Bi üyede yazmış zaten.duyma cidden sen açıklama yaptıkça o daha da ileri gider.Direk konuya gireceğim...
Ben artık eşim ve ailem arasında kalmaktan yoruldum arkadaşlar. 3 yıl değil 30 yıllık evliyim sanki, yıprandım artık gücüm kalmadı.
Teferruat verecek bile mecalim yok şuanda, Allah rızası için söyleyin sizde de durum böyle mi? Eşinizin durmadan ailenizi eleştirmesi, sizin açıklamalarınızınsa savunma olarak algılanması bir bana mı zor geliyor?
Hani bir replik vardı ya Allah canımı alsa da kurtulsam diye, işte tam o noktadayım.
Eşinizin silahıyla onu nişan alın.Aaa bu benim eşim! her şeyde açık arama, eleştirme, küçük görme… Değişmiyor da. Ben Allah canımı alsın da kurtulayım demiyorum. Allah beni ondan kurtarsın diyorum.
Annesi “Sen bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.” der hep. Eleştirme hakkım bile yokEşinizin silahıyla onu nişan alın.
Ve keyifle yapın bunu. Bakın birdaha eleştirecek mi. Yani sizde dibine kadar onu ailesini elestirin
Niye kendileri dünyanın sayılı ailelerinden mi ?Annesi “Sen bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.” der hep. Eleştirme hakkım bile yok
Oyleyse daha kolay işin.Annesi “Sen bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.” der hep. Eleştirme hakkım bile yok
Bizimki de aynı. Hatta 4 yıldır falan da görüşmek istemediğini söyleyip ne bayram ne seyran ne düğün falan görüşmüyo. İlk başlarda sizin gibi çok çok fazla yıprattım kendimi . Baktım değişmiyo düzelmiyo . Vazgeçtim. İster gitsin ister gitmesin . Ben gidiyorum onları görneye o yokken ailem geliyor. Bana yetiyor .zaten de görüştüğü zamanlar acaba bu sefer onlar la ilgili ne sıkıntı çıkaracak kavga sebebimiz ne olacak diye stres yaoardımDirek konuya gireceğim...
Ben artık eşim ve ailem arasında kalmaktan yoruldum arkadaşlar. 3 yıl değil 30 yıllık evliyim sanki, yıprandım artık gücüm kalmadı.
Teferruat verecek bile mecalim yok şuanda, Allah rızası için söyleyin sizde de durum böyle mi? Eşinizin durmadan ailenizi eleştirmesi, sizin açıklamalarınızınsa savunma olarak algılanması bir bana mı zor geliyor?
Hani bir replik vardı ya Allah canımı alsa da kurtulsam diye, işte tam o noktadayım.
Eşim ailemi eleştirirse kapıyı gösteririm. Ailemi ben yetiştirmedim, kuklam değiller davranışlarını da kontrol edemem. Beğenmeyen alır başını gider.Direk konuya gireceğim...
Bizimki de aynı. Hatta 4 yıldır falan da görüşmek istemediğini söyleyip ne bayram ne seyran ne düğün falan görüşmüyo. İlk başlarda sizin gibi çok çok fazla yıprattım kendimi . Baktım değişmiyo düzelmiyo . Vazgeçtim. İster gitsin ister gitmesin . Ben gidiyorum onları görneye o yokken ailem geliyor. Bana yetiyor .zaten de görüştüğü zamanlar acaba bu sefer onlar la ilgili ne sıkıntı çıkaracak kavga sebebimiz ne olacak diye stres yaoardım
Artık umursamıyorum . He deyip geçiyorum. Tavsiyem . He de geç umursama bile
Aynen öyle bende ona söylenmeye başladım. Görüşmeyi bırakınca da sustu şükürAynısı bendede var şuanlık görüşüyor herkesle ama vıdıvıdı acaba ne çkaracak bu sefer diye düşünüyorum valla görüşmemesi bence daha iyi keşke benmkide görüşmese.. bende aynen onun ailesinden bazı kişilerle gidip gelmiyorum eee madem öyle bende takacak çok şey bulurum hep alttan al nereye kdar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?