- 12 Aralık 2021
- 55
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi fairymagiccc
-
Dua et bunun için bence.Benim gibi hisseden biri de bulamıyorum
Yetiştirilme tarzından çevreden kaynaklanıyor bu malesef. Daha öncede konu açmıştınız. Allah içinize bi ferahlık versin bi çıkış yolu göstersin inşallahBugün de ruh halim çok bozuk her şey boğuyor geçmiş hatalarımı düşünüp duruyorum ve sürekli suçluluk hissediyorum aileme karşı... O kadar zorlanmaya başladım ki buraya yazıyorum tekrar. Neden sağlam adımlar atmadım neden hatalar yaptım diyorum... Anlatsam patlasam mı diyorum içim ölüyor resmen. Benim gibi hisseden biri de bulamıyorum geçmişte yanlış hareketler yapan insanlar çok rahat bense deliriyorum. Artık ferahlamazsam çıldıracağım...
inşallah ya inşallahYetiştirilme tarzından çevreden kaynaklanıyor bu malesef. Daha öncede konu açmıştınız. Allah içinize bi ferahlık versin bi çıkış yolu göstersin inşallah
önceden de konu açmıştım yanlış ilişkilerde yanlış hareketlerde bulunmak makesefNe için bu kadar suçluluk hissediyorsunuz?
Baktım biraz eski konularınıza da bu kadar büyüyeceğiniz bir şey göremedim ortada.Böyle yaparak olanları değiştiremeyeceğiniz gibi kendinize işkence ediyorsunuz sadece.Önemli olan bundan sonrası.Bunları ders olarak görüp devam edin hayatınıza.önceden de konu açmıştım yanlış ilişkilerde yanlış hareketlerde bulunmak makesef
evet fakat suçluluk geçmiyor asla...Baktım biraz eski konularınıza da bu kadar büyüyeceğiniz bir şey göremedim ortada.Böyle yaparak olanları değiştiremeyeceğiniz gibi kendinize işkence ediyorsunuz sadece.Önemli olan bundan sonrası.Bunları ders olarak görüp devam edin hayatınıza.
O zaman bu konuda bir psikolojik yardım alın kendi kendinize aşamıyorsanız. Yaparken mutlu olduğunuz bir şeyden neden sonrasında pişmanlık duyuyorsunuz ki? Adam mı öldürdünüz,hırsızlık mı yaptınız? Biraz abartıyorsunuz bence.evet fakat suçluluk geçmiyor asla...
ailemin sözündn çıkmışım gibi...O zaman bu konuda bir psikolojik yardım alın kendi kendinize aşamıyorsanız. Yaparken mutlu olduğunuz bir şeyden neden sonrasında pişmanlık duyuyorsunuz ki? Adam mı öldürdünüz,hırsızlık mı yaptınız? Biraz abartıyorsunuz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?