selamlar, aranıza yeni katıldım, yaşım 35, birbuçuk yıldır bende bebek istiyordum ancak hormon yüksekliği nedeniyle doktorlar olmayacağını söylediler, aşılama yada en son tüp bebek önerdiler, özellikle bu forumdan ve başka sitelerden aşılama ve kısırlıkla ilgili çok şey okudum ve kendi kendine olmasını bekledim, olmadı... mart ayında tekrar doktora gittim, tahlil, ultrason, hsg filmi derken, hormonlarımın yine yüksek olduğunu ve tedavi görmeden bebek sahibi olamayacağımı söylediler. şu anda kimselere söylemeden yaptığım incir kürü ve herşeyden önce yaradanın emriyle, 5 haftalık hamileyim, umarım sorunsuz geçer sonuna kadar, çevre baskısı evet insanı bunaltıyor, kendi kendimize yaptığımız baskı da öyle, lütfen önce stresinizi kontrol etmeye, dikkatinizi başka şeylere kaydırmaya bakın, ve sonrasında incir kürü ya da kistler varsa soğan kürü deneyin kimseye söylemeyin birkişinin bile
sizi bu konuda gülünç bulması kendinize olan güveninizi sarsabilir, ve incir suyunu içerken hep yürekten olacak diyin, dua edin... ne zamandır buraya yazmak size umut vermek istiyordum nasip bu güneymiş, sevgiler hepinize, zaten dua ediyordum çocuk sahibi olamayanlar için ama şimdi daha da çok edeceğim