Yoruldum artık..

kızlar selam, bende uzun süredir uğrayamadım..

en son nisan 20 de adet görmüştüm, hala olmadım, bekliyoruz bakalım... inşallah olmam Allahım..

bu ay laparaskopinin 4. ayı idi ve hiç ilaç filan kullanmıyorum. normalde 28-29 günlük döngülerle olurdum.
gecikti gibi, yoksa bahardan mı.....

canım benim işallah hamilesindir bende yumurta takibi yaptırıyorum bu 3. ay son yani sonra ara vericem ama bu ay 3 yumurtam oldu ilki hemen 20mm olmuştu daha 8.günü iken digerleri 8mm di bugün 10. günü dr gttim kendi dr izinde başakasına gittim tabi ilgilenmedi bile umrundamı sen nekadar ugraşıyorsun psikolojin nasıl umrunda degil yumurtalara baktı yumurtam çok büyümüş galiba 8mm olanlar 2 günde hemn biri 20mm olmuş biri 16mm dr çatlatma ignesi kulandınızmı dedi yok kendi çatlıyor dedim ama bu ay başka oldu bişey demedi aman artık dr pazartesi gelecek o zamana işallah çatlar yada büyümez daha fazla yoksa dev yumurtalar olacak napıcam kafam karıştı çok üzgünüm ilk defa buay 3 yumurtam oldu diye sevinmiştim kursagımda kaldı 2 günde biri 12mm büyümüş biri 8mm şaşırdım vallahi bilahi şaşırdım bi fikri olan var mı napıcam ben şimdi

zehracım, inşallah o çok büyüyen yumurtalarınla çifte mutluluk yaşarsın bu ay canım benim...
sanırım klomen kullanarak 3 yumurta oluştu...yumurtanın çatlaytıp çatlamadığını da 21.gün testiyle (yani kan testi) öğrenebilirsin yanlış hatırlamıyorsam. doktorun iğne vurarak mı çatlatacaktı onu anlamadım tam olarak, umarım hayırlı bir ay olur senin ve burdaki diğer tüm arkadaşlar için de...
ben klomenden sonuç alamamıştım ve yanlış yapılan tedaviler sonucu ameliyatlık olmuştum...
şimdi günüm geçiyor....ve her geçen dakika daha çok umutlanıyorum....
eşim benden de beter...gitmiş hemen tahlil almış...hadi yap yap diye tutturuyor...
önceki hüsranlarım aklıma geldikçe acaba diyorum yine hüsran olurmu...
olmayacaksa, yani hamile değilsem, adetim gecikmese bari...böyle daha kötü oluyoruz...

slm kızlarrrrr
gecenin bir yarısı uyandım ve dayanayıp testi yaptım
veeeeeeeeee
sonuç pozitif.....Allahım..
sabah hemen hastanenin aciline gidip kan tahlili yaptırdık, kanda da çıktı......

şükürler olsun Rabbime........

kaç haftalık daha tam bilmiyorum, yarın detaylı bir muayeneye gideceğim....

Rabbim, nolur burda isteyen diğer arkadaşlara da bu mutlu haberi yaşama zevkini tattır......

Tebrik ederim canim. Allah kucagina almayi nasip etsin ve anali babali buyutsun. Darisida bu ay bizlerin basina insallah.. :CüvCüv:

ebruzen çok sevindim güzelim allah kucağına almayı nasip etsin...bizlere bolca dua et...çok ihtiyacımız var

arkadaşlar gerçek isimlerinizi bilmiyorum, ama inanın hep sizlerede dua ediyorum inanın...

ben bu haberi almak için tam 3 yıl bekledim, dile kolay, belki daha uzun süre bekleyenlerde vardır aramızda , hepinizin duygularını çok çok iyi tahmin edebiliyorum..

dualarım sizlerle, Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

oleyyyyyy yaşasın hamilesin canım benim çok ama çok sevindim içimizden biri hamile kalınca daha bi seviniyorum ne olur her gün dua et bizim için canım burayada ugramayı unutma bebgini anlatırsın bize işallah darısı bize sen tedaviyle mi hamile kaldın canım çok sevindim çok allah tamamına erdirsin sağ salim işallah içime kız doğdu hayırlısı olur işallah hepimize

ne olur benim için dua edin yarın dr gidicem herşey normaldir eger aynı hızla büyüdüyse 40mm olmuştur işallah çatlamışlardır yada norma l boyuttadırlar allahım kiminin ki büyümez benimkide dev oldu ne olacak benim bu halim her ay bu aymı demekten yoruldum nolur allahım biran önce nasip et sensizlik benim canımı acıtannnnnn ebruzen bişeyler kulandınmı hamile kalmadan önce bi umut işte bizim kide

zehram dualarım seninle inşallah güzel haber yazarsın bize...

zehracım, 3 senedir, pek çok şey kullandım, hikaye uzun yani... ama ilaçlar bana fayda etmedi, aksine kist ve polip oluşturdu, malum Tokat ilinin hastane koşulları çok zayıf, iyi doktor da bulamıyorsun, kistlerim erimeden, ultrasonla erimiş dediler sonra yeniden klomene başlattılar ve sonraki ay 7-8 tane kistim oluştu, sonra Ankara'da Cihangir Hoca var ona gittik ve laparaskopi olman lazın dedi. ben Elazığlıyım orda bizimle aynı sorunu yaşayan bir ablamız var, onla konuştum uzun uzun, buraya gel dedi, burdaki doktor çok çok iyi dedi, hiç başka yerde uğraşma felan...
tabi bu arada soğan kürü, limon kürü, süt maynonoz kürü, eşim keçi boynuzu vs..kullandık

sonra Elazığa gittiğimde o doktora (Bilgin Gürateş) göründüm, Ankaraya gittiğimi, ameliyat dediklerini anlatmadım, filmlerime baktı, muayene etti ve o da laparaskopi dedi..

bize yani bana daha doğrusu ameliyat olma fikri önce çok zor geldi, ama aradan birkaç ay daha geçip gebelik olmayınca artık yaptıralım dedik ve gidip Elazığda Bilgin hoca laparaskopimi yaptı.

Allah kimseyi o masalara yatırmasın, hatırladıkça hala kötü oluyorum... bizim planladığımız tarihe sıra veremeyince eşimin izni bitti ve dönmek zorunda kaldı...çok şükür ki ailem ve arkadaşlarım orda idi çok moral verdiler...ama eşinin bi gözlerinin içine bakması farklı bir olay...bide üniversite hastanesinden hiç memnun kalmadım, ameliyat sonrası sürecim çok kötüydü yani...

sonra doktor 6 ay deneyeceksiniz dedi, normal yolla olma ihtimali çok yüksek dedi, bu arada ameliyatta kistler alınmış, polip alınmış ve sol kanalımda birazcık tıkanıklık varmış onu temizlemişler, rahim çöküklüğü vardı onu düzeltmişler vs.vs. doktor yapabileceğimiz ne varsa yaptık dedi...

sonra biz başladık denemeye...burda bi sayfada biri "ben laparaskopinin 2.ayında hamile kaldım" yazmıştı...bu benide ümitlendirmişti...ama olmadı...

sonra baktım bu stres beni öldürecek spora başlamaya ve hiçbirşey düşünmemeye karar verdim. bir ay spora gittim, sonra burdan yine aynı sorunları yaşamış bir abla bırak bu sporu dedi kızdı bana...bende bu ay bırakmıştım...eşimin bir arkadaşı da ona bi karışım vermişti bitkisel birşey, onun eşi o karışımı kullandıktan sonra hamile kalmış, onlarda bize verdiler...eşimde bu ay o karışımı kullandı...

bu ay doğru düzgün faaliyette bile bulunmadık...adetimi baklerken olmadım...ve dün "küçük meleğimizin" artık geleceğini öğrendik...

inanması güç...elime karnıma koyup hissetmeye çalışıyorum ama yok...bişey hissedilmiyor...

ben bunun dualarla olduğuna inanıyorum, sadece bizim değil, toplu dualar edilmesi, herkesin birbirine duası o kadar çok etkili oluyorki anlatamam...Rabbim ol dedi ve oldu...başka açıklması yok bence...

duamdasın zehra, duamdasınız arkadaşlar...

rabbim bizede nasip etsin
hayirli olsun canim
bizede dua et bende tam 2 senedir bekliyorum
ama artik tupbebek yaptircam ben

zehracım, 3 senedir, pek çok şey kullandım, hikaye uzun yani... ama ilaçlar bana fayda etmedi, aksine kist ve polip oluşturdu, malum Tokat ilinin hastane koşulları çok zayıf, iyi doktor da bulamıyorsun, kistlerim erimeden, ultrasonla erimiş dediler sonra yeniden klomene başlattılar ve sonraki ay 7-8 tane kistim oluştu, sonra Ankara'da Cihangir Hoca var ona gittik ve laparaskopi olman lazın dedi. ben Elazığlıyım orda bizimle aynı sorunu yaşayan bir ablamız var, onla konuştum uzun uzun, buraya gel dedi, burdaki doktor çok çok iyi dedi, hiç başka yerde uğraşma felan...
tabi bu arada soğan kürü, limon kürü, süt maynonoz kürü, eşim keçi boynuzu vs..kullandık

sonra Elazığa gittiğimde o doktora (Bilgin Gürateş) göründüm, Ankaraya gittiğimi, ameliyat dediklerini anlatmadım, filmlerime baktı, muayene etti ve o da laparaskopi dedi..

bize yani bana daha doğrusu ameliyat olma fikri önce çok zor geldi, ama aradan birkaç ay daha geçip gebelik olmayınca artık yaptıralım dedik ve gidip Elazığda Bilgin hoca laparaskopimi yaptı.

Allah kimseyi o masalara yatırmasın, hatırladıkça hala kötü oluyorum... bizim planladığımız tarihe sıra veremeyince eşimin izni bitti ve dönmek zorunda kaldı...çok şükür ki ailem ve arkadaşlarım orda idi çok moral verdiler...ama eşinin bi gözlerinin içine bakması farklı bir olay...bide üniversite hastanesinden hiç memnun kalmadım, ameliyat sonrası sürecim çok kötüydü yani...

sonra doktor 6 ay deneyeceksiniz dedi, normal yolla olma ihtimali çok yüksek dedi, bu arada ameliyatta kistler alınmış, polip alınmış ve sol kanalımda birazcık tıkanıklık varmış onu temizlemişler, rahim çöküklüğü vardı onu düzeltmişler vs.vs. doktor yapabileceğimiz ne varsa yaptık dedi...

sonra biz başladık denemeye...burda bi sayfada biri "ben laparaskopinin 2.ayında hamile kaldım" yazmıştı...bu benide ümitlendirmişti...ama olmadı...

sonra baktım bu stres beni öldürecek spora başlamaya ve hiçbirşey düşünmemeye karar verdim. bir ay spora gittim, sonra burdan yine aynı sorunları yaşamış bir abla bırak bu sporu dedi kızdı bana...bende bu ay bırakmıştım...eşimin bir arkadaşı da ona bi karışım vermişti bitkisel birşey, onun eşi o karışımı kullandıktan sonra hamile kalmış, onlarda bize verdiler...eşimde bu ay o karışımı kullandı...

bu ay doğru düzgün faaliyette bile bulunmadık...adetimi baklerken olmadım...ve dün "küçük meleğimizin" artık geleceğini öğrendik...

inanması güç...elime karnıma koyup hissetmeye çalışıyorum ama yok...bişey hissedilmiyor...

ben bunun dualarla olduğuna inanıyorum, sadece bizim değil, toplu dualar edilmesi, herkesin birbirine duası o kadar çok etkili oluyorki anlatamam...Rabbim ol dedi ve oldu...başka açıklması yok bence...

duamdasın zehra, duamdasınız arkadaşlar...

canım benim ne kadar mutlu oldum ancak hisedersin 3 aydan sonra hisedilirmiş ama kalp atışlarını duyunca işallah daha başka olur herşey ben hiç duyamadım ama hayırlısı bende önümüzdeki ay rahim filmi çektiricem bakalım rabbim hepimize versin ben öyle diyorum bi hamile kalayım ömrüm el verdiği müddetçe bebeğime her bakışımda allahım olmayanlara isteyenlerede ver diye dua edicem çünkü üst komşum 3 sene sonra olmuş bebegi olmamaış daha önce ama sor sanki hiç o sıkıntıları yaşamaış gibi konuşuyor ben duygusalım belki de yaşadıklarım beni böyle yaptı anne olmayan anlamaz sen anne degilsin bilmezsin bana hep böyle şeyler söylüyo 1. lere yetişemedin 2.lere yetiş çok zoruma gidiyo eve gelip saatlerce aglıyorum yaşayanlar bunu bilmezse yaşamayanlara hiç kızmamak lazım napalım kaderde bunları yaşamak varmış elden ne gelir

zehram dualarım seninle inşallah güzel haber yazarsın bize...

canım benim bende sana dua ediyorum gecen umutxe yasin okudum işallah kabul olur hepimize nasip etsin hep hamileyim yazalım buraya işallah ebruzenden bizede bulaşır işallah bak ne yollardan geçmiş zamanı gelince oluyor işte ama sıkıntı yapmadan da olmuyoki keke elden gelse bazen eşim diyoki senin şu kafanı birkaçgün biryere koysak sonra alsak :) bakalım yumurtalarım azim ve kararlılıkla duruyor biri 22mm olmuş biri 26mm olmuş bakalım belki dev yumurta olur benimki ve onlardan tombul bi bebek doğar neden olmasın :)işallah ys88 en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız rabbim çok büyük işallah olacak

zehracım canım benim çok sağol....ama 26 mm i gecerse yumurtalık kisti oluyo...yani fazla büyüdü çocuk daha iyi olur tombiş ikiz vs olmuyoı başıma geldi benim ondan dedim...çatlatma iğnesi olmucan mı güzelim?

yok tabiki canım şaka yaptım ben zaten normal şartlarda ben zayıf olduğum için bizden tombiş çocuk çıkmaz biri 22mmde ne biliyim dr vermedi çatlatma ignesi ama benim bu zamana kadar hep kendi çatladı 14. gün sanırım bugün çatladı biraz önce kocaman smüksü bi sıvı geldi birazda agrım oldu napıyım ya olacaksa olur birisi yazmış yumurtası35mm olmuş drbundan bişey olmaz artık demiş ilaç vermiş ama o ay hamile kalmış allaha verecekse verir mesela yumurtayı tek bir sperm döllüyor ama verdiğimiz ugraş olacaksa olur hakkımda hayırlısı işallah hepimiz için tabi çarşamaba tekrar gisicem artık o zaman 14. gün olacak çatlamazsa bişeyler yapar herhalde daha bu doktorlar beni yordu bitirdi valla bıktım zaten bu ay son 2 ay ara vericez dönüşte aşılama yaptırıcam işallah gerek kalmazda

zehracım, etrafta o kadar patavatsız konuşan var ki, içinden kızdığın nefret ettiğin insan sayısı artıyor...

ama sen güçlü dur herkese herşeye karşı..içinde fırtınalar kopsada...Allah'a havale et onları..ben öyle yapıyorum..geçen ay kayınvalidem "kurşun döktürelim" dedi...duyunca güldüm, Türk filmleri geldi aklıma, onuda dalgaya aldım gitti, (kadına hala söylemedik bu müjdeyi birazcık büyüsün 4-5 haftalık olsunda söyliycez) ama geçen yıl olsaydı içimden ne kadar kızardım, kocamında burnundan getirirdim,kigetirdiğimzamanlar da oldu,artık gitmiycem, öyle diyip moralimi bozmasın, bana soru sormasın diye eve gelir bağırır çağırırdım...işte herşeyle birlikte bunlarıda boş verdim...duymadım, güldüm, kendimle de dalga geçtim, stresimi en aza indirmek için elimden geleni yaptım, hatta adet günlerimi bile unutmaya çalıştım...bunları yaptığım ay hamile kaldım işte...daha 3 haftalık teyzeleri...Rabbim sizlerede bu mutluluğu yaşatacak emin olun..sadece inanın yeter...doğru zaman gelene kadar dayanacak gücü hepimize versin Rabbim...

eylül, bu kadar stres yapma nolur..gelmek için doğru zamanı bekliyor bebeğiniz canım benim...demesi kolay diyeceksin, ama burdaki herkes senin geçtiğin yoldan geçti-geçiyor...herşeyi unuttuğun an, bıraktığın an hamile kalabiliyorsun...

önemli olan sorun varsa çözümüne bakmak, sonra da tevekkül etmek...bizlerde dua edersek tamamdır...

Back
X