yoruldum artık

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
bugün çok doluyum nedense..
artık yorulduğumu hissediyorum.belki yazmak rahatlatacak bilmiyorum.
ağlamak geliyor içimden bağıra bağıra sesimin son avazında yırtınarak..
yada evdeki tüm eşyaları parçalamak elime ne geçtiyse fırlatmak kırmak son parçasına kadar ..
delirdiğimi düşünmeyin iyiyim ben çok iyiyim.(taktığım maske öyle olmamı gerektiriyor)
yalnız bir kadınımya kimse mutsuz görmememli kimse acımamalı bana ..
basarılıyım yalnızda olsam bakın yapıyorum ayaklarımın üstünde tek basına dimdik duruyorum..
vay be bunaa ben bile inandım ama ya içim..

KOSKOCA YALAN..

aslında o kadar zavallı hissediyorumki kendimi..koskoca dünyada kızımla yapayalnız.
bir tek o var konuşabildiğim beni anlayabildiğini düşündüğüm..ama o daha çocuk herşeyi bilemezki .
benim sıkıntılarımı çekmek zorunda değil onada gülmeliyim mutlu görmeli beni.

neden böyle oldu neden?? ben mutlu bir yuvayı haketmiyormuydum?mutlu insanlardan neyim eksikti..
ofiste erkek arkadaslardan biri evi arayıp ne eksik diye sorduğunda içim kanıyor bana hiç sorulmadı.
evliykende ben düşündüm herşeyi..
işe git stres..evi düşün stress ..fatura düşün borç düşün ..
ya sonra yas geldi neredeyse 40 a..

yaşlandığımda ne olacak kimin yanına sığınacağım kızım gittiğinde kendi hayatına ben ne yapacağım?
duvarlarlamı konuşacağım..ya hasta olursam kim olacak yanımda?kim bir bardak su verecek??

saçmalamış olabilirim ne olur kusuruma bakmayın sadece rahatlamak içindi yazdıklarım.

Kimilerinin dert gördüğü seyleri, nimet sayanlar var..
Bu şartlarda olup cocuğu bile olmayanları düşünmek sanırım bir nebze rahatlatır.
Ama herseye rağmen insan gercekten bir ese ihtiyac durabiliyor

Kimilerinin dert gördüğü seyleri, nimet sayanlar var..
Bu şartlarda olup cocuğu bile olmayanları düşünmek sanırım bir nebze rahatlatır.
Ama herseye rağmen insan gercekten bir ese ihtiyac durabiliyor

rabbim herkese versin insallah..

tek şükrettiğim kızım zaten...

farkındaysanız o şekilde anlattım

Canimsin inan ne diyecegimi bilemedim :(

Hayat herkese esit davranmiyor malesef
herkesin imtihani farkli

Isyan etme
Cok sukur kizin var seni hayata baglayan ve en buyuk yardimcimiz Yaradanimiz var
hem ne olacagi hic belli olmaz

Bence karamsarligi birakmaya calis

Allah mutlaka mukafatini verir

Bazen ben de dusunurum ne icin yasiyoruz ?
Herkes yasiyor sanirim bu duyguyu...

Son düzenleme:
yazdıkların içimi sızlattı..

evet hoş olmayan şeyler yaşamışsn ama hayatın sana hediyesi olan bir kızın var..

üstelik hiçbir şey için geç değil..neden hayatında değer verdiğin ve sana değer veren biri olmasın ki?

güçlü omaya çalışmak zordur ama bazen gerekli olan budur..

kendine bir şans vermeyi desen mesela,herkes hayatında 2.bir şansı hak eder :34:

Son düzenleme:
Cudanam..seni severim bilirsin..
istediğim ne inan bende bilmiyorum.uzun yıllar evli kaldım ama hiç evliiymiş gibi olmadı yaşamadım yani yalnızdım yine yalnızım ama yoruldum ya ..ben haketmedimmi acaba sevilen bir eş olmayı.hafta sonu dışarı çıkmak bile istemiyorum inan..evet kızım var az çok bilirsin kızımaa düşkün olduğumu ama oda gidecek bunun üniversitesi var evlenmesi var
güçlü görünmekten yoruldum ben..

Canimsin inan ne diyecegimi bilemedim :(

Hayat herkese esit davranmiyor malesef
herkesin imtihani farkli

Isyan etme
Cok sukur kizin var seni hayata baglayan ve en buyuk yardimcimiz Yaradanimiz var
hem ne olacagi hic belli olmaz

Bence karamsarligi birakmaya calis

Allah mutlaka mukafatini verir

Bazen ben de dusunurum ne icin yasiyoruz ?
Herkes yasiyor sanirim bu duyguyu...

Herkesin bir derdi vardir mutlaka.
Kimi canindan cok sevdigi kimsesini kaybetmistir
Kimi sevdiginden ayri kalmistir
Kimi dayak yiyordur
Kimi de yalnizdir. Zaman her seyin ilaci.

Yalnizlik zor, fakat ne olursa olsun sükretmek gerek.
Kizin da olmayabilirdi seninle
Veya iyi bir isin olmayabilirdi
Kendi ayaklarinin üstünde duramayip birilerine muhtac olabilirdin
Elin ayagin tutmayabilirdi.

Sükretmek insani da mutlu eder.
Sükret, üzülme.
Bu hayat sadece senin baskasinin degil
Bu yüzden bu hayati yönlendrmek de senin elinde.

sağol canım benim.üzdüysem özür dilerim..

sanki artık biri çıkmazmış gibi geliyor..yani aslında evet budur diyeceğim biride olmadı..

kızım vr diyede pek istemedim açıkcası.ama yaşlanıyorum ve dahada çok korkmaya basladım yalnızlıktan..

güçlü olmak öyle görünmek çok zor..

yazdıkların içimi sızlattı..

evet hoş olmayan şeyler yaşamışsn ama hayatın sana hediyesi olan bir kızın var..

üstelik hiçbir şey için geç değil..neden hayatında değer vedriğin ve sana değer veren biri olmasın ki?

güçlü omaya çalışmak zordur ama bazen gerekli olan budur..

kendine bir şans vermeyi desen mesela,herkes hayatında 2.bir şansı hak eder :34:

yanlış anlaşılmasın sakın..
her zaman şükrederim rabbime..
ama zaman zaman sizinde bunaldığınız yorulduğunuz olmuyormu?
benmi çok karamsar düşünüyorum?

Herkesin bir derdi vardir mutlaka.
Kimi canindan cok sevdigi kimsesini kaybetmistir
Kimi sevdiginden ayri kalmistir
Kimi dayak yiyordur
Kimi de yalnizdir. Zaman her seyin ilaci.

Yalnizlik zor, fakat ne olursa olsun sükretmek gerek.
Kizin da olmayabilirdi seninle
Veya iyi bir isin olmayabilirdi
Kendi ayaklarinin üstünde duramayip birilerine muhtac olabilirdin
Elin ayagin tutmayabilirdi.

Sükretmek insani da mutlu eder.
Sükret, üzülme.
Bu hayat sadece senin baskasinin degil
Bu yüzden bu hayati yönlendrmek de senin elinde.

sağol canım benim.üzdüysem özür dilerim..

sanki artık biri çıkmazmış gibi geliyor..yani aslında evet budur diyeceğim biride olmadı..

kızım vr diyede pek istemedim açıkcası.ama yaşlanıyorum ve dahada çok korkmaya basladım yalnızlıktan..

güçlü olmak öyle görünmek çok zor..

canım senin üzülmene üzüldüm ben..

evet evlatlarmız herşeyden önemli ama onlar yuvadan uçup gidince yalnız kalan bizler olacağız..insan o zaman bir can yoldaşına,hayat arkadaşına ihtiyaç duyabilir işte..

boşanmış anne-kadın olmak zordur elbette,yaşamayan bilemez sanırım..ama karamsarlığa kapılma lütfen..

Cudanam..seni severim bilirsin..
istediğim ne inan bende bilmiyorum.uzun yıllar evli kaldım ama hiç evliiymiş gibi olmadı yaşamadım yani yalnızdım yine yalnızım ama yoruldum ya ..ben haketmedimmi acaba sevilen bir eş olmayı.hafta sonu dışarı çıkmak bile istemiyorum inan..evet kızım var az çok bilirsin kızımaa düşkün olduğumu ama oda gidecek bunun üniversitesi var evlenmesi var
güçlü görünmekten yoruldum ben..

Bilirim,
benim de seni sevdigimi bildigini de bilirim :)

Sen guclusun, guclu gorunmeye calismak degil seninki ,
cunku bu calismakla olacak bir sey degil

Yillardir kangren olmus kolu kesip attin sen ,
o yuzden guclusun.

Kizin da elbet yuvadan ucacak , aile kuracak o zaman bir de oglun olmus olacak
ve yine o aileyle sana Allahin izniyle mis gibi kokan kuzular verecekler
Boylece aileniz genisleyecek cogalacaksiniz : )

Bak gordun mu yalniz kalmayacaksin boyle dusun :)

Hem diyorum ya hic belli olmaz
Ask ansizin gelir derler...

yanlış anlaşılmasın sakın..
her zaman şükrederim rabbime..
ama zaman zaman sizinde bunaldığınız yorulduğunuz olmuyormu?
benmi çok karamsar düşünüyorum?

Tabi ki oluyor herkesin olur zaman zaman bunaldigi zamanlar.
Ama dedigim gibi zaman ilaci her seyin.
Üzülme lütfen kizini düsün böyle zamanlarda..

canım senin üzülmene üzüldüm ben..

evet evlatlarmız herşeyden önemli ama onlar yuvadan uçup gidince yalnız kalan bizler olacağız..insan o zaman bir can yoldaşına,hayat arkadaşına ihtiyaç duyabilir işte..

boşanmış anne-kadın olmak zordur elbette,yaşamayan bilemez sanırım..ama karamsarlığa kapılma lütfen..

rabbim hayırlısını versin cümlemize..
Kadesam zor çok zor yaşadıklarımı anlatmaya kalksam normal bir insanın dayanacağı şeyler değildi..
belkide onların sıkıntısı çıkıyor ara ara.. herşeyi tek basına düşünmek yapmak çok zor..
evet kendime kızmaya basladım çünkü özeniyorum bayanlara..içime kıskançlık düşmesin diye kızıyorum..
banada biri sorsun istiyorum basit şeyler ama önemli geliyor bana aartık..
yazı dilim çok iyi değil anlatamıyorum ..
evet hayatımda biri olsun istiyorum ama bu yastan sonra yeniden birine güvenmek birini bulmakta zor.

Cudanam rabbim razı olsun senden..
gülümsettin beni kendimi bir anda torunlar içinde hayal ettim..
dilerim öyle olur..
ama yaşayamadığım şeyler kalacak içimde.huzurlu bir yuva gibi..
demekki rabbim böyle istemiş deyip kuzularla oynarım bende..

Bilirim,
benim de seni sevdigimi bildigini de bilirim :)

Sen guclusun, guclu gorunmeye calismak degil seninki ,
cunku bu calismakla olacak bir sey degil

Yillardir kangren olmus kolu kesip attin sen ,
o yuzden guclusun.

Kizin da elbet yuvadan ucacak , aile kuracak o zaman bir de oglun olmus olacak
ve yine o aileyle sana Allahin izniyle mis gibi kokan kuzular verecekler
Boylece aileniz genisleyecek cogalacaksiniz : )

Bak gordun mu yalniz kalmayacaksin boyle dusun :)

Hem diyorum ya hic belli olmaz
Ask ansizin gelir derler...

anlayabiliyorum sizi. ne kadar arkadaşlarımız olsa da hayat arkadaşı çok farklı bişey. çocuklar bile yerini dolduramıyo. inşallah karşınıza sizi mutlu edecek biri çıkar. yalnızlık çok zor.

öyle anlar olur ki insan kalbini çıkarıp fırlatası gelir.. hiçbir duyguyu hissetmemek için.. ama ne yaparsın insanız işte... rabbim nefes vermiş yaşıyoruz... gülüm kadınlar biraz daha hassas oldukları için iş ev borç harç çocuğun geleceği hep ağır geliyor bunları düşünmek... ama şöyle düşün ki yarın ola hayr ola... şu anı düşün yaşadığın şu günü... geleceği düşünme çünkü insan düşündükçe evhamlanıyor ve neler olacak acaba hasta mı olacam kızım ne olacak ... birbiri arkasına kesilmeyen milyonlarca olumsuz düşünce sayabiliriz.. ama bunları düşünmek yerine hayırlısı de kızınla mutlu olmaya bak.. şükret... gör bak rabbim işlerini nasıl kolaylaştırıyor.. hem daha yaşın çok genç... yalnızlık allaha mahsustur... evlilik hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama... inşallah yavrunu yavrusu gibi sevecek bi babayiğit çıkarsın karşına rabbim... güçlü ve sabırlı olman duasıyla....

anlayabiliyorum sizi. ne kadar arkadaşlarımız olsa da hayat arkadaşı çok farklı bişey. çocuklar bile yerini dolduramıyo. inşallah karşınıza sizi mutlu edecek biri çıkar. yalnızlık çok zor.

teşekkür ederim..
herkes sonuçta kendi hayatını yaşıyor.herkesle paylaşılacak şeyler çok farklı..
arkadasında olsa evli ise aksam evine gitmem ben..
yani aksamları kızımla evimdeyim boşanmış olunca daha çok kapatıyor insan kendini..

hastalansan beni götür diye bile kimseye diyemezsin zor..yani her işini kendin yapmak zorundasın
ha hayırsız olacksa hiç olmasın ama gerekli bir insan..

öyle anlar olur ki insan kalbini çıkarıp fırlatası gelir.. hiçbir duyguyu hissetmemek için.. ama ne yaparsın insanız işte... rabbim nefes vermiş yaşıyoruz... gülüm kadınlar biraz daha hassas oldukları için iş ev borç harç çocuğun geleceği hep ağır geliyor bunları düşünmek... ama şöyle düşün ki yarın ola hayr ola... şu anı düşün yaşadığın şu günü... geleceği düşünme çünkü insan düşündükçe evhamlanıyor ve neler olacak acaba hasta mı olacam kızım ne olacak ... birbiri arkasına kesilmeyen milyonlarca olumsuz düşünce sayabiliriz.. ama bunları düşünmek yerine hayırlısı de kızınla mutlu olmaya bak.. şükret... gör bak rabbim işlerini nasıl kolaylaştırıyor.. hem daha yaşın çok genç... yalnızlık allaha mahsustur... evlilik hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama... inşallah yavrunu yavrusu gibi sevecek bi babayiğit çıkarsın karşına rabbim... güçlü ve sabırlı olman duasıyla....

çok teşekkür ederim duaların için..yazmak iyi geldi içimi rahatlattınız hepinizden rabbim razı olsun..
kızım ne olacak evet bak o düşüncede var yazmadığım..ya bana bişey olursa kim bakar diye..
geçen gittim sigorta yaptırdım çocuğa (ben ölürsem para alsın diye )çok bişey değil ama olsun kendimi rahatlattım.

genelde mutluyum şükrederim ama bugün karamsar günlerimden biri galiba..

teşekkür ederim..
herkes sonuçta kendi hayatını yaşıyor.herkesle paylaşılacak şeyler çok farklı..
arkadasında olsa evli ise aksam evine gitmem ben..
yani aksamları kızımla evimdeyim boşanmış olunca daha çok kapatıyor insan kendini..

hastalansan beni götür diye bile kimseye diyemezsin zor..yani her işini kendin yapmak zorundasın
ha hayırsız olacksa hiç olmasın ama gerekli bir insan..

kesinlikle öyle. iyi biri çıkar inşallah karşınıza. yine de çok takmayın bu konuları, kendinize zarar vermeyn. hiçbişey sağlıktan önemli değil.

bugün çok doluyum nedense..
Artık yorulduğumu hissediyorum.belki yazmak rahatlatacak bilmiyorum.
Ağlamak geliyor içimden bağıra bağıra sesimin son avazında yırtınarak..
Yada evdeki tüm eşyaları parçalamak elime ne geçtiyse fırlatmak kırmak son parçasına kadar ..
Delirdiğimi düşünmeyin iyiyim ben çok iyiyim.(taktığım maske öyle olmamı gerektiriyor)
yalnız bir kadınımya kimse mutsuz görmememli kimse acımamalı bana ..
Basarılıyım yalnızda olsam bakın yapıyorum ayaklarımın üstünde tek basına dimdik duruyorum..
Vay be bunaa ben bile inandım ama ya içim..

Koskoca yalan..

Aslında o kadar zavallı hissediyorumki kendimi..koskoca dünyada kızımla yapayalnız.
Bir tek o var konuşabildiğim beni anlayabildiğini düşündüğüm..ama o daha çocuk herşeyi bilemezki .
Benim sıkıntılarımı çekmek zorunda değil onada gülmeliyim mutlu görmeli beni.

Neden böyle oldu neden?? Ben mutlu bir yuvayı haketmiyormuydum?mutlu insanlardan neyim eksikti..
Ofiste erkek arkadaslardan biri evi arayıp ne eksik diye sorduğunda içim kanıyor bana hiç sorulmadı.
Evliykende ben düşündüm herşeyi..
Işe git stres..evi düşün stress ..fatura düşün borç düşün ..
Ya sonra yas geldi neredeyse 40 a..

Yaşlandığımda ne olacak kimin yanına sığınacağım kızım gittiğinde kendi hayatına ben ne yapacağım?
Duvarlarlamı konuşacağım..ya hasta olursam kim olacak yanımda?kim bir bardak su verecek??

Saçmalamış olabilirim ne olur kusuruma bakmayın sadece rahatlamak içindi yazdıklarım.

bugün bende iş yerinde sürekli bunu düşünüyorum ve ağlamak istiyorum.gizli gizli gözlerim doluyor ama ağlayamıyorum.yoruldum hemde çok yoruldum.herkese herşeye yetişmekten yoruldum.mutlu gözükmekten,dik durmaktan yoruldum ama mutluda değilim dikte değilim.çünkü gözümün bebeği biriciğim hasta...ben ise işe gitmek zorundayım.para kazanmak zorundayım eşimden ayrı bir şehirde yaşamak zorundayım ve başkalarına muhtacım. şu anda hayattan tek isteğim oğlumun iyi olması ve eşimle ,oğlumla aynı evde yaşamak...6 ay önce bu durumda olacağını görseysim inanmazdım ama şimdi bu haldeyim.rabbime şükürler olsun.ama herkes yaşadığıı biliyor yeri geliyor annen bile anlamıyor seni.en kötüsüde bu senin kalbinin sesini diğer yarısı geri duyuyor senden başka herkes ah,vah ediyor ama acı seni yakıp kavuruyor.offfff işte kusura bakma sana moral vereceğime bende dağıldım.bugünümüze şükür.rabbim başka dert vermesin..seni çok iyi anlıyorum ama bende kalabalığın içinde kendimi yanlız hissediyorum ve eğer karşına birisi çıkarsa hayırlısıyla düşün derim.çünkü herkesin birilerine ihtiyacı var.benimde eşime ihtiyacım var ve onu çok özledim..:14::14::14::14:

Back
X