecek biliyorum. Evlilik terapistine gitsek mi diyorum ama 5 ay sonra gene aynı şeyler olursa diye korkuyorum. Ya hep biz mi çabalayacağız bizim de gönül alınmaya bi tatlı söz duymaya hakkımız yok mu. Benim gibi benzer durumlar yaşayan arkadaşlarım varmı siz bir çözüm yolu buldunuz mu bunlari değiştirmenin bir yolu var mıdır. çıkmazdayım çok... Rabbim hayırlısını versin..

sanırım kayınvalideyle altlı üstlü oturmanız sorun olmuş bu durumda.. yani annesi acaba iki haftadır her akşam her akşam ne işin var burda karın olmadan demiyor mu ilginç... ayrı ev olsa gidecek bi yer olmayacaktı, fiziksel olarak aynı ortamda bulunmadan nasıl barışcaksınız ki, bunu sağlamalısın önce
ama kavganın çıkış noktası da garip, belki oradaki sorunu irdelemek lazım

Erkekler nekadar okuz... bir sarilsa hersey bitcek iste.. gonul almak bu kadar mi zor biz hep affetmeye haziriz bunu bilseler konular bu kadar uzamaz.. esinize sinirlendim valla..

Ben varım gel dertleselim,benim ki her kavgada böyle değil ama senede iki uç kere beni yok sayıp gör ardı eder nitekim bu kavgamizdada öyle oldu ve kendisi şu an tatilde tatile giderkende tatile gittiğinden habersizdim ha.

BÖyle bir erkek daha tanıyorum. Hiç kendini suçlu bulmayan küsünce asla adım atmayan nemrutlasan. ...
Ama degismiyorsa bir taraf alttan alacak. Başka çare yok
Evlilik bir sabır sanatıdır diyede eklemek istiyorum. ..

Back
X