• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum bıktım usandım.....kursağımda kaldı herşey

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
arkadaşlar eşimle ayrı yatmaktan gece yataktan yatağa geçmekten yoruldum tükendim. kendimi berbat ötesi hissediyorum. başka sorunlarımız da var ama eşim çoooooook horluyor ve biz bir yıl olmadı evleneli ama sarılıp huzur içinde uyuyp da uyandığımı hatrlamıyorum:(
bıktım kızlar dr a götrdüm zayfla gel dedi. koşu bandı aldık,horlama kesici dişlik aldık vs vs.ben kulağıma bişeyler teptim. yok arkadaş biz birlkte yatamadık. o horultuda kendi nasıl uyuyor anlamıyorum ama ben hiç bişeyi istediğim gibi yaşayamadım da beraber yatmakta mı fazla bana:(
ya o salonda ya ben, ama moralimn bozukluğundan uykulaırm da kaçıyor artık her gün uykusuz bitap şeklde işteyim.takmııcam diyorum yat uyu diyorum ayrı yatsak da ama takıyorum,rahatlamak sığınacak omuz istiyorum geceleri. ben de eşimle sarılarak uyumak istiyorum ama çok yoruldum artık. birlkte sarılıyoruz o uykuya dalıyor ya da ben önce dalsam bile en fazla bi saat uyuyorum sonra gürültüden uyuyamıyorum kalkıyorum artık. dön diyorum dönüyor, hemen dalınca tekrar gürültü. psikolojim bozuldu artık...kalkıp salona gidince de birlkte yatmak bu kadar mı bi nimetmiş diyorum evlilkte. ben yıllarca bunun hayalini kurmuştum:(
kızlar eşimden de herşeyden de soğuyorum gerçekten herşey hayal oldu...çözm bulacam diyor ama büyük bi patlak verdiğimzde 2 gün yürüyor akşamları bantta diğer günler illa hadi canım yürü falan die peşinde koşmam lazım ama gerçekten evlendk evleneli uykusuzum.zayflasın die bitki çayları düzenli bişeyler veriyorum eline am çok yoruldum çok

bence birşey yapmayın müzik dinleyerek yatın sizde böylelikle eşinizin horlama sesini duymazsınız...

Doktorun zayiflada gel demesi cok tuaf geldi.
Esinizin kilosu coook mu fazla?

Eşin de sorun etmiyo mu
Senin kadar düzeltmeye çalışmıyo mu ?

Ayrı yatmak elbette ciddi sorun
Hele de böylesi bi sebepten
Biraz da kendisi birşeyler yapmalı

Horkes bantlar var denediniz mi ?
Spor salonuna da gidebilir zayıflaması şartsa
Hatta beraber gidin

gerçekten çok tuhaf bir doktormuş.:26:

aynı sorun yani horlama sorunu bende de var.hatta bunun için ameliyat bile oldum burun kemiğimde eğrilik varmış ve nefes almamı zorlaştırdığı için horluyormuşum.ama ameliyat çözüm olmadı.her halde başarılı olmadı ameliyat.sağolsun eşim hiç yatağı ayırmadı.sadece rahatsız olursa beni uyandırır yan dönmemi söyler ve sarılır yatar.:34:

bence konu sahibinin eşiyle başka sorunları var bu nedenle her şeyi sorun yapıyor:50:

allah yardımcın olsun valla zor...
horlama sesine asla tahamülüm yoktur :50:
inşallah biran önce bi çözüm bulursunuz:26:

adama üzüldüm şahsen. neden dersen benim eşimde horlar.. aynı şey benim başımada gelebilirdi. eşim bana deseydi kalk git uyuyamıyorum. yada ben gidiyorum. çok kırılırdım.

bende onu yapmadım zaten. tık dese uyanabilecek bir yapım vardı... evlendikten sonra bir süre zorlandım uyumakta. sonra alıştım ona... sende alışabilirsin... eşimdede var kilo. kendisi istemedikten sonra ben onu zayıflatamam. bencillik olduğunu düşünüyorum...

fazla evet ,şimdi ameliyat olsa bile pek verimli olmayabilir dedi dr. o sebepten bi zayfal tekrar kontrol edelm dedi. gittiğimz kaçıncı dr.
Horlama ciddi bir konu aslında. Bu sebepten biten evlilikler bile var. Tek çözüm kilo vermesi mi?

kilo verince bakıcaz işte. aslında başka bi dr hemen ameliyat edelm dedi ama diğeri de zayfla bişey kalmaz dedi diğeri de zayfla gel kontrol edelim deyince öyle kaldı işte...
inan böyle her sabah yorgun ve mutsuz olduğum için eşimden vazgeçmeyi düşündüğüm günler bile oldu. başka problemlerde var ve hayat zaten zor bi de sürekli ben uğraşıyorum birlkte yatalım ne olur artık bi çözüm diye yalvarıyourm resmen.. gülücükle pamuk gibi uyandığım olmadı hiç:(

aynı sorun yani horlama sorunu bende de var.hatta bunun için ameliyat bile oldum burun kemiğimde eğrilik varmış ve nefes almamı zorlaştırdığı için horluyormuşum.ama ameliyat çözüm olmadı.her halde başarılı olmadı ameliyat.sağolsun eşim hiç yatağı ayırmadı.sadece rahatsız olursa beni uyandırır yan dönmemi söyler ve sarılır yatar.:34:

bence konu sahibinin eşiyle başka sorunları var bu nedenle her şeyi sorun yapıyor:50:

evet başka sorunlar da var ama bari bu normal olsaydı yaa bari gece beraber yatsaydık da belki aramızdaki sıcaklık artardı diye sorun ediyorum. yoksa ben soğuyacağım iyice.bu işin ucunu bırakıp da artık ayrı yatmayı adet edinmek istemiyorum ayrı yatsam da üzüntüden uyuyamıyorum. eşim yan dönünce de susmuyor ki. defalrca denedm yanında yatmayı sesle uyandığımda yan dön demeyi denedm kaç kere ama gündüz çalışıyorum artık psikolojim bozuldu. uykusuz kalan hep ben oluyorum. sarılıp yatsak bile hemen dalıyor ve daha dalmadan horultu hırlama şeklinde başlıyor.

bence birşey yapmayın müzik dinleyerek yatın sizde böylelikle eşinizin horlama sesini duymazsınız...

tv karşısında uyuyorum bazen o da salonda diğer koltukta uyuyor mesela. tv açık ama eşimin sesi mübarek uyandırıyor..

dert paylaşımı olsun istedim ark lar çok saolun artık dayanamıyorum, patlııcak gibiyim. işi çok yoğun stresli o da kilo yapıyor yedklerine dikkat etmiyor. hepsini takip etmek,bi yandan uykusz bi şeklde çalışmak, eve geldiğimde evle ilgilenmek, eşimn işinin yoğunluğu falan çok yordu beni.mutlu huzurlu sakin daha az yorucu, (özellkle de psikolojk olarak)bi evlilk isterdim.

Çok doğru. Annem kulaklıkla müzik dinleyerek uyur. Zaten uykusuz kalıyormuşssunuz bir süre müzikle uyumaya çalışın emin olun alşırsınız. bir kaç hafta denemenizi tavsiyte ederim :26: Şimdi annem kulaklığı olmadan müzik olmadan uyuyamıyor

Benim eşimde horluyor, ama ben uyanınca 'canım horluyorsun' derim döner, bazı geceler bir kaç defa olur böyle bende uyumaya devam ederim..konu sahibinin eşinin horlama derecesini bilemiyorum tabi :50:

bir de odaya tuz lambası alsanız, tüm gün açık kalsa:31: hem sağlık açısından da çok faydalı.
internette okumuştum bu konuda bir yorum. benim de eşimde var bu sorun, bu kadar şiddetli olmasa da, o uykunun başında ve arada bir horluyor; ama odayı kaplarcasına değil. ben tuz lambasını bu sebepten almadım ama bir gelişme olursa ve unutmazsam size bildiririm :31:

İlk evlendiğimde aynı sorunu bende yaşadım çok iyi anlarım sizi. Bende dayanamaz kaçıp giderdim salona. Ama o zamanlar çok ciddi sorunlarımız vardı şimdi brz brz aşıoruz ve ben artık kaçmıorum salona.

Benim hem aklım çok yoğundu düğün üstü olanlardan hemde hiç alışık değildim biriyle aynı ortamda yatmaya. Ailemden biriyle bile uyuyamazdım.
Eşimde alışamadığını söylerdi yatağe ve yastığa. Şimdi ya o az horluo ya da ben alıştım bilmiorum.

Ama size tavsiyem yatağı ayırmayın. yoksa iyice soğursunuz bnm öyle oluodu. Ertesi gün sinirden yanına gidesim gelmiodu. Zamanla inanıorum ki alışırsınız. Bnm babam deli gibi horlar ama annem yanındadır ve uyur gayet rahat.

esım horluyor
bende horluyorum
hatta bebegımız bıle horluyor :)
hatat soylekı telsız var odalarımızda ege roglan duyarsa horladıgımızı uykusuda hafıf
gelıp bıze vuruyor

ben agzım acık uyuyormusum ama esım kadar horladıgımı dusunmuyorum :)

her gece esım hangımız once uyursa o sanslı dıyor :51:

İlk evlendiğimde aynı sorunu bende yaşadım çok iyi anlarım sizi. Bende dayanamaz kaçıp giderdim salona. Ama o zamanlar çok ciddi sorunlarımız vardı şimdi brz brz aşıoruz ve ben artık kaçmıorum salona.

Benim hem aklım çok yoğundu düğün üstü olanlardan hemde hiç alışık değildim biriyle aynı ortamda yatmaya. Ailemden biriyle bile uyuyamazdım.
Eşimde alışamadığını söylerdi yatağe ve yastığa. Şimdi ya o az horluo ya da ben alıştım bilmiorum.

Ama size tavsiyem yatağı ayırmayın. yoksa iyice soğursunuz bnm öyle oluodu. Ertesi gün sinirden yanına gidesim gelmiodu. Zamanla inanıorum ki alışırsınız. Bnm babam deli gibi horlar ama annem yanındadır ve uyur gayet rahat.

evet zaten başka streslerden dolayı eşime kzıgınım tamam ama en azından yanında yatmak istiyorum artık. belki bu sebeple o streslerim hafifler die. ama daha da yalnız ve anormal durumda hissedince insan daha kötü hissediyor. ama yatağı ayrmasam da çok sinir oluyorum işe gelicem ertesi sabah yazık değil mi bana sürekli uyanıyorum. onu da uyarırken ona da acıyorum. o koca cüsseyi o en uykulu halyle döndrmek bile ona zor geliyor. acıyorum ama yanından gidesm de yok. gerçi dönse de hafifliyor sadece horultusu kesilmiyor:(
dediğinz gibi ayrmamak için zaten bütün çabam ama moralim çok bozuk. ne yapiim sen söyle diyor. hala aynı yerdeyz kırk kere söyledm ..
teşekkür ederim.....

garip bir doktor degil bence doktor. kilo, gobek vs. horlama sebebi olabilir bunu bende duydum daha onceden. benim esimde horlar :1: ama genelde ben yorgunluktan once uykuya daldigim icin sorun olmuyor. baktim uyaniyorum horlamasindan, durtukluyorum biraz susuyor :9:

gebeligimde bende horluyordum, hatta esim telefona kayit etmis bana gosterdi..inanamadim horladigima cunku normalde hic horlamam sessiz uyurum cok sukur. ama gebeligimde hem koca gobegim oldugundan hemde cok yoruldugumdan gunduzleri horluyordum. dogum yaptiktan sonra gecti cok sukur :nazar:

Allah yardimcin olsun canim..

evlilik iste, iyi günde kötü günde, hastalikta saglikta.

esininki hastalik malesef.
ona diyet programi yaptir, mesela karatay cok süper bir diyet, cokta doyurucu.
diyetleri tutmuyorsa diyetisyenlere götür.

canim siz sirf bi doktorami göründünüz?
benim amcamdada ayni sorun var doktor doktor gezdi, en son careyi bogaz burun doktoru buldu... diliyle sorunu varmis.
bence sizde biraz daha arastirin.

kusura bakma ama gerçekten bu sefer konuşmadan duramayacağım. Her şeye muhalefet olmak zorunda mısınız? İnsan nasıl başka şeyler yüzünden horlamayı problem eder ki? Ki gerçekten büyük bir problem horlama. Konu sahibinin uykusu hafif olabilir o yüzden en ufak sesten rahatsız olup uyanabilir ve her gece bu durumu yaşamak gerçekten hem sinir bozucu, hem de yaşam kalitesini düşürücü.

Konu sahibi arkadaşım. eşini bir kbb doktoruna götürmeni öneririm. Ayrıca doktorun kiloya bağlaması da yine doğru bir tespit. Aşırı kilosu olan insanlar nefes alıp vermede zorluk çektikleri için horlama problemi olabiliyor. Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bu durum düzelir.

aynı soruna bende sahibim maalesef. eskiden ondan önce uyursam geceyi kurtarırdım. ama bu aralar uykumu bile bölebiliyo o ses. benim uykum mu hafifledi yoksa eşimin horlaması mı arttı çözemedim. seni çok iyi anlıyorum. ben de bazen salona geliyorum. eşim salona geldiğimi görünce ben yataım salonda seni rahatsz ediyorum diyor. o da olmuyo.
eşimin genzinde et var horlama o yuzden oluyomus. yazı iple çekiyorum yazın ameliyat olacağım dedi bakalm.
allah yardımcın olsun.
ben eşime yan yat dedğimde tamam diyor iki dakıka geçmeden tekrar sırt üstü yatıyo(sanırım o arada yan yatarak çok uyuduğunu zannediyo) :)

Back
X