YORULDUM ARTIK :(

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Az önce wc ye gittim karın ağrısı ile bir baktım yine geldi kırmızılar her ay hüsranla karşılaşmaktan inanın yoruldum bende burada hamileyim diyebilecek miyim acaba eşime aileme bu hayalini kurduğum durumu onlarla paylaşabilecek miyim? yaşım 24 eşim 30 2 buçuk senelik evliyim çok şükür, durumum farklı vajinismustum ağustos ayında bu durumu yendim şükürler olsun yendiğim aydan itibaren korunmasız birliktelik yaşıyoruz eşim ile birlikte özellikle yumurtlama dönemlerinde daha özenli oluyoruz ama olmuyor bu ay umutluydum gerçelten umutluydum çünkü bu ay yumurtlama dönemlerinde olan belirtileri yaşadım şeffaf uzayan akıntı vs vs fırsatı kaçırmadık çalıştık hatta dün regl günümdü gelmedi az önce wc ye gittiğimde gördüm bebeğim ne zaman benimle olacak stres yapma kafana takma demeyin benim gibi çocuk isteyip te olmuyorsa beni anlayabileceğini düşünüyorum elimde değil he nedir deli gibi bütün gün onu düşünmüyorum çalışan bir bayanım çoğu zaman iş ile ilgileniyorum ama gün içerisinde de bir anda aklıma düşüyor acaba bu ay acaba bu ay demekten inanın yoruldum sadece içimi dökmek istedim her şeyde önce her duam da Allah ım hayırlısı ile sağlıkla kucağıma alabileceğim evlat nasip etsin hayırsızsa benim için hiç olmasın diye dualarımda geçiyorum, dilerim ki ben ve benim gibi çocuk isteyen herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşsun Rabbim daha fazla aratmasın inşallah.. Sevgiler

rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek versin inş kucağına
sadece bir öneri sunmak istiyorum
arkadaşımın başına geldiğinde biliyorum
eşiniz sperm testi yaptırsa aslında iyi olabilir
çünkü hamilelikte kadın faktörü kadar erkeğin sperm kalitesi sayısı ve hareketlililiği çok önemli
100-150 lira civarında ve çok kolay bir test
2-3 gün içerisinde sonuç alınıyor ona göre bir yol çiziliyor
umarım bir sorun yoktur sadece okuyunca aklıma geldi söylemek istedim

Canım inşallah yakında mutlu haberler ile gelirsin.. Benim annemin teyzelerimin kuzenlerimin ilk 1 yıl çocuğu olmamış senin gibi korunmadıkları halde. 1 yıl bitince hamile kalmışlar. Yani kafana takma yaşında genç :) Rabbim hayırılısı neyse onu yaşatsın canım. O, ol deyince olur yeter ki istesin.. Ama demek ki zamanı var. Bunu bilemiyoruz. Sadece dua edebiliyoruz. Rabbim sesimizi duyuyordur ve kısa zamanda cevaplayacaktır dualarını inşallah :)

Canım altı üstü 3 ay olmuş, bu kadar kafana takma, strese girme, her şeyin bir vakti vardır.

Herşeyin bir vakti var onun bende bilincinde farkındayım ama söyledim ya elimde değil diye özekllikle eşim için çok istiyorum her seferinde nerede bir çocuk görsek içi gidiyor zaten uzun süre vijinismustum orada da zaman kaybı ondan bu takmam sıkıntım

Aminnn Allah razı olsun sen hamişsin sizin duanız kabul olurmuş rabbim benim gibi isteyen içindede bana inşallah nasip etsin canım, samimiyetime inanın bu durum bile aklıma geldi kimse ile paylaşmadım acaba eşimin spremlerinde kalitesinde sayısında düşük olabilir mi diye ama kimse ile paylaşmadım 4 ay gibi bir süre olduğu için doktora da gitmek pek istemiyorum açıkcası ilaçlar tedaviler psikolojim daha da bozulur diye ilgin ve tavsiyen için teşekkür ederim tatlım :)

İnşallah tatlım amin :) inşallah benim de sizinkiler gibi olur bakalım Allah büyük inşallah çok aratmaz beni ve benim gibi tüm isteyen anne adaylarını :)

bende senin gibiydim 1 sene aynı şeyleri yaşadım
sonra 1.5 yıl arayla 2 çocuğum oldu
şimdi düşünüyorumda ne kadar aptaldım hırpaladım kendimi

2,5 senelik evlilikte vajinusmusu daha yeni yenmişsiniz.Ağustostan bu yana da 4 aylık bir süre.Acele etme olur inşallah.Daha erken.

Kendini tanıman zaman alır da ondan zevk almıyosun.
Dra gittin mi bi sorun var mı?

Hayır doktora gitmedim ablam ve kuzenlerimle konuştuğumda daha yaşın çok genç doktorlarda kendini yıpratma akışına ve zamana bırak diyorlar bu arada doktorlar 6 ay ve 1 sene içinde korunmasız birliktelik yaşanıpta olmuyorsa tedaviye vs bakıyrlarmış ondan daha hiç gitmedim düzenli her ay reglm olurum yumurtlama dönemlerindeki tüm belirtileri yaşıyorum ama olmuyor bilmiyorum eşimde belki sıkıntı var yada kafaya takmamdan kaynaklı

İnşallah tatlım amin :) inşallah benim de sizinkiler gibi olur bakalım Allah büyük inşallah çok aratmaz beni ve benim gibi tüm isteyen anne adaylarını :)

Amin canım inşallah.. Bazen hayırlı sandığımız şer, şer sandığımız hayırlı oluyor.. Ama unutmamalı hayırda şer de Allah'tandır.. Hayırlısını isteyin her zaman. Rabbim gönlünüze göre versin.

Benim 11 ay falan oldu korunmayalı.
Bir kaç ay önce takılıyordum bende.
Sonra düşündüm ben üzülünce neyi değiştirebileceğim?
Oturup ağlasam sabaha kadar hemen gebe mi kalacağım?
Hayır tabi ki. Bunları düşünüyorum ve strese girmiyorum.
Ben istesem de istemesem de vakti gelince olur.

Aynen canım 1 yıldan önce gitsen de geri yolluyorlar. Stres ne yazık ki her şeyi öyle bir etkiliyor ki.. Lütfen stres yapmayın..

bende senin gibiydim 1 sene aynı şeyleri yaşadım
sonra 1.5 yıl arayla 2 çocuğum oldu
şimdi düşünüyorumda ne kadar aptaldım hırpaladım kendimi

Ne güzel maşalllah maşalllah sende yaşamışsın kafaya takmışsın ama inan elde değil kafaya takmamak ne yapmam lazım çıakrmam için bilmiyorum ne eşim ne kendi ailemden kesinlikle baskı yok konusunu bile açmazlar çalışıyorum arada boya işleri yaparım hobi olarak kafam bir süre dağılır sonra hooopp yine aynı durum rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım Allah bağışlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…