Yoruldum nişanlıyım kaynana derdi :(

Pembepatilikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
630
262
103
Kızlar nişanlım la 7 senedir görüşüyoruz beraber büyüdük diyebiliriz daha 6. Ayimizda ben okula nişanlım staja giderken annesi de yolda bizimle geliyordu ise gitmek için o bahane ile tanışmış olduk .. hep iyiliği ister gibiydi ama yeni yeni netlestiriyorum ki şu nisan süreci herseyi döküyor gerçekten ortaya . Nişanlım askerde iken 3 sene önce k.validemi bana emanet etti git gel yalnızlık çekmesin o da sende dedi bende baş göz üstüne diyip hep görüştüm destek oldum elimden geldiğince öyle ki hata yapmışım o dönem nişanlım in babaannesi buzdolabı almak istemiş bende o gün k.validemi ziyaret etmek istedim (bu ara da aynı mahalledeyiz hepimiz ).
-Sana gelmek istiyorum musait misin
-ee kızım ben babannelerdeyim Aliye buzdolabı almak istiyomus biz oraya gidicez
-tamam anne bu
Böyle bi muhabbet yani sen benim kızımsın diyo yok kızı zaten ama ilk büyük yanlış hareketi bu oldu bana aradım alıyi dedim böyle böyle sende gelmek ister misin bile demedi demekki sana alsınlar da gelen gelin önemli değilmis dedim ara almasınlar kullanmam dedim.
Oda aramış daha bütün Setleri alacaklarmis biliyorum şimdi diyeceksiniz ki iyi niyetli almışlar ne güzel tamam ama en azından bi laf olsun diye söyleyebilirdi daha düğün ne zaman belli değildi tam 3,5 senedir o buzdolabı evlerinde bekliyor garantisi zaten sınırlı . Gelelim asıl mevzuya telefon faturası bu ay odeyemedim işten çıktigim için ailesini de mesafeli olarak arıyorum normalde zaten Aliyle konuştum üzerine annesi aradı neden beni aramiyosun özlemedin mi beni kızım dedi bende ya faturası odeyemedim anne hafta ici odiycem zaten ondan yanlış anlama diye açıklama yaptım biz odeyelim mi dedi bende Hayır kesinlikle istemiyorum zaten ben odiycem dedim konu kapanmıştı böyle yani ben öyle sanmıştım dün nişanlım la bulusacaktik annesi beni aramış duymadım dönemedim faturadan dolayi da üzerine nişanlım la buluştuk ondan duyuyorum ki annesi annemi aramış gözdenin telefon numarasi hangi firmaya ait biz odicez demiş anneme gerek yok Mrl hanim biz öderiz demiş sağolun demiş kapatmış öyle sinirlendim ki anlatamam ben anlamıyorum bu nasıl bi niyettir önemli bişey olmasa bile beni 3 5 kere ard arda açana kadar arar bu sefer niye aramadi bana ulaşamadın oğlunu da mı arayamadin sormaya annem ne alaka ya zaten ben halledicem demişim ne bu aceleniz nişanlım ailesine baya sayısı bende art niyetli yapmamislardir diyip konuyu kapattım ama cidden çok üzüldüm kırıldım ben yapılan kötülükleri unutmam ama aramızda bozmam kolay kolay ama çok kırıldım sizce hangi niyetle yapmıştır nasıl davranmaliyim k.valideme kızlar ? Kusura bakmayın biraz uzun oldu.. şimdiden çok teşekkür ederim hepinize ..

1. Si sen niye direk ben buzdolabımı kendim secmek istiyorum demedin.
Nişanlını niye aracı yaptın.

2. Si kayınvalideme nişanlıyken faturam kapalı demezdim sanırım.
İşlerim var biraz yoğun bi hafta dönemiyorum derdim
Başta hata yapmışsınız.
Erkek anneleri , kız annelerinin canını ne desekte sıksak konusunda master yapmışlardır.

Yani ben daha ziyade nişanlım ile arada halletmeye tercih ediyorum ve öyle deme şansım yoktu çünkü daha sevgiliydik hangi vasıfla diyebilirim ki tamam ciddi düşünüyorduk ama aileler arada yok nisan yok sadece annesiyle tanisirken yakışı olmazdı
2.si işte bu benim hep hatam bahane bulamıyorum dürüstlükten geliyo ne gelirse başıma zaten . Birde isim var diyemem hep evdeyim uzun süredir ..

Ne telefon faturasıymış arkadaş.
Kayınvaliden göstererek iş yapmayı çok seviyor anlaşılan, faturanızı biz ödeyelim vs vs uzatmış.
İyi niyet değil bu bence gösteriş.
Sana tek tavsiyem nasıl hissediyorsan öyle davran.
Sinirliysen bunu belli et "aa iyi niyetlidir" deyip alttan yine sen üzülüyorsun saklama düşüncelerini.
Hoşuna gitmeyen şeyleri uyar yoksa daha çok sorun yaşarsın gibime geliyor.

Kesinlikle çok seviyor zaten aşık atmaya bayılır herkesle ..

ben çok fazla büyütülüp dert edecek bişey göremedim
daha şimdiden bu kadar küçük şeylere takılırsan, ilerisi için sana sadece bol sabır dileyebilirim

Kullanma buzdolabini. Sizin olsun de. Evlenirken yenisini al. Faturani da annene oder. Paran olunca verirsin
Resti çektim kullanmicam diye ama ailesi nişanlıma destek görünüp olmayanlardan aslında . Nişanlım ve ben yapıcaz ne yapacaksak yani kiyamiyotum ama eve girerken kullanicam 1 sene sonra da ona verip yenisini alicam

nasıl davranacağın ortada..herşeyi pat diye söylemeyeceksin..fatura olayını ben yapsam ve benim annemi arasa bu şekilde annem bana söylemediğini bırakmazdı..resmen küçük düşürücü bir hareket..çok iyilik yapmak istiyorsa vercek oğluna parayı çaktırmadan ödicek..ama en başta hata sende..

Maalesef katılıyorum fatura konusunda hata yapmışsiniz bunu on sene sonra bile yüzünüze vuracaktır. Buzdolabı alma konusunda da kendim severim diyebilmelisiniz siz sorun çıkmasın diye susuyosrunuz anlıyorum ama emin olun evliyken daha fazla karışacak Kaynanalar böyle yüz verirsen tepene çıkarlar

ben çok fazla büyütülüp dert edecek bişey göremedim
daha şimdiden bu kadar küçük şeylere takılırsan, ilerisi için sana sadece bol sabır dileyebilirim
Ben öyle düşünmüyorum ufak ayrıntılar bana göre en önemli noktalar konuyu büyütmek değil de amacım sadece farklı gözden nasıl görünüyor ben objektif görmem sonuçta kırıldım üzüldüm ..
Aynısını bende düşündüm zaten sizin bu fikriniz nişanlım da bana söyledi annem üzülmeyim diye konuyu bile açmadı bana.

yanlış anlama ama evlendikten sonra da güllük gülistanlık olmuyor kv ile ilişkiler
eğer gerçekten bu küçük şeyleri bile dert edip kırılıyorsan, bu aile sana göre olmayabilir

Nişanlım 1. Senemizdeb beri 13 bin biriktirdi askere gittiğinde ailesi sormadan çatır çatır harcamislar parayi sorduğunda bana para lazım ordan gönderin cebinizden çıkmasın dediğinde yaaa biz onu ihtiyaç oldu da harcadık olmuş 13 bin ya nasıl bi kere de yenir o bizim eşya paramizdi .. yetmedi izne geldi nişanlım kredi çekip 8 bine araba aldılar . Kardeşimin okulu yürüyerek 10 dakika onu almam gerekiyordu arabayla gidelim dedi babası benim yanımda oraya yürüyüp gidin gaz yakmayın bedava mi kazanıyoz dedi .. bnm duymadığımi düşünerek birde nişanlım da arabanın anahtarını fırlattı çıktık mesela . Şimdi de o araba sizin hakkınız diye konuşup duruyorlar bize .

H
yanlış anlama ama evlendikten sonra da güllük gülistanlık olmuyor kv ile ilişkiler
eğer gerçekten bu küçük şeyleri bile dert edip kırılıyorsan, bu aile sana göre olmayabilir
Haklısın . Ama nişanlım da ailesini biliyor bana düşürmeden hallediyor sorunları gönlümü almayi biliyor hatalısın ailesine hatasını söylüyor ama onlar zaten nisanlimin bagliligindan korkuyorlar. Kullandılar evlatlarıni hep .. Şirket parası cebinde durur her akşam sirkt hesabina yatırır paraya ihtiyaç var diye ordan bile para istediler nasıl yapılır ya ya hırsıza çıksa adı o zaman ne olacak ? Hiç mi düşünülmez evlat.

Toplu parayı yemişler, şirket parasına kadar göz dikmişler asıl sorun bunlar işte diğerleri değil. Anne babaya paranı emanet edemeyeceksen kime edeceksin.
İşiniz çok zor çok.

Bundan sonra gecistir nisanlinin ailesinin dediklerini. Duyma yani
Öyle yapıyordum inanin ki bu zamana kadar buzdolabı muhabbetinde mesafemi koydum zaten . Bana sen eskisi gibi değilsin deyip duruyordu Şakayla karisik bendd çalışıyorum ondan gelemiyorum falan diyordum ama biz sorun yaşadığımız zaman bile nişanlım la ailem karışmaz ama k.Validm alınınca morali bozuk yavrum ne oldu aranızda halledelim die arar bende hep nişanlım anlatır oda bilir sanırdim biraz sinirlendirmisin azcık anlattı bana fln yapardı bende biliyo diye anlatırdim geçen yine bi sorun oldu nişanlım yav bıktım bu annemden nedir bu ya ne girip sorunları çözmeye çalışıyor bu kadın biz kendi sorunlarımızı kendimiz çözer diyene kadar o zaman anladım bana numara yaptığını bende üstüne yine sorunlar oldu oğlunun morali bozuk gördüğü numarasıyla aradı yoo gayet iyiyiz bizim sorunumuz yok diyip kapattım bende o belki dokunmustur nişanlım uyarmis çünkü girme aramıza her seferinde sen mi çözcen sanane biz evlenip gdip yuva kurucaz sorunumuzu çözmeyi de biliriz demiş

Iyi demiş nisanlin. Senin arkandaysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…