Yoruldum artık

YellowRabbit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
188
146
18
40
Beni yoran eşimin ailesi. Belki tepki verenler olacaktır ama gerçekten yoruldum artık. Ellerinde olsa her allahın günü görüşecekler. Ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ya biz onlara gidelim istiyorlar ya da onlar bize gelsin. Sürekli sürekli hergün bıktım artık. Evlerimiz çok yakın. Yüzyüze görüşmezsek görüntülü ararlar o görüşmediğim gün. Herşeyimize karışıyorlar. Evdeki eşya düzenimize, ev alacaksak alacağımız yere vs. A dan z ye herşeye bir şey buluyorlar söyleyecek. Benim ailem uzakta çok gelip gitmiyorlar bizde çok gidemiyoruz zaten. Ne evime ne düzenime benim ailem karışmıyor.
Eşime rahatsız olduğumu söyleyince senin ailende böyle yaptı diye konuya giriyor halbuki söylediği çok alakasız ve onada fikri sorulan bir konu.
Çok mutsuzum. Bu durum daha ne kadar böylr devam edecek bilmiyorum. Çok sessiz kalıyor ailesine karşı karışmayın diyemiyor. O sustukça onlarda sürekli söyleniyor. Bende saygısızlık yapmamak adına susuyorum. Ama artık bıktım

Her görüşmeye siz gitmek zorunda mısınız?
Bırakın eşiniz her gün gitsin siz evinizde yatın.
Hastaydı uzandı, işi vardı size selam söyledi der.
Önce surat asar sonra alışırlar.
Öyle kimsenin kalbini kırmadan olmuyo maalesef.

Belki tepki verenler olacaktir demissiniz ama bunda tepki verilecek bir durum yok. Gayet haklisiniz. Esiniz sessiz kaliyormus siz susuyormussunuz bu durumda demek ki boyle devam edecek. Hos siz ne deseniz ne yapsaniz esiniz ailesi ve kurdugu aile arasinda denge kuramiyorsa ne yapsaniz bos.

Ben gitmezsem eşimde gitmiyor ama bu sefer onlar geliyor gelmeden 10daka önce söylüyorlar evim dağınık olabilir o an iki çocuğum var bazen çok zor yetişiyorım ev işlerine ama böyleler

Anladigim.kadariyla ev hanımısınız kendinize hobiler edinin ya da öyle söyleyin dışarı yürüyüşe gidiyorum çarşı pazar dolaşmak temizlik geldiler mi dökün evi yardım etsinler size belki yorulurlar yemekte abartmayın çorba makarna he rgun gelene tam teşekkül yemek yapılmaz ,telefonla uğraşın sıkılsınlar

Eşiniz sustuğu için ne deseniz sizi düşmen bilecekler. Eşiniz böyle yapmasaydı karıştırmayın derdim ama eşiniz arkanızda olmadığı için bu konuda ne yapsanız ne deseniz boş.

Ben gitmezsem eşimde gitmiyor ama bu sefer onlar geliyor gelmeden 10daka önce söylüyorlar evim dağınık olabilir o an iki çocuğum var bazen çok zor yetişiyorım ev işlerine ama böyleler

Eşinize söyleyin gitsin mutlaka.
Gitmemesi size zarar.

Valla bunun başka çözümü yok yeni evli de degilsiniz.
Bu zamana fena alıştirmışsınız.

Sonuna kadar haklısın da mesafe sınırlarını çizmelisin.
Gitme, geldiklerinde müsait değilim de, eşinle ciddi ciddi konuş, bu işin sonunda iyi olmayacağını anlat.

Görünürde beni koruyor eşim ama annesi bişey dediğinde atıyorum mesaj atıyor annesi o öyle olmaz yanlış yapıyorsunuz (kime göre neye göre yanlış onuda anlamıyorum) eşim cevap vermiyor. Ben istiyorum anne biz böyle düşündük böyle yapıyoruz desin cevabını versin ama yok sessiz kalıyor

Aklıma geliyor bazen böyle söyleyeyim dışarıdayım diyeyim diyorum ama apartmanın kapısının anahtarı var annesinde çat kapı geldikleri zamanlarda oldu nadirde olsa. Ya kapıya geldilerse diyorum vazgeçiyorum dışarıdayım demekten

Aaaa Nasıl ya anahtar neden var ? Üzüldüm size zoe gerçekten Allah sabır versin eşiniz in budurumda gerçekten sizi desteklemesi lazım ama malesef karışmıyor saygınızı bozmayın ama geldiklerine pişman edin tv acın sadece tv izleyin temizlik yapın yanlarında onlara da iş verin anne sen de yemek yapar misin diyin mesela yapmazsa patates i verin soysun en azından becerikli biriyse hamur işi falan börekler actirin

Sanirim yeni evli degilsiniz simdiye kadar gelip gitme sinirlari cizilmis olmaliydi.

Herkesin dogrusu yanlisi farklidir. Kv.de sizin dogrunuza mudahale edebiliyorsa esiniz bu hakki veriyor olmali. Bazi insanlarin da karakteridir ve huyu boyledir her seye karisirlar. Sonuc olarak sizin dediginiz mi oluyor yoksa kv.nin dedigi mi uygulaniyor onemli olan bu.

Rahatsiz oldugunuz durumları söylemek en dogal hakkiniz bu konuda esinizi beklemenize gerek yok. Kv ve kp yakin oturunca nerdeyse her gün görüşülür gercekten. Bazen benim kvde de cat kapi geliyor.bazen benim uygun olmadigim zamanlardada. Ben o zaman söylüyorum ama. Ev daginik diye panik yapmiyorum. Sagolsun gelip ev islerime de yardim eder. Anneler babalar genelde herseye birsey söylerler. Kendileri ne göre dogrular var cünkü. Sahsen herkes fikrini söyleyebilir diye düsünüyorum. Bazen gercekten birseyler de katiyor duruma. Ama sonucta kendi kararımizi verip uyguluyoruz. Söylenseler de önemsemiyorum o kadar. Onlarin hayat tarzi farkli benim ki farkli. Yalan söylemenize gerek yok. Müsait olmadiginizi söyleyeceksiniz. Kayinvalidem bazen yemege cagriyor. Ama benim baska isim oldugunu söylüyorum. Gercekten de öyle. Buna alinmak isteyen insana zaten yaranamazsiniz. Siz cizgilerinizi cizmedikce insanlar kendi kafalarina göre hareket edecek. Tabi bir alternatif de uzaga tasinmak ama

Sınır cizememissiniz iyice hadlerini asmislar. Kalp kirmadan olmaz bu saatten sonra. Once esinizin sonra ailesinin bi kalbi kirilacak

Böyleyse durum boyle gider canim ne yazikki..
Benim k.v de onun evine gitmediğim günleri saymış ama onlar gelip gitti o sayilmiyo. Ben gitmemisim onu soyluyor

siz kendi keyfinize gore yasayin,
ama es ailesine de cok bilenmeyin,
esiniz sik sik gitsin gorsun, cocuklari da gotursun, siz kendi caniniz istediginde gidin.
Genel olarak bizim kulturumuzde buyukler her seye muhakkak karisiyorlar zaten, o yuzden ozel meseleleri cok detayda anlatmamak, gecistirmek, ev esyasi gibi konularda he he deyip kendi bildigini okumak falan gerekiyor.

bir de herkes her seye alisiyor,
onemli olan tutarli bir sekilde o sekilde yasamaya devam etmek.
ben boyleyim, ben size ailisiyorum sizi oldugunuz gibi kabul ediyorum, ama siz de beni boyle kabul edeceksiniz mesajini vermek.

Kizlar kayinvalideye yakin oturmayi bastan kabul etmeyin bakin hep boyle konular okuyoruz son zamanlarda.
Size de tavsiyem siz dahil olmak zorundamisiniz esiniz istiyosa gitsin gorsun. Ya bu susan, evine kendi anasini danasini karistiran erkeklerden nefret ediyorum gercekten ya. O zaman neden evlenip baskalarinin canini yakiyorsunuz. Neyse sakinim
Esinizle konusun ve net tavrini koyun yaoacak baska bisey yok

iki çocuklu ev dağınık olur

onlar gelecekse ekstra dağıtılır

size gelemem şişim var dersiniz

gelirse görür işiniz olduğunu

yeni evli de değilsiniz

cici gelin olmayın

açmayın örneğin o görüntülü aramayı

ne yapabilir

en fazla aradık gelin açmadı

hem de görüntülü

açamadım banyodaydım der geçersin çok sıkıştırırlarsa

yani insan tuvalette olur yemek yapar eli kirli olur

iki çocuk diyorsun zaten onların en işi biter ne isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…