• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YORULDUM.INSANLARI TANIMAK ISTEMIYORUM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.

Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.

Bazı insanların onları düşünerek harcadığın vakte bile değmeyeceğini bu hayat tecrübesi ile çoktan anlamış olmanı beklerdim.
Boşanmadan önce gereksiz sancılı bir sürece girdin, boşandıktan sonra (emin değilim ama umarım boşanmışsındır) yine gereksiz sancılı bir süreçtesin. O bunu demiş, bu bunu demişleri artık bırakmak ve mutlu olmaya çalışmak lazım.

Tabi insan bi kere güven duygusunu kaybedince hayattaki herkes samimiyetsiz geliyor. Hiç takma bacım sen kendi doğrularınla yaşa

İnsanların sizi üzmesini istemiyorsanız beklemeyin taviz vermeyin istediğiniz için yapın karşılık beklemeden
Çok büyük tavizler verip iyilikler yapmayın sonuçta hiçbirimiz peygamber değiliz

Son düzenleme:
hayat tam da bu aslında, vay anasını demediğim gün nerdeyse, öyle insanlar var ki ben gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibiyim yanlarında, öyle bir hinlik

Ben de aynıyım.. Hayatı 40 yaşında tanıdım. Çevremdekileri, canım ciğerim dediğimi teyzelerimi, kuzenlerimi... Önceden olsa üzülür, takardım. Ama bu yaştan sonra takmak yerine hayatımdan elemeyi de öğrendim.. Keşke daha önceki yaşlarımda bu kadar kararlı olsaydım diyorum şimdi

Çok yoruldum.insanlari tanımak beni yıpratıyor.kocami tanıdım,ailemi tanıdım,arkadaşlarımı tanıdım,tanımadığım insanları tanıdım.. evlatlarimi tanıdım.insanlar kendini haklı çıkarmak için neden yalan söyler.. ve söylediklerine inanırlar.

Bu bir sınav mi bana....bak nice, bunlar böyle diye.....nereden bakmalıyım olaylara ...yada sen huysuzsun mu nice.ama oturup tartıyorum düşünüyorum yok yok....sansizmiyim.neyim bilemedim.
olur bunlar.
kimse dört dörtlük değil.
kimimizde az kimimizde çok ama hepimizde kusur vardır az çok.

hayat felsefem sizede tavsiye olsun ;)

Daima güzel gör.. Bak nasıl çağlar için.. Hayat dolar.. Herkesi kucaklamak ve sevmek istersin..çünkü güzel gördüğünde Hakk'ı görürsün..

Herkesi anladım da çocuklarınız niye yalancı? Çocuğunuz yalancıysa kendinize bir dönüp bakın

Tanıdığına memnun ol artık,
Hiç güzel şeyler yaşamadın ama çoğumuz aynı yollardan geçtik.Ben her defasında şükrettim.
Ne yaşadıysak hepsi hayrımıza emin ol.
Daha da güçleniyorsun.

Bazı insanların onları düşünerek harcadığın vakte bile değmeyeceğini bu hayat tecrübesi ile çoktan anlamış olmanı beklerdim.
Boşanmadan önce gereksiz sancılı bir sürece girdin, boşandıktan sonra (emin değilim ama umarım boşanmışsındır) yine gereksiz sancılı bir süreçtesin. O bunu demiş, bu bunu demişleri artık bırakmak ve mutlu olmaya çalışmak lazım.
Olamıyorum.sadece boşanma aşaması değil,çalıştığın insanların özellikle biz kadınların
Çok dramatize ediyor olabilir misiniz acaba ?
Kesinlikle dramatize değil cnm....iyi gününde her kez yanında.sofranda, evinde.peki şimdi neredeler.

Nice neden her konun boyle depresif? Bence senin yardim alman gerek
Çünkü hiç mutlu degilimmmmm.tam tutuniyorum bir dala,o elimde kalıyor.tam işte bu bir mucize benim hayata tutunmam için diyorum o bitiyor....tamam bu şimdi evet evet buydu bekledigim o da değil.

Herkesi anladım da çocuklarınız niye yalancı? Çocuğunuz yalancıysa kendinize bir dönüp bakın
Çocuklarım yalancı değil.bazen paramın yetmediği bir şey oluyor ve yapamayacağımı söylediğimde kızıma sanki hiç bir şey yapmıyormuşum gibi konuşması beni çok üzüyor...

Çünkü hiç mutlu degilimmmmm.tam tutuniyorum bir dala,o elimde kalıyor.tam işte bu bir mucize benim hayata tutunmam için diyorum o bitiyor....tamam bu şimdi evet evet buydu bekledigim o da değil.

Iyi de ben burada kimsenin cok cok mutlu oldugunu dusunmuyorum. Herkesin kendine gore dertleri var. Ben eski konularina da dayanarak soyluyorum burada kimse sana yardim edemez sen kendine dusmansin cunku. Once kendini bir sev gerisi zaten gelir

Kendimi edebi bir metin okuyo gibi hissettim. Guzel yazmissin:KK39:

Back
X