- 10 Ağustos 2020
- 188
- 146
- 18
- 40
- Konu Sahibi YellowRabbit
Beni yoran eşimin ailesi. Belki tepki verenler olacaktır ama gerçekten yoruldum artık. Ellerinde olsa her allahın günü görüşecekler. Ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ya biz onlara gidelim istiyorlar ya da onlar bize gelsin. Sürekli sürekli hergün bıktım artık. Evlerimiz çok yakın. Yüzyüze görüşmezsek görüntülü ararlar o görüşmediğim gün. Herşeyimize karışıyorlar. Evdeki eşya düzenimize, ev alacaksak alacağımız yere vs. A dan z ye herşeye bir şey buluyorlar söyleyecek. Benim ailem uzakta çok gelip gitmiyorlar bizde çok gidemiyoruz zaten. Ne evime ne düzenime benim ailem karışmıyor.
Eşime rahatsız olduğumu söyleyince senin ailende böyle yaptı diye konuya giriyor halbuki söylediği çok alakasız ve onada fikri sorulan bir konu.
Çok mutsuzum. Bu durum daha ne kadar böylr devam edecek bilmiyorum. Çok sessiz kalıyor ailesine karşı karışmayın diyemiyor. O sustukça onlarda sürekli söyleniyor. Bende saygısızlık yapmamak adına susuyorum. Ama artık bıktım
Eşime rahatsız olduğumu söyleyince senin ailende böyle yaptı diye konuya giriyor halbuki söylediği çok alakasız ve onada fikri sorulan bir konu.
Çok mutsuzum. Bu durum daha ne kadar böylr devam edecek bilmiyorum. Çok sessiz kalıyor ailesine karşı karışmayın diyemiyor. O sustukça onlarda sürekli söyleniyor. Bende saygısızlık yapmamak adına susuyorum. Ama artık bıktım