yoruldum artık:(

Ben şeyi anlamadım ya ilgi demişsiniz ya ilgi derken günaydın, nerdesin bitanem, napıyorsundan mı bahsediyoruz yoksa o kimdi, bu telefon niye kapalı, onla görüşmeni istemiyorumlardan mı bahsediyoruz:26: Çünkü genelde erkekler ilgilenilmekten hoşlanırlar. Onları merak etmemizden... Ama iş kısıtlamaya geldimi orda bir dur denir ve boğulmalar başlanır

Doğum gününde mesaj at duruma göre ama sonrasında artık durul ve kenara çekil canım. Zaten olacağı varsa bi'gün kaderinde zaten olur, olmazsa da hayırlı değilmiş de ve etrafına artık başka bak

o calısan bırıdı baya yogun calısıyodu cnm calısrkende pek telle konustrmuolardı.bende calısmadıgım ıcın anlamıodum hıc onu mesaj atıodum cok cnm sıkıldıkca ona sarıyodum evde.sora cevap atmayınca trıp atıodum sora kavga edıyoduk kavga nedenlerımız sırf buydu bızım.dogal olara bellı bı sure sora sıkıldı artık bu drumdan.ama artık anladım hata yaptıgımın.evet cnm dogum gunundede atarım artık ondan sora bısı yapmam artık zaten hayrlısysa olsun soradan uzulmektense...

Ben de başlarda çok yapıyodum onu ki ben bildiğin paso benimle ilgilensin istiyordum Allah'tan erkenden dank etti bana, bak şuan 8den 12ye kadar arkadaşıyla dışarda memleketine gitti çok uzun zaman sonra ve tüm sene benim yanımdaydı... Şuan meraklardayım ama atmıyorum mesaj nasılsa 2 güne yine yanımda bırak nefes alsın, özleyelim diyorum Ki bu düşünce benim için çok zor bi'düşünce ben akrep burcuyum ve sürekli pış pış isteyen bi'yapım var ama kaybetmekten korktuğumdan gösteremiyorum işte çünkü diğer ilişkimde boğmuş ve ben kaybetmiştim...

Bırak canım oyüzden, şuan sen böyle hatamı anladım diyebiliyorsan onun da beni sevdiğinden yapıyordu diyebilmiş, diyebiliyor olması lazım... Ondan doğum gününden sonra sende sus, sus ki artık beklemediğini bilip, gönül rahatlığıyla oturamasın. Belki beklediğini bildiğinden, bekleyeceğinden emin olduğundan biraz nefes alalım, durulalım istiyordur...

Umarım herşey senden yana gider ve dilediğin senin için hayırlı olandır da gerçekleşir, zira zor durumlar

emin cnm bıraz galıba cunkı ben cok bellı ettım sevdıgımı zamanında onsuz yapamıcagımı.benım acımdanda bıraz ıyı oldu cnm aslında.tmm sevmıyo ozlemıyo degılım ama oda cok sıkıodu benı nomal erkek arkadasım kalmamıstı artık.dersaneden arkadaslarımla gezmeye gıdıyoduk erkek sesleını duyunca baslıodu trıp atmaya o da.bende bıaz rahat olnca ıyı geldı gıbı baanda aslında.nerde oldugumu solucegım kımsem yok,gıyınmeme karısan kımse yok.ikimizde kafamızı dınlıyoz bıraz aslında.ins cnm bakalm hayrılısı neyse o olsn hakkımda

Karşılıklı olarak dolup patlama noktasına gelmişsiniz aslında bırakın ozaman biraz akışına, nefes almak iyidir hem bakarsın daha çok bağlanırsınız. Zaman bu ne gösterir bilinmiyor işte:44:

kızlar attım dogum gununde mesaj.azda olsa mutluyum yıne eskısıne gore.sevdıgını anladım artık cıdden cunkı.1az daha zaman gectımı daha ıyı olucagımızı anladım.konustuk baya. o zaten arkadasının sevgılısıle konusyodum arada hep alıyomus haberlerımı ,soruyomus igılenıyomus yanı.mutluyum eskıye gore az da olsa.sesını duymak ıyı geldı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…