Yoruldum artık..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Kizlar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yoruldum artık ben ewliliği böyle hayal etmemiştim baba ewinde de mutlu değildim şimdi de acaba ben bu dünyaya mutsuz olmaya mi geldim..????

Ahhh sinavlar malesef hayatimizin bir parcasi allahim caresiz burakmasin buyuk derler vermsin,esinle proplemlerin neler?

Bende mutsuzdum baba evinde oradan kurtulmak icin ilk cikan gorucuye evet dedim baska carem yoktu orada duramazdim sonuc bazen mutlu bazen mutsuz

Ailem biraz baskiciydi evliliği kacış gördüm heralde memurum ailem evlenmemi istemiyordu beni kullandiklarini falan düşünüyordum...eşimle taniştim ailem karşi çikti biraz inada bindi heralde zorluklarla da olsa evlendim ve çoğu seyi kendim yaptim hiç zorluk çikarmadim evliliğin ilk ayinda şiddet uyguladi sonra özür diledi afettim şu an fiziksel şiddet yok ama hakaret bağirma çağirma kaldiramiyorum ben bu kadar zorluğa bunun için mi katlandim onun için sülalemi aldim karşima sürekli ailemi kötülüyo ailem sonuçta kaldiramiyorum istemediler zamaninda doğal herkes başta karşi çikiyor dimi kendi ailesine de tapar annesi vefat etmiş özellikle yengesine ve ben onlara karşi o kadar iyim ki ama o taparcasina sewmemi bekliyo ailesini...

Yok istedim de çünkü çocuklari çok sewiyorum anne olmak istiyordum çocuğum olduğu için pişman değilim..

Ailem biraz baskiciydi evliliği kacış gördüm heralde memurum ailem evlenmemi istemiyordu beni kullandiklarini falan düşünüyordum...eşimle taniştim ailem karşi çikti biraz inada bindi heralde zorluklarla da olsa evlendim ve çoğu seyi kendim yaptim hiç zorluk çikarmadim evliliğin ilk ayinda şiddet uyguladi sonra özür diledi afettim şu an fiziksel şiddet yok ama hakaret bağirma çağirma kaldiramiyorum ben bu kadar zorluğa bunun için mi katlandim onun için sülalemi aldim karşima sürekli ailemi kötülüyo ailem sonuçta kaldiramiyorum istemediler zamaninda doğal herkes başta karşi çikiyor dimi kendi ailesine de tapar annesi vefat etmiş özellikle yengesine ve ben onlara karşi o kadar iyim ki ama o taparcasina sewmemi bekliyo ailesini...
Ah bu aileler . Ve kocanın bu beklentileri . Bişey diyemiyorum artık . Kendi ailesini kurduğunu idrak edemeyen erkekler , neden evlenirki. Cevabı yok .

Yok istedim de çünkü çocuklari çok sewiyorum anne olmak istiyordum çocuğum olduğu için pişman değilim..
Kendi ayaklarin ustunde duran bir bayansin memurmusunda kime ihtiyacin varki ben olsam coktan yolu verirdim. Hayatima bakardimm

sevgili S Serenad5 ,
konuyu tersten ele alalim. esinizin ailesi sizi istemeseydi, diretseydi ve siz de biraz inada binerek-zorla evlenseydiniz; ailesine karsi tavriniz ve hissiniz ne olurdu? biraz empati ile yaklasin bu konuya.

ancak elbette ki siddet egilimi mazur gosterilemez. fiziksel yahut sozel... ancak bu egilimleri cozumlemeden, sirf cocuk sevdiginiz icin hamile kalmis olmaniz da sizi cok da makul bir hanim yapmaz.

aklıma bu geldi, bende ayrı bir mutsuzum erkekler kıymet bilmiyorlar hep bahaneleri var kavgaya...

Eklentiler

• niye il etapta vermedi.webp
    niye il etapta vermedi.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 48
Lütfen mutsuz ewliliklere bide çocuk yapmayın yazık günah değil mi o çocuklara mutsuz büyüyolar psikolojileri bozuk büyüyolar kawgalı gürültülü ewde büyüyolar we bu onların ilerideki hayatlarını kötü etkiliyor. Ewlenince onlarda karılarına, kocalarına kötü dawranıyorlar. Yapmayın artık şu çocukları mutsuz bi ewliliğe alet etmeyin

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun..birde araya bebek sıkıştırmışsın...Allah yardım etsin..eşinin içine mehamet vicdan versin...

Kusura bakmayin da sirf siz seviyorsunuz diye bitecegi belli bir evlilige cocuk getirmek ve esiniz gibi birini ona baba diye secmek bencillikten baska birsey degil. Cocuk denen sey dogurulup caniiim kuzuuum diye sevilip bir kenara konmuyor. O cocugun bir hayati, psikolojisi olacak. Cocuk olana kadar hic bir sorun olmadigi halde cocuktan sonra esiyle sikinti yasayan insanlarin bosanma asamasinda "cocugum var acaba devam etsem mi" diye dusunmesinin bir sebebi olmali degil mi?

Kusura bakmayin da sirf siz seviyorsunuz diye bitecegi belli bir evlilige cocuk getirmek ve esiniz gibi birini ona baba diye secmek bencillikten baska birsey degil. Cocuk denen sey dogurulup caniiim kuzuuum diye sevilip bir kenara konmuyor. O cocugun bir hayati, psikolojisi olacak. Cocuk olana kadar hic bir sorun olmadigi halde cocuktan sonra esiyle sikinti yasayan insanlarin bosanma asamasinda "cocugum var acaba devam etsem mi" diye dusunmesinin bir sebebi olmali degil mi?
Kimse çocuğumu benden çok düşünemez tamam. Sadece anne olmak istedim sadece siz mi isteyebilirsiniz çocuğumun psikolojisi için de her şeyi yaparim

Aile meseleleri sabırla aşılıyor sanırım,hiç yaşamadım Allah da yaşatmasın.Uzağım hepsinden.Zamanla alışıp, olaylara farklı bakış açıları ve çözümler getirerek düzelecek.
Çalışan biri olduğun için en azından ileride bu konuda bir sıkıntı yaşamayacaksın eğer düzelmezse durumun.Bir çok kişid en şanslısın bu anlamda.
Kendine saygını ve çevreye karşı duruşunu bozmazsan yoluna girer her şey.
Allah yardımcın olsun.

Back
X