Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bu aileler . Ve kocanın bu beklentileri . Bişey diyemiyorum artık . Kendi ailesini kurduğunu idrak edemeyen erkekler , neden evlenirki. Cevabı yok .Ailem biraz baskiciydi evliliği kacış gördüm heralde memurum ailem evlenmemi istemiyordu beni kullandiklarini falan düşünüyordum...eşimle taniştim ailem karşi çikti biraz inada bindi heralde zorluklarla da olsa evlendim ve çoğu seyi kendim yaptim hiç zorluk çikarmadim evliliğin ilk ayinda şiddet uyguladi sonra özür diledi afettim şu an fiziksel şiddet yok ama hakaret bağirma çağirma kaldiramiyorum ben bu kadar zorluğa bunun için mi katlandim onun için sülalemi aldim karşima sürekli ailemi kötülüyo ailem sonuçta kaldiramiyorum istemediler zamaninda doğal herkes başta karşi çikiyor dimi kendi ailesine de tapar annesi vefat etmiş özellikle yengesine ve ben onlara karşi o kadar iyim ki ama o taparcasina sewmemi bekliyo ailesini...
Kendi ayaklarin ustunde duran bir bayansin memurmusunda kime ihtiyacin varki ben olsam coktan yolu verirdim. Hayatima bakardimmYok istedim de çünkü çocuklari çok sewiyorum anne olmak istiyordum çocuğum olduğu için pişman değilim..
Yok istedim de çünkü çocuklari çok sewiyorum anne olmak istiyordum çocuğum olduğu için pişman değilim..
Kimse çocuğumu benden çok düşünemez tamam. Sadece anne olmak istedim sadece siz mi isteyebilirsiniz çocuğumun psikolojisi için de her şeyi yaparimKusura bakmayin da sirf siz seviyorsunuz diye bitecegi belli bir evlilige cocuk getirmek ve esiniz gibi birini ona baba diye secmek bencillikten baska birsey degil. Cocuk denen sey dogurulup caniiim kuzuuum diye sevilip bir kenara konmuyor. O cocugun bir hayati, psikolojisi olacak. Cocuk olana kadar hic bir sorun olmadigi halde cocuktan sonra esiyle sikinti yasayan insanlarin bosanma asamasinda "cocugum var acaba devam etsem mi" diye dusunmesinin bir sebebi olmali degil mi?