• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık

hayaliguzel

Ya SABIR
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
94
17
28
Eşim olacak adamdan nefret ediyorum onunla evlendiğim güne lanet olsun bu gece saat 1 sularında boktan bir sebepten kavga çıkardı üst kat komşum kapıya geldi ısrarla beni nasıl olduğumu sordu bütün apartmana rezil olduk sinir krizi geçirdim üstümü başımı parçaladım saçlarımı yoldum adam banamisin demedi hala üstüme gelmeye devam etti oda yetmedi ailemi aradı onları uykudan uyandırdı gelin alın kızınızı diye abim çıktı geldi ona karşı da çok mahçup oldum.. başıma ağrılar girmiş uyuyamıyorum da ben bu adamla ne yapacağım artık tiksiniyorum ondan...Allahindan bul be adam ben sana daha ne diyeyim...

Tartisma sebebiniz ne ?

Neden hemen aileni ariyor , hayir anlamiyorum essek kadar herifler gelin alin kizinizi diye ariyorlar , sanki magazadan bisey siparis etmiste begenmemis geri iade ediyor densizzz...

Bukadsr mutsuzken neden yollarinizi ayirmiyosun canim?

Öncelikle geçmiş olsun da... bu kadar kavga çıkmasına neden olan konuyu bi açsan... ve ne kadar sıklıkla böyle şeyler yaşıyorsun bilirsek daha faydalı yorumlar yapabiliriz diye düşünüyorum....

Buda yeni moda burada konuyu açan hiç bir soruyu cvplamadan bırakıp gidiyor,

size göre b.....n bir sebepti belki ama belkide o kadar basit bir mesele değildir

Yanlış anlaşılmasın da belki yanlış hatırlıyorumdur siz eşinizi başından beri sevmiyordunuz sanırım yanılıyor muyum ?

bir konuda bir yorumunuza denk gelmiştim de

Seni bu kadar sinirlendiren mesele neydi canım.. Şuan ailendesin sanırım. Ne cesaretle gece yarısı arayıp gelin alın dedi anlayamadım. Ayıp yani..

gelıp kızınızı alın dıyen adamda karakter sıfırdır ne senı ne aılenı ne de aılenın gozundekı adamı dusunuyor ıste sevgı olmayan ask olmayan evlılıklerde sonuclar hep boyle oluyor cok uzucu ne kadardr evlısınız bosayın gıtsın duZelmez o adam

tartışma nedeni neyki neden ısrarla yazmıyorsunuz neden bu adam bu kadar delirdi?o_O

Back
X