- 10 Ağustos 2020
- 188
- 146
- 18
- 40
- Konu Sahibi YellowRabbit
-
Ben gitmezsem eşimde gitmiyor ama bu sefer onlar geliyor gelmeden 10daka önce söylüyorlar evim dağınık olabilir o an iki çocuğum var bazen çok zor yetişiyorım ev işlerine ama böylelerHer görüşmeye siz gitmek zorunda mısınız?
Bırakın eşiniz her gün gitsin siz evinizde yatın.
Hastaydı uzandı, işi vardı size selam söyledi der.
Önce surat asar sonra alışırlar.
Öyle kimsenin kalbini kırmadan olmuyo maalesef.
Ben gitmezsem eşimde gitmiyor ama bu sefer onlar geliyor gelmeden 10daka önce söylüyorlar evim dağınık olabilir o an iki çocuğum var bazen çok zor yetişiyorım ev işlerine ama böyleler
Görünürde beni koruyor eşim ama annesi bişey dediğinde atıyorum mesaj atıyor annesi o öyle olmaz yanlış yapıyorsunuz (kime göre neye göre yanlış onuda anlamıyorum) eşim cevap vermiyor. Ben istiyorum anne biz böyle düşündük böyle yapıyoruz desin cevabını versin ama yok sessiz kalıyorBelki tepki verenler olacaktir demissiniz ama bunda tepki verilecek bir durum yok. Gayet haklisiniz. Esiniz sessiz kaliyormus siz susuyormussunuz bu durumda demek ki boyle devam edecek. Hos siz ne deseniz ne yapsaniz esiniz ailesi ve kurdugu aile arasinda denge kuramiyorsa ne yapsaniz bos.
Aklıma geliyor bazen böyle söyleyeyim dışarıdayım diyeyim diyorum ama apartmanın kapısının anahtarı var annesinde çat kapı geldikleri zamanlarda oldu nadirde olsa. Ya kapıya geldilerse diyorum vazgeçiyorum dışarıdayım demektenAnladigim.kadariyla ev hanımısınız kendinize hobiler edinin ya da öyle söyleyin dışarı yürüyüşe gidiyorum çarşı pazar dolaşmak temizlik geldiler mi dökün evi yardım etsinler size belki yorulurlar yemekte abartmayın çorba makarna he rgun gelene tam teşekkül yemek yapılmaz ,telefonla uğraşın sıkılsınlar
Aaaa Nasıl ya anahtar neden var ? Üzüldüm size zoe gerçekten Allah sabır versin eşiniz in budurumda gerçekten sizi desteklemesi lazım ama malesef karışmıyor saygınızı bozmayın ama geldiklerine pişman edin tv acın sadece tv izleyin temizlik yapın yanlarında onlara da iş verin anne sen de yemek yapar misin diyin mesela yapmazsa patates i verin soysun en azından becerikli biriyse hamur işi falan börekler actirinAklıma geliyor bazen böyle söyleyeyim dışarıdayım diyeyim diyorum ama apartmanın kapısının anahtarı var annesinde çat kapı geldikleri zamanlarda oldu nadirde olsa. Ya kapıya geldilerse diyorum vazgeçiyorum dışarıdayım demekten
Görünürde beni koruyor eşim ama annesi bişey dediğinde atıyorum mesaj atıyor annesi o öyle olmaz yanlış yapıyorsunuz (kime göre neye göre yanlış onuda anlamıyorum) eşim cevap vermiyor. Ben istiyorum anne biz böyle düşündük böyle yapıyoruz desin cevabını versin ama yok sessiz kalıyor
Böyleyse durum boyle gider canim ne yazikki..Beni yoran eşimin ailesi. Belki tepki verenler olacaktır ama gerçekten yoruldum artık. Ellerinde olsa her allahın günü görüşecekler. Ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ya biz onlara gidelim istiyorlar ya da onlar bize gelsin. Sürekli sürekli hergün bıktım artık. Evlerimiz çok yakın. Yüzyüze görüşmezsek görüntülü ararlar o görüşmediğim gün. Herşeyimize karışıyorlar. Evdeki eşya düzenimize, ev alacaksak alacağımız yere vs. A dan z ye herşeye bir şey buluyorlar söyleyecek. Benim ailem uzakta çok gelip gitmiyorlar bizde çok gidemiyoruz zaten. Ne evime ne düzenime benim ailem karışmıyor.
Eşime rahatsız olduğumu söyleyince senin ailende böyle yaptı diye konuya giriyor halbuki söylediği çok alakasız ve onada fikri sorulan bir konu.
Çok mutsuzum. Bu durum daha ne kadar böylr devam edecek bilmiyorum. Çok sessiz kalıyor ailesine karşı karışmayın diyemiyor. O sustukça onlarda sürekli söyleniyor. Bende saygısızlık yapmamak adına susuyorum. Ama artık bıktım
Ben gitmezsem eşimde gitmiyor ama bu sefer onlar geliyor gelmeden 10daka önce söylüyorlar evim dağınık olabilir o an iki çocuğum var bazen çok zor yetişiyorım ev işlerine ama böyleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?