Takinti yapiyorum ya olursa diyeHerhangi bi rahatsizligi bi hastaligi var mi bebeğinin ? Yoksa paranoya ve takıntı mı yapiyorsun olur mu diye ?
O kadar bunaldim ki, bu konuyu buraya icimi dokmek icin aciyorum. Belki zaman gecince doner bakar atlattim sukur diyebilirim ama suan sanki hic gecmeyecek gibi. Kizim 25 gunluk, sanki hic buyumeyecek. Burnu tikandi mi, besikte kusup kusmugunu yutar mi, atesi cikti mi, pisik oldu mu, enfeksiyon kapar mi diye dusuncelerle dolu beynim 25 gundur. Hem fiziken hem psikolojik bittim tukendim. Bu bebekler nasil buyuyup koca insan oluyor ben delirmeden kizim buyuyecek mi? Okuyan olursa Allah rizasi icin dua etsin tukendim ben
Başınız sağolsun, Allah evladınıza sağlıklı upuzun ve musmutlu bir ömür nasip etsin sizinle birlikte...Benimde 8 aylik bir oglum var baslarda tıpkı siz gibiydim ki ben oğluma hamile iken eşimi kaybettim o nedenle daha bi ustune düştüm sanki esim gibi Allah korusun bir anda olecek gibi hissettim ama buyudu şükür tehlikeli zamanlari atlattık sayılır ... Hersey bize bir emanet ztn yeni anne oldugunuz icin bebeginiz kımıldarsa bile hemen uyanıyorsunuz atlatirsiniz sizde şükür ben rahat uyuyabiliyorum artıkDarısı başınıza
Allah razı olsun cok teşekkür ederimBaşınız sağolsun, Allah evladınıza sağlıklı upuzun ve musmutlu bir ömür nasip etsin sizinle birlikte...
25 gunu 25 sene gibi yasadim. Kafam surekli dolu. Fiziki yorgunlugu saymiyorum bile. Sarilik tehlikesi gecirdik. Topuk kanini tekrar istediler kistik fibroz degeri yuksek dediler. 2 saatte bir emzirmek, gaz sancilari.. Cumlelerimi bile toparlayamiyorum cok yoruldum cok cokValla buyuyorlar,insan anlamiyor bile
Benim oglum bile buyuduyse sizin kiziniz da buyur merak etmeyinhep dalga gecerim ben hatta 4 senedir bakiyorum ama sanki 14 sene gibi oldu diye
Allah saglikli omurler versin hepinize
O kadar bunaldim ki, bu konuyu buraya icimi dokmek icin aciyorum. Belki zaman gecince doner bakar atlattim sukur diyebilirim ama suan sanki hic gecmeyecek gibi. Kizim 25 gunluk, sanki hic buyumeyecek. Burnu tikandi mi, besikte kusup kusmugunu yutar mi, atesi cikti mi, pisik oldu mu, enfeksiyon kapar mi diye dusuncelerle dolu beynim 25 gundur. Hem fiziken hem psikolojik bittim tukendim. Bu bebekler nasil buyuyup koca insan oluyor ben delirmeden kizim buyuyecek mi? Okuyan olursa Allah rizasi icin dua etsin tukendim ben
Kaç yaşında anne oldunuz? Kaç senelik evlisiniz? Çocuk kazayla mı oldu istemek mi? Bunları soruyorum çünkü belli ki kendinizi hazır hissetmeden anne olmuşsunuz. Hazırlamamışsınız kendinizi. Keşke biraz çocuk gelişimi kitapları okusanız ama internetten değil bizzat alarak elinize kitabı. Hem sizi geliştirir hem kafanızı dağıtır hem evhamı azaltır bilinçlendirir.O kadar bunaldim ki, bu konuyu buraya icimi dokmek icin aciyorum. Belki zaman gecince doner bakar atlattim sukur diyebilirim ama suan sanki hic gecmeyecek gibi. Kizim 25 gunluk, sanki hic buyumeyecek. Burnu tikandi mi, besikte kusup kusmugunu yutar mi, atesi cikti mi, pisik oldu mu, enfeksiyon kapar mi diye dusuncelerle dolu beynim 25 gundur. Hem fiziken hem psikolojik bittim tukendim. Bu bebekler nasil buyuyup koca insan oluyor ben delirmeden kizim buyuyecek mi? Okuyan olursa Allah rizasi icin dua etsin tukendim ben
Sanırım ilk çocuğun...Takinti yapiyorum ya olursa diyecocuk bakmak cok zor, altindan kalkamiyorum
Yan yatırmaya çalış canım (bir kez sağa doğru yatırdıysan diğer uyuduğunda sola dönsün yönü kafası yamuk olmasın diye) bir de emzirirken uyuyakalmamaya özen göster, o uyuyunca uyu dinlen daha 40ınız çıkmamış. Yanınızda kimse yok mu eğer varsa siz uyurken arada bir gelip kontrol eder ikinizi de uyuyorken falan. Korkma olur mu uykusuz kalıyorsun sanırım ondan bunlarO kadar bunaldim ki, bu konuyu buraya icimi dokmek icin aciyorum. Belki zaman gecince doner bakar atlattim sukur diyebilirim ama suan sanki hic gecmeyecek gibi. Kizim 25 gunluk, sanki hic buyumeyecek. Burnu tikandi mi, besikte kusup kusmugunu yutar mi, atesi cikti mi, pisik oldu mu, enfeksiyon kapar mi diye dusuncelerle dolu beynim 25 gundur. Hem fiziken hem psikolojik bittim tukendim. Bu bebekler nasil buyuyup koca insan oluyor ben delirmeden kizim buyuyecek mi? Okuyan olursa Allah rizasi icin dua etsin tukendim ben
Reflü yatağı edinseniz?Az giydirdim usutecek, cok giydirdim atesi cikacak, Ya banyo yaptirirken elimden kayar duserse, uzerine battaniye orttum ama ya burnuna ceker bogulursa vb. dusunceler surekli tepemde. Beynim isyan ediyor artik dayanamiyorum 2 sn rahat nefes almak istiyorum, yapamiyorum rahatlayamiyorum
Ben de sürwkli ağlayan bi bebeğe sahiptim, uyudugu o 40 dakkada da karşısına geçer gözümü ondan ayıramadan onu izlerdim..Az giydirdim usutecek, cok giydirdim atesi cikacak, Ya banyo yaptirirken elimden kayar duserse, uzerine battaniye orttum ama ya burnuna ceker bogulursa vb. dusunceler surekli tepemde. Beynim isyan ediyor artik dayanamiyorum 2 sn rahat nefes almak istiyorum, yapamiyorum rahatlayamiyorum
30 yasindayim, 2 senelik evliyim, cocuk kazara oldu ancak hamilelik donemimde kabullendim zaten cocuk istiyordum, cok fazla kitap okudum hazirim saniyordum. Is pratige gelince duvara tosladimKaç yaşında anne oldunuz? Kaç senelik evlisiniz? Çocuk kazayla mı oldu istemek mi? Bunları soruyorum çünkü belli ki kendinizi hazır hissetmeden anne olmuşsunuz. Hazırlamamışsınız kendinizi. Keşke biraz çocuk gelişimi kitapları okusanız ama internetten değil bizzat alarak elinize kitabı. Hem sizi geliştirir hem kafanızı dağıtır hem evhamı azaltır bilinçlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?