Yoruldum artık..

eylülcüm sana katılıyorum güzelim...aynı duygular içindeyim....ebrucum dediklerin doğru ama artık dayanacak gücümüz umudumuz kalmadı....mafoldumben bak yaz tatili geldi 1 ay sonra okullar kapancak ve izmire gitcez...her gören bebeği soruyo...seviyesiz insanlar bile kalkıp laf söylüyo...aman dikkat et kendine yorulma 3 haftalık daha çok minik....kıyamam ya...teyzesi yesin onu....

evet aynı dert bede de var yaz gedi yazın kuzenmin düğününe gidicem eski komşularımzıı falan görücem evleneli 3yıl olduk hemen sorarlar kesin kayınvalidemelerinki zaten öyle ama bu ay son dedi doktor 2 ay ara verelim dedi 3 aydır kolmen tedavisi görüyorumya kızlar bu aya genede aşılma yaptırsamma ara vemesem aşılamayla ara versem 4 ay ilaç kulanmak zararmı verir ondanmı ara vericem ya gördüğüm psikolojik zarar kafam karma karışık yaaaa

zehracım bence kloemenden sonra hemen aşılamanı yaptır aşılaman tutmazsa ara ver...her yönden kendini toparlamış oluyosun...ki inşallah tutar...

bencede önce aşılama yaptır, sonra ara ver...
kızlar bide diyeceğim o ki, bir doktora bağlı kalmayın, istikrar çok güzel birşey ama doğrusunu-doğru doktoru bulmak lazım... ben 7-8 doktor gezdim, aynı doktorda takılı kalsaydım "benim çocuğum olmuyor" psikolojisine devam edecektim ve aşılama-tüp bebek derken hem maddi hem manevi yıpranacaktım.
Ankara veya ıstanbul'a gidebilme şansınız varsa gidin oralarda ehil birine görünün derim...

hamile kaldım, ama Tokatta bunun takibini yapacak doktor bulamıyorum iyimi...önceki gün gittiğim doktor hanım, öykümü bile almadı, muayene ediyor ameliyat izlerini bile sormuyor bu ney diye...
merak edip çocuk ne kadar diye soruncada "daha çok küçük, ne kadarlığı" cevabını veriyor, duyan sanırki daha bikaç günlük bişey meğersem 5 haftalıkmış...bizde zannettik ki gelişmemiş ve düşük gibi bir tehlike var...ve bu kadın Özel hastanede Tokatta en çok tutulan kadın...işte doğru kişiye kendini emanet etmek derken bunları kastediyorum...

selamlar, aranıza yeni katıldım, yaşım 35, birbuçuk yıldır bende bebek istiyordum ancak hormon yüksekliği nedeniyle doktorlar olmayacağını söylediler, aşılama yada en son tüp bebek önerdiler, özellikle bu forumdan ve başka sitelerden aşılama ve kısırlıkla ilgili çok şey okudum ve kendi kendine olmasını bekledim, olmadı... mart ayında tekrar doktora gittim, tahlil, ultrason, hsg filmi derken, hormonlarımın yine yüksek olduğunu ve tedavi görmeden bebek sahibi olamayacağımı söylediler. şu anda kimselere söylemeden yaptığım incir kürü ve herşeyden önce yaradanın emriyle, 5 haftalık hamileyim, umarım sorunsuz geçer sonuna kadar, çevre baskısı evet insanı bunaltıyor, kendi kendimize yaptığımız baskı da öyle, lütfen önce stresinizi kontrol etmeye, dikkatinizi başka şeylere kaydırmaya bakın, ve sonrasında incir kürü ya da kistler varsa soğan kürü deneyin kimseye söylemeyin birkişinin bile
sizi bu konuda gülünç bulması kendinize olan güveninizi sarsabilir, ve incir suyunu içerken hep yürekten olacak diyin, dua edin... ne zamandır buraya yazmak size umut vermek istiyordum nasip bu güneymiş, sevgiler hepinize, zaten dua ediyordum çocuk sahibi olamayanlar için ama şimdi daha da çok edeceğim

cok saol canim bize umut oldugun icin
bu topikte en guc durumda olan .
ama biliyomusun doktorlar asla olmaz hamile kalsanda ya dusuk yada ozurlu cocugun olur dedigi halde bile hala dogal olcak diye bekliyom
cok komigim ben yaaa
ve hala her ay umutlaniyom
ama inan caresizlikten cok yoruldum
bazen dua ediyom olsada keske bi kere bakip olsem diye

ben de doktorlara rağmen her ay umutlanmıştım... ama o aylardan birinde ben çok çok mutlu oldum, inanamadım, testi evde yaptım iki çizgi çıktı ama inanamadım, ertesi gün doktora gittim kan testi yaptırdım yine inanamadım, daha ertesi gün ultrason çektirip keseyi görünce inandım ve hala şoktayım. çok mutluyum. denemediyseniz bu kürleri deneyin lütfenn

kardelencim,
lütfen öyle dualar etme sakın..
hayırlısını iste kızım...daha "ol emri" gelmemiş senin miniğe. dayanma gücü iste Allah'tan, sabır değil dayanma gücü...dua her kapıyı açar canım benim..

yelizcim, sana da hayırlı olsun, aynı dönem hamiş kalmışız demekki...

yelizcim hayırlı olsun güzelim inan yürekten çok sevindim....inşallah güzel geçer hamileliğin...dikkat et kendin bol bol dinlen.. incir kürü bende yptım ama işe yaramadı...sadece incirden yapmıştım meğer havuçla yapılcaktım sayın saraçoğlu öyle dedi...bu ay öyle yapıyorum ve bal arısütü polen karışımı yiyorum...ama umutsuz hep var öylesine kullanıyorum...uyguluyorum....ebrucum bende aslen tokatlıyım...evvet oralar öyle güzelim....malesef...ordaki drlar yüzünden babannem ve dedem ihmal ve geç tanıdan dolayı öldüler...tabiyki ecel ama birazda ihmallerin etkisi var tabiyki...sen de mi aslen tokatlısın...sana tavsiyem ayda 1 konrollerin olur tahminimce üniversiteye git...gaziosman paşa üniv...veya sivastaki üniversiteye....senimki sadece öneri güzelim yinede karar senin...inşallah çok rahat geçer hamileliğin...cuma günleri bizim için dua et...

selamlar, aranıza yeni katıldım, yaşım 35, birbuçuk yıldır bende bebek istiyordum ancak hormon yüksekliği nedeniyle doktorlar olmayacağını söylediler, aşılama yada en son tüp bebek önerdiler, özellikle bu forumdan ve başka sitelerden aşılama ve kısırlıkla ilgili çok şey okudum ve kendi kendine olmasını bekledim, olmadı... mart ayında tekrar doktora gittim, tahlil, ultrason, hsg filmi derken, hormonlarımın yine yüksek olduğunu ve tedavi görmeden bebek sahibi olamayacağımı söylediler. şu anda kimselere söylemeden yaptığım incir kürü ve herşeyden önce yaradanın emriyle, 5 haftalık hamileyim, umarım sorunsuz geçer sonuna kadar, çevre baskısı evet insanı bunaltıyor, kendi kendimize yaptığımız baskı da öyle, lütfen önce stresinizi kontrol etmeye, dikkatinizi başka şeylere kaydırmaya bakın, ve sonrasında incir kürü ya da kistler varsa soğan kürü deneyin kimseye söylemeyin birkişinin bile
sizi bu konuda gülünç bulması kendinize olan güveninizi sarsabilir, ve incir suyunu içerken hep yürekten olacak diyin, dua edin... ne zamandır buraya yazmak size umut vermek istiyordum nasip bu güneymiş, sevgiler hepinize, zaten dua ediyordum çocuk sahibi olamayanlar için ama şimdi daha da çok edeceğim

canım hayırlı olsun allah tamamına erdisin işallah evet en çok ihtiyacımzı olan dua allaha sığınmaktan başka çare yok b u ay 2 yumurtam olmuştu çatlamış bakalım hayırlısı işallah bu ay olurda bende hamileyim derim bunu çok istiyorum bazen öyle umutsuz oluyorum ki acaba hiç olmayacak mı diye ys88 bugun dr gittim yumurtam çatlamış doktor kocanı bu aralar yakala dedi gerci yakalmaktan yoruldum ama napalım dr söyledim bu ayda olmasa önümüzdeki ay aşılama yapılacak ama daha hsg çektiricem tıp fakültesinden gün almam lazımmış özelde çok pahalı napim ya nasipte varsa olur işallah hamile kalırım bu ayda bu sıkıntılara gerek kalmaz hiç hepimiz tabiki

zehram bence özelden yaptır çok pahalı değil aslında ben 190 tl ye yaptırdım...zaten zor bi işlem film (hsg)bir de devlet hast.veya üniversitesinde yaptırırsan iyice canını yakarlar...allah yardımcın olsun güzelim...inşallah gerek kalmaz...

yelizcim hayırlı olsun güzelim inan yürekten çok sevindim....inşallah güzel geçer hamileliğin...dikkat et kendin bol bol dinlen.. incir kürü bende yptım ama işe yaramadı...sadece incirden yapmıştım meğer havuçla yapılcaktım sayın saraçoğlu öyle dedi...bu ay öyle yapıyorum ve bal arısütü polen karışımı yiyorum...ama umutsuz hep var öylesine kullanıyorum...uyguluyorum....ebrucum bende aslen tokatlıyım...evvet oralar öyle güzelim....malesef...ordaki drlar yüzünden babannem ve dedem ihmal ve geç tanıdan dolayı öldüler...tabiyki ecel ama birazda ihmallerin etkisi var tabiyki...sen de mi aslen tokatlısın...sana tavsiyem ayda 1 konrollerin olur tahminimce üniversiteye git...gaziosman paşa üniv...veya sivastaki üniversiteye....senimki sadece öneri güzelim yinede karar senin...inşallah çok rahat geçer hamileliğin...cuma günleri bizim için dua et...

canım ben Tokatlı değilim, ama uzun yıllar burada bulunacaz gibi, Elazığlıyım ben.....

EBRUZEN23 hamile olmana çok sevindim dua edelim diğer arkadaşlar da olsunlar, YS88 inanarak devam et bu kürlere olacak inşallah, bir de bu hsg filminden sonra da hamile kalma ihtimali artıyor, çektirmediysen mutlaka git dr.a, ZEHRA1715 hsg çektirdikten ve bir gün arayla eşinle beraber olduktan sonra eminiz ve duacıyız senin de olacak ve buradan hepinizin güzel haberlerini alacağız. hepiniz için yürekten dualarımız...

yelizcim ben hsg çektirdim 1 yıl oldu...ne yaptıysam olmadı...olur mu bilmiyorum çok yoruldum çok....uyuyamıyorum uykuya hasret kaldım....bebek yoksa uyku bile haram....mafoldumben

alisirsin uyursunda benimde tam 24 ay oldu onu bekleyeli
cok geceler uyumadim bende
ama ne yapcanki alisiyo insan
hamile bile gormek istemiyodum hatta duymak ama az once bi misafirim vardi hamile
alisirsin

kıymetli arkadaşlarıımmm,
topiğinizi gözlerim dolu dolu okudummm,

yaşadıklarınızı bir bir yaşadım,
falanca yada filanca sebeplerle hamile kalamadım,
her adet gecikmemde test yaptım,
hiçbir test sonucumda eşime hamileyiiimm diye sürpriz yapamadım,
sokakta hamile kedi görüyordum ona kahroluyordum,kediler köpekler bile doğuruyor diye,
k,mslerle geliş gidiş yapmak istemiyordum,kimseyi görmek,
hiçbir hamile,hiçbir bebekk,
şunu yap eşinle yat,ayaklarını kaldır,bunu ertesi yat,bunun öncesi kalk,bunu ye,bunu yedir,bıktım usandımm herşeyden
insanlara küstüm,eşime,işime herşeye küstüm,
çoook zor bir süreç,çoookkk

ama herşey geride kalıyor,
çok başarılı alternatif doğum yöntemleri var,bunları sizler benden çok daha iyi biliyorsunuz,
yavrularınıza kavuşmak için her yolu sabırla deneyin,her kapıyı defalarca aşındırın,Rabbimin hazinesinden isteyin
hiçbirşey olmuyorsa da Yaradana sığının..

birgün yavrularınız sizi bulacakkk,hep umutlu olunopuyorumnanaktan

gerçekten yazdıklarınızı bilen biri olarak anlayabiliyor ve duygularınızı hissedebiliyorum, evet hamile görmekten bıkmıştım, eşimle sadece bebek için biraraya geliyorduk, üçüncü çocuğuna hamile olanları duyuyordum... hissettikleriniz son birbuçuk aydan önce benim de hissettiklerimdi ama kafadan atmayınca psikolojik olarak bu konuyu unutmadıkça bi baskı oluyor galiba, lütfen hayatı akışına bırakın, başkalarının sözlerine kulak tıkayın, benle de en yakınımdaki insanlar dalga geçiyordu, oo bu ay da fos çıktın, yumurtaların hala çatlayamadı gibi salak manyak şeyler, ama lütfen inancınızı yitirmeyin, yaradana olan inancımız, umudumuz biterse kimlere inanalım, lütfen önce bu düşünceleri çok çok takmayın, sonra alternatif yöntemleri inatla ve umutla denemeye devam edin lütfen...

Hymarry'de Yeliz'de çok güzel şeyler yazmışlar...bugün cuma hep aklımdan geçtiniz, hatta rumuzlarınızı anarak dua ediyorum size...
sizleri anlayan ve aynı yollardan geçerek gebe kalanlar bunları söylüyorsa, bunlar sizede, henüz kucağımıza almadığımız için bizlere de umut olmalı...
yapılması gereken ne varsa yaparak ve dua ederek...
dualarımdasınız........

Back
X