Yoruldum nişanlıyım kaynana derdi :(

Haklısınız zaten mesafemi korudum bazı olaylardan sonra sadece nişanlım askerde iken bana emanet etti aklı kalmasın diye gittim geldik sonrasında zaten is guc derken bahane oldu mesafe koydum bu beni de rahatlattı nişanlımı da yani her buluşmamizda babası bizi surdan al şuraya götür yapmaya başladı çok şükür kardeşi ehliyet alınca o dertten de kurtulduk. Ama sürekli bi dibimizde olma çabası var ve bunaldim gerçekten hiç hoş olmuyor olacakları yer de var olmayacaklari yerde var. Hafta da bir günümüz var ve ailesi artık bizi bırak her hafta bırak babamlar bizde olacaklar fazla lack fazla samimi olmak istiyorlar ama çok boş hareketleri var dilde kızım arkada gelin işte .

Çok teşekkür ederim bende bunu anlatmaya çalışıyorum gösteriş çabası sadece ..Resmen anneme siz yetemiyorsunuz kızınıza imajı çizildi

Hayır kardeşi var ve nişanlım zaten bana laf düşürmeden doğru şekilde adaletli davranıyor ben hataliysam bana hatam ailesi hatalı ise ailesine hatasını ve tepkilerini bize gösteriyor gönlüm rahat kapımızı kapattıktan sonra kolay olacak o hissiyat ve güven var bende. Zaten çalışıcaz o yüzden bu kadar muhattap olmayız

Nişanlınızin babaannesi buzdolabı almış size bence çok güzel bir şey bu sizi de goturseydiler tabi daha güzel olurdu.Telefon faturası olayına da fazla takılmayın kv size jest yapmak istemiş olabilir.Herkesin başına neler neler geliyor okuyoruz.Sizin ki fazla büyük bir olay deyil üzmeyin kendinizi bunlar için.

Buzdolabı konusunu zaten kapattım alındım sadece o kadar. Ama fatura olayı annemi mahvetti bu ne saygısızlık diye çünkü bunu daha önce de yaptılar iyi birşey yapıyorlar ama bunu göstererek yapıyorlar ..

Bencede hiç hoş olmamış şahsen ben kv olsam gider öderdim kimseye bişey söylemeden orda hatalı kv deniz..Siz nişanınıza söyleyin yüz göz olmayın kv.

Bencede hiç hoş olmamış şahsen ben kv olsam gider öderdim kimseye bişey söylemeden orda hatalı kv deniz..Siz nişanınıza söyleyin yüz göz olmayın kv.
Yok zaten konuyu ben uzatmadim kapattım kendisi ailesine baya kızdı hatalılar diye bundan sonra mesafeliydim kırılmasın lar diye daha mahçup uygun konuşuyorum ama ne istediğimi direkt söylicem kalbi kırılır diye dusunmicem gerçekten ..

Ayy en nefret ettiğim şeydi, bizi al şuraya götür şurdan al geri getir. Bin kardeşim otobüse bin. Eşimin ailesi de deli ederdi, evlendikten sonra patladım. Biriside çıkıp mazot alayım demedi ne rahatına düşkün ailen var, benim babamın parasıyla dolan arabayı kendi arabaları gibi kullandılar dedim. Elini vermişsin, kolunu kapmaya başlamışlar. Evlendikten sonra ne özeliniz kalır, ne çat kapı misafiriniz eksik olur. Nişanlına şimdiden ayar ver, akşamları yemeği annemlerde yiyelim ordan evimize geçerizci erkeklerden olmasın.

Yok artık katlanamadim zaten açık açık söyledim ne bu böyle her şeyde sen bi ozel hayatımız kalmadı ailenin sayesinde evlenince ben yapacağımı biliyorum sinirimi çok Zorladı baban bak bakalim evlendikten sonra ne kadar gel al git al yapabiliyor telefonunu açarSam adam değilim dedim zira beni ararlar bile bile açmak telefonu yanında da ona veririm al aç diye o konuşur kendi isteği de bu yönde o da öyle açmaz onu aralarsa huylarini biliyor işte bayaa muhattap olmuyorum ben aslında ama işte takınca takiyotlar bi arıyor açmıyorum en az 5 defa arıyor açmadım ya kardeşimi annemi arıyor o yetmiyor kapıya kaynımı yolluyor evde mi diye yani maşallah psikopat sevgililer gibi k.Peder kaynana gerçi artık alıştırdim eskiden böyleydi şimdi aramiyorlar öyle sık nisan olunca aileme de aynısını yapmaya çalıştılar babam alıştırmadı onları gel git e mesafe koydu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…