• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum

belkı bı gecıs donemındesın artık ergenlık bıtıyor genc oluyorsun ben 28 yasındayım 30 yaklastım ama cok nadır yasadıgını yasıyorum, dunya ıyı bır yer degıl ama sureklı hayıflanarak da gunlerımız gecmez amacın mutlu olmak olsun sev sevıl, oku yenı heyecanlar ara en dolu enerjık zamanlarındasın henuz bu duygulara dalmak ıcın cok erken, asamazsan bı psıkologa gorun ama yaparsın hayat bu seklıyle zor olur ınsanlar ne kayıplar yasıyor ve bır sure snra nrmale donuyor. Gececektır... elındekılerın kymetını bıl onların olmadıgını kaybettıgını hayal et ozaman kıymetını anlarsın :)

Ben ne zaman karamsarlıga kapılsam dayanamıycakmışım gibi hissetsem kendimi motive ederim sağlığın yerinde, hasta olanlar napsın diye.
Çok geçmiş olsun tekrardan. Çok zor bir durum...
Bu konuyla alakalı destek aldınız mı.
Veya bir süreliğine uzaklaşma gibi durumunuz var mı temiz hava alabileceğiniz, sessiz sakin bir ortama. Anladıgım kadarıyla eskiden sizi rahatlatıyormuş.

Hangimiz kullanmıyoruz ki "Yoruldum" kelimesini..
Her güzel bir günün ardından ya durağan ya da kötü geçirilen bir gün gelir..
Hepsinin ortak noktası da kalıcı olmayışları..
Borsa endeksi gibi bir hayat hepimizinki:KK51:

belkı bı gecıs donemındesın artık ergenlık bıtıyor genc oluyorsun ben 28 yasındayım 30 yaklastım ama cok nadır yasadıgını yasıyorum, dunya ıyı bır yer degıl ama sureklı hayıflanarak da gunlerımız gecmez amacın mutlu olmak olsun sev sevıl, oku yenı heyecanlar ara en dolu enerjık zamanlarındasın henuz bu duygulara dalmak ıcın cok erken, asamazsan bı psıkologa gorun ama yaparsın hayat bu seklıyle zor olur ınsanlar ne kayıplar yasıyor ve bır sure snra nrmale donuyor. Gececektır... elındekılerın kymetını bıl onların olmadıgını kaybettıgını hayal et ozaman kıymetını anlarsın :)
epeydir hissiz olduğum bir dönem sanırım, uzunca bir zaman bir geçiş dönemindeki gibiyim tüm olumsuzluklarını yasadım ama durup ya bir bitirememiştim buraya yazmamla oldu beni yaralayanlari tek tek bitiriyorum kafamda. Öyle ki siz mesela hiç tanımadığınız birine yardım eli uzatıyorsunuz en sevdikleriniz sizin o bir anınız da olmuyor çok uzattım kısacası affetmeyi öğrendim tesekkürler:)
Ben ne zaman karamsarlıga kapılsam dayanamıycakmışım gibi hissetsem kendimi motive ederim sağlığın yerinde, hasta olanlar napsın diye.
Çok geçmiş olsun tekrardan. Çok zor bir durum...
Bu konuyla alakalı destek aldınız mı.
Veya bir süreliğine uzaklaşma gibi durumunuz var mı temiz hava alabileceğiniz, sessiz sakin bir ortama. Anladıgım kadarıyla eskiden sizi rahatlatıyormuş.
Çok teşekkürler, bende çoğu kez yaptım onu ciddi bir hastalık olsa ne yaparım diye, kaçmak gerekli ara sıra buna da bağlıyorum. Eskiden bunları yapmaya gerek duymuyordum çünkü kendi kendime yetebilen biriydim umutluydum cok. Ama büyüdükçe daha gerçekçi oluyor insan. Destek almadım hep herşeyin insanın kendisine bağlı olduğunu düşündüm ondan sanırım.

Hangimiz kullanmıyoruz ki "Yoruldum" kelimesini..
Her güzel bir günün ardından ya durağan ya da kötü geçirilen bir gün gelir..
Hepsinin ortak noktası da kalıcı olmayışları..
Borsa endeksi gibi bir hayat hepimizinki:KK51:
Ne güzel söylemişsiniz. Ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi kaldığımız gerden devam. Ekonomi deki dalgalanmalar gibi sarsılıyoruz ama durmak yok :) Seviyorum burayı herkes tam destek:KK50:

Dün bas bas bagiriyordum havaalaninda yoruldum yoruldum ben soylemeden hersey hazir olsun herkes anlasin beni diye : ) hangimize arada bikmislik gelmiyor ki.? Sonra laylol sonra karamsarlik
Gel gitler hayatin parcaai iste

dönemsel bir geçiş yaşıyor olabilirsin özellikle mevsimlerin değişmesi ile. hiç kimsenin hayatı laylaylom değil ne yazık ki ama işte yaşıyoruz

Back
X