• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık evliyim yaptığımdan utandım

Mesele eski bir numaranın hatırlanması değil, hatta eski sevgilinin numarasının hatırlanması da değil; o numaranın "eş" numarası gibi verilmesi... Sanırım bu olayı Freudian slip/Freud sürçmesi olarak alabiliriz ama anlamına dair varsayımlarda bulunamayız ☺️ Siz bu kavramı araştırın isterseniz.

Şöyle
Gittiğimiz yer bir erkek kuaförüydü oğlumla ben disardaydik erken gittik hem oğlum hem de eşim saç kestirecek.
Adam boş ama dedi ki şu an sizi alamam bjr müşteriyi bekliyorum
Ben de dedim ki arayan numara eşim olabilir numara su mu ?
Oğlum düzeltti
Neyse gerçekten eşimmis arayan numara zaten onun sırasını biz almış olduk olay bu
Sen iyi yazamiyorsun bu hikâyeleri. İnsta eceyi izleyip gelenler bile daha başarılı.

hafizamda asla unutamayacagim 8 numara var
biri tc kimlik numaram
biri universite ogrenci kimlik numaram
biri kendi telefonum
biri nişanlımin telefonu
biri annemin telefonu
biri babamin telefonu
biri 2007 yilinda kapattigimiz ev telefonumuz
diger ikisi de ilkokul arkadaslarimin anne evi telefon numaralari
😅😅 su son ucunu kac senedir aramiyorum yine de unutamiyorum.
hafizami kaybetsem yine unutamam
yani bazen bazi seyler unutulmuyor
kendini kötü hissedecegin bir durum yok.

Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım 🤦🏻‍♀️
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir 😓
Cocuk sizden akilli valla

Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Beynin aynı kategoriye koyduğu insanları karıştırabildiğini okumuştum.Öyle bir şey yaşamışsınızdır

Haha neden ki neresi gerçek dışı geldi “hikayenin” tövbest…ya madem hikaye olduğunu dusunuyorshn burada işin ne
Ne alaka? Öyle düşündüm yazdım. Ayy ne bileyim gerçekse de kusura bakma bana fazla kurgu geldi. Ben öyle hissettim 😐

ben de eşimden önceki 3,5 yıllık sevgilimin telefon numarasını hala hatırlıyorum. 10 senelik evliyim ve eski sevgilimle ilişkim 14 sene önce bitmişti. Üstelik ilişkiyi bitiren de bendim , ayrılık sebebimiz ihanet ya da buna benzer ciddi bir şey değildi. Uzak mesafe ilişkisiydi ve Tus’a hazırlanacaktı o sene, detaya girmeyeceğim ama sebep basitti ya da birikim diyelim bazı şeylerin, ikimiz de ayrılırken çok ağlamıştık, severek ayrıldım yani mantığım ağır bastığı için. Hala hatırlamamı ona bağlıyorum, nefretle ayrılsam belki silerdim ya da hafızam çok iyi bilmiyorum. Üniversitedeki 5 senelik en iyi arkadaşımın numarasını hatırlamıyorum ama o da garip ki onunla daha çok iletişimimiz vardı. Bazen korkuyorum aklıma bu durum geldikçe ya yanlışlıkla bir yerde onun numarasını söylersem diye. Çünkü bir kere kızım yanımdayken bir form doldurulması gerekiyordu okulla ilgili onun numarasının başlangıcını söyledim ben de boş bulunup, kızım anne babamın numarası böyle başlamıyordu dedi 🫢😳 hemen toparladım sizin hesap… not: Kocamı çok seviyorum, onun için canımı dahi veririm…
Ayyyy aynı benim olay olmuş.
Yazdiklarima hikaye diyenler utanır mı acaba ?
Ya gerçekten yıllar önceye gitsek yine olsa yine eşimi seçerim çok toksik bir ilişkimiz vardı eskisi ile ama insan bazen istemsizce plansızca onunla evlensem nasıl bir hayatım olacaktı diye düşünüyor tabi evliliğimin ilk zamanları düşünürdüm şimdi değil birisi şey demiş belki bisey size onu hatirlatti fark etmediniz diye olabilir belki öyle olmuştur

Gocamın numarasını bazen yanlış hatırlıyorum kaldı ki 11 sene önce ki manitin numarasını biliyim hoş gerçi dün yaptığımı bile unutuyorum
Ortaokul çok zormuş burdan ortaokul annelerine selam söylüyorum 🥴🥴

Abartmayın yahu zihin yapımız çok karmaşık bir yapı, bazen böyle olmadık bir bilgiyi çat diye su yüzüne çıkarabiliyor. Benim eşim de bir keresinde bana annemin yanında, eski sevgilisinin ismiyle hitap etmişti 🤦🏻zaman zaman bana da eşimin mesleği sorulduğunda boş bulunup eski sevgilimin mesleğini söyleyecek oluyorum meslekleri birbirine yakın olduğu için, oluyor böyle şeyler yani, insan kendi kendine düşünürken laf lafı açar çocukların okul taksidini düşünürken konu İmam bayıldı mi kiymayla yapılıyordu yoksa musakkaya mi kadar gelir ya, günlük hayatta da böyle serbest çağrışımlar olabiliyor. Kafanıza takacak birşey yok yani 🥰

Benim de yıllar önceki sevgilimin numarası aklımda bunu farkettigimde kendi kendime çok şaşırdım.Bi kere bile adamadigi numarayi insan nasıl unutmaz garip ama bi önemi var mı asla yok .Siz de takılmayın bence

Çok iyi 😂 kocamın numarasını bile tam bilmiyorum tek bildiğim kendim canım kendim 😁

Müthiş bir hafıza.Ben şok.Kimsenin numarası ezberimde değil Ama bir iki kişinin bilinmesi lazım dünyanıb binbir türlü hali var

Dün ne yediğimi unutan ben 🤔

Off bilincaltimiz tam bir copluk,keske kolsyca hafiza sildirmek mumkun olsa. Bir arkadasim dugun gunu esinden bahsedeceksen eski sevgilisinin adini soyledi. Cocuk bunu aldatti, ustune yillarca pesinden kostu, kiz nerdeyse uzaklastirma cikaracakti ki kisa sure sonra simdiki esiyle tanismisti zaten, oyle arkasindan aglama, ayrilik acisi falan yok.

Senin bu yaşadığına sasiranlar bakalım bana ne dicek 😅 Ben yurt dışında yaşıyorum. Komşumun biri hiç İngilizce bilmiyordu. Ben ona doktor işlerinde hep yardım ediyordum, hastaneye filan götürüyordum. Burda da her adımda doğum tarihini sorarlar her işlemden önce. Sürekli onun doğum tarihini söyleye söyleye kafama kazınmış. Sonra biz taşındık ordan, artık görüşmüyom kadınla.

Neyse bi gün hastaneye gittim. Doğum tarihimi sordular. Onunkini söylemişim 🤣🤣🤣🤣 Kadın baktı baktı, burda öyle yazmıyor ama dedi. Aaa dedim pardon yanlış oldu 😅

Yani olur böyle şeyler. Beynin Bi köşesinde kalmış işte. Önemli önemsiz şeyler kalıyor bazen insanın aklında. Bi anlam ifade etmiyor.

Bi de beni lisede ve unideyken sürekli arayan peşimi birakmayan Bi adam vardı. Tanidik biri yani. Kaç kere hat değiştirdim buldu numaramı. Zor kurtardım yakamı. Numarasını kaydetmediğim için sürekli görüyodum her aradığında. O numara da aklimdadir mesela. Adam 15 yıldır aramadı. Ama kalmış işte aklımda. Bu benim peşimi bırakmayan sapığa karşı bisey hissettiğim anlamına mı geliyo yani şimdi 🤣

Back
X