KesinlikleÇok dramatize ediyor olabilir misiniz acaba ?
olur bunlar.Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.
Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.
Olamıyorum.sadece boşanma aşaması değil,çalıştığın insanların özellikle biz kadınlarınBazı insanların onları düşünerek harcadığın vakte bile değmeyeceğini bu hayat tecrübesi ile çoktan anlamış olmanı beklerdim.
Boşanmadan önce gereksiz sancılı bir sürece girdin, boşandıktan sonra (emin değilim ama umarım boşanmışsındır) yine gereksiz sancılı bir süreçtesin. O bunu demiş, bu bunu demişleri artık bırakmak ve mutlu olmaya çalışmak lazım.
Kesinlikle dramatize değil cnm....iyi gününde her kez yanında.sofranda, evinde.peki şimdi neredeler.Çok dramatize ediyor olabilir misiniz acaba ?
Çünkü hiç mutlu degilimmmmm.tam tutuniyorum bir dala,o elimde kalıyor.tam işte bu bir mucize benim hayata tutunmam için diyorum o bitiyor....tamam bu şimdi evet evet buydu bekledigim o da değil.Nice neden her konun boyle depresif? Bence senin yardim alman gerek
Çocuklarım yalancı değil.bazen paramın yetmediği bir şey oluyor ve yapamayacağımı söylediğimde kızıma sanki hiç bir şey yapmıyormuşum gibi konuşması beni çok üzüyor...Herkesi anladım da çocuklarınız niye yalancı? Çocuğunuz yalancıysa kendinize bir dönüp bakın
Çünkü hiç mutlu degilimmmmm.tam tutuniyorum bir dala,o elimde kalıyor.tam işte bu bir mucize benim hayata tutunmam için diyorum o bitiyor....tamam bu şimdi evet evet buydu bekledigim o da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?