yoruldum artıkkkk

fairymagiccc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
55
12
3
26
Bugün de ruh halim çok bozuk her şey boğuyor geçmiş hatalarımı düşünüp duruyorum ve sürekli suçluluk hissediyorum aileme karşı... O kadar zorlanmaya başladım ki buraya yazıyorum tekrar. Neden sağlam adımlar atmadım neden hatalar yaptım diyorum... Anlatsam patlasam mı diyorum içim ölüyor resmen. Benim gibi hisseden biri de bulamıyorum geçmişte yanlış hareketler yapan insanlar çok rahat bense deliriyorum. Artık ferahlamazsam çıldıracağım...

Bugün de ruh halim çok bozuk her şey boğuyor geçmiş hatalarımı düşünüp duruyorum ve sürekli suçluluk hissediyorum aileme karşı... O kadar zorlanmaya başladım ki buraya yazıyorum tekrar. Neden sağlam adımlar atmadım neden hatalar yaptım diyorum... Anlatsam patlasam mı diyorum içim ölüyor resmen. Benim gibi hisseden biri de bulamıyorum geçmişte yanlış hareketler yapan insanlar çok rahat bense deliriyorum. Artık ferahlamazsam çıldıracağım...
Yetiştirilme tarzından çevreden kaynaklanıyor bu malesef. Daha öncede konu açmıştınız. Allah içinize bi ferahlık versin bi çıkış yolu göstersin inşallah 🤲🏻

En azından hatalarınızın bilincine varmışsınız. Bundan sonra tek care önünüze bakmak ve yaptığınız hataları tekrar etmemek. Nefes alıyorken hersey telafi edilebilir bu sizin elinizde...

Bizler burdan size bir sürü öneride bulunduk. Hiçbirini denemeden ertesi gün yine konu açıp isyan ediyorsunuz. Bir günde atlatamazsınız zaten. Çok kıymetli öneriler verildi size. Lütfen bir süre deneyin ve bu durumu uzun uzun düşünmeyin kendi içinizde. Kendiniz çözemiyorsanız da uzman birinden yardım alın lütfen. 5 10 sene sonra bu kadar uzun zamanınızı bu konuyu düşünerek harcadığınız için çok pişman olacaksınız bence.

önceden de konu açmıştım yanlış ilişkilerde yanlış hareketlerde bulunmak makesef
Baktım biraz eski konularınıza da bu kadar büyüyeceğiniz bir şey göremedim ortada.Böyle yaparak olanları değiştiremeyeceğiniz gibi kendinize işkence ediyorsunuz sadece.Önemli olan bundan sonrası.Bunları ders olarak görüp devam edin hayatınıza.

Baktım biraz eski konularınıza da bu kadar büyüyeceğiniz bir şey göremedim ortada.Böyle yaparak olanları değiştiremeyeceğiniz gibi kendinize işkence ediyorsunuz sadece.Önemli olan bundan sonrası.Bunları ders olarak görüp devam edin hayatınıza.
evet fakat suçluluk geçmiyor asla...

evet fakat suçluluk geçmiyor asla...
O zaman bu konuda bir psikolojik yardım alın kendi kendinize aşamıyorsanız. Yaparken mutlu olduğunuz bir şeyden neden sonrasında pişmanlık duyuyorsunuz ki? Adam mı öldürdünüz,hırsızlık mı yaptınız? Biraz abartıyorsunuz bence.

O zaman bu konuda bir psikolojik yardım alın kendi kendinize aşamıyorsanız. Yaparken mutlu olduğunuz bir şeyden neden sonrasında pişmanlık duyuyorsunuz ki? Adam mı öldürdünüz,hırsızlık mı yaptınız? Biraz abartıyorsunuz bence.
ailemin sözündn çıkmışım gibi...

Siz yanlış şeyler yaptığınız için sürekli geçmiş ilişkinizde deneyimlediklerinizi düşünmüyorsunuz..siz büyük olasılıkla okb (en basit anlatımla takıntılı düşünce ve davranışlar) sorunu yaşadığınız için tekrarlayan bu pişmanlık içeren düşünceler ve sonrasında tekrarlayan tövbe etme durumunu kısır döngü şeklinde yaşıyorsunuz.Genelde bu takıntılı düşünceler inanç alanında çıkar..sonra günlük hayatın pek çok alanına sıçrar.En kısa zamanda bir ruh sağlığı uzmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Back
X