yasiniz kac ?
Bayadir yoktun ama geri dönüşün kötü olmuş. O kadar güçsüz bir kiz degildin sen defne, ne oldu ki?
Bu haftayı da atlatayım toparlayamazsam kaçacağım biraz. Bu halimden hiç hoşlanmadım zira.Biraz dinlenin, firsatiniz varda kavin bir yerlere bir kac gunlugune.
Degisiklik iyi gelir.
Bi sebep varmi canim boyle dusunmeni gerektirecek? Sorunlarin neler bende bazen oyle hiassediyorum ama sonra geciyor. Kac yasindasin?Merhaba bayanlar. Belki rahatlarım diye yazıyorum. İçimde kocaman bir boşluk var kendi içimde boğuluyorum artık. Hiç bir şey mi düzgün gitmez gitmiyor gerçekten de. Tabiki bugünüme de çok şükür. Bilmiyorum ya hayattan, herkesten ve herşeyden çok sıkıldım. Keşke bir şansım olsa hiç bilmediğim bi yerde tekrar başlasam hayata ama yok işte öyle bir şey. Yoruldum hayatla mücadele etmekten şu yaşımda.
Teşekkür ederim bilgecem ya bilmiyorum aslında çok ketumum sanırım içimde biriktiriyorum çoğu şeyi
Çok haklısınız. Bunları düşünüp şükrediyorum hep. Ama bazen bitiyor gücüm sanki kolumu kaldırmaya takatim kalmıyor.Sizi en çok yıpratan noldu?
Eğer sağlığınız yerindeyse inanın hiç bisey için bu kadar uzulmeye değmez.
Akşam burda bi yazı okudum çocuğunu kaybeden anne..
Okurken içim yandı evlat açısı bu hayatta yaşanan en ağır aciymis.
Onun için bi kez daha dedim hiç bisey hayatta olan sevdiklerimizle ve sagligimizdan mühim değil.
Sen o defnesin degil mi? Avukat olan hani? En son tertemiz sayfa acmistin, icinde biriktirme Allaha güven bol bol da dua et.
ay güldüm bi an. Hayır canım ben o defne değilim ama onun tertemiz sayfasından ihtiyacı olan başka bi defneyim
28 yaşındayım canım. Hayatımda hep mücadeleler vardı. Mizacım da biraz böyle o yüzden. Belli bir sebep yok ama sanki bu hayatı değil başka bi hayatı yaşamak istiyorum. Huzurlu, dingin, dertsiz. Düşüncesi bile huzur veriyor.Bi sebep varmi canim boyle dusunmeni gerektirecek? Sorunlarin neler bende bazen oyle hiassediyorum ama sonra geciyor. Kac yasindasin?
Çokk teşekkür ederimm canım. Hep güçlüydüm aslında ben de öyle biliyordum ama demekki kendimi çok yormuşum. Rabbim tekrar o gücü koysun yüreğime şu halim hiç tarzım değil normaldeAnlasılan bir degil bircok sey var sizi yıpratan anlıyorum sizi gercekten anlatmak bile istemiyo insan gercekten yoruluyo ama biz kadınlar okadar sabırlı ve güçlüyüz ki inan hepsi geciyo tabi sıkıntı hep var ama bu dönemide atlatıcaksın nelere katlanmıyoz ki Allah askına kardeş bazen insan bazı şeyleri kendi kendine yasıyo ve bitiriyo güçlü olmaya calış
Çok teşekkür ederim canımAyy evet o defnehann'di yaa kusura bakma karistirmisim
Olsun sen de iyi ol. Dua et. O dualarla mutluydu, hayattan zevk al. Hayat cok kısa mutlu olmaya bak
Ufak tefek şeyleri içimizde biriltiriyoruz aslında kimi kızıyo bagırıyo kavga gürültü bizse içimize atıyoruz bazı seyleri ama zamanla içimizdekiler dag gibi oluyo ve öyle yorgun hissediyosun hiçbişey gelmiyo içinden bazen bende öyle oluyorum ama cocuklarım galiba beni toparlıyo insallah gecer buda sıkma canını kendin için bişeyler yap cık dolaş gez canın ne istiyosa eve kapanma havan degişsinÇokk teşekkür ederimm canım. Hep güçlüydüm aslında ben de öyle biliyordum ama demekki kendimi çok yormuşum. Rabbim tekrar o gücü koysun yüreğime şu halim hiç tarzım değil normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?