• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık evliyim yaptığımdan utandım

Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım 🤦🏻‍♀️
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir 😓
Çok normal ben de çok fazla numara ezberlemem. Ezberlediklerimi de birbiriyle karıştırırım
Siz onunkini zamanında ezberlemişsiniz beyin getirivermiş işte
Anlam yüklemeye gerek yok

Saçmalık ötesi. Kim 11 yıl önceki numarayı neden niçin hatırlar? Bi de neden eşiniz numarası soruluyor mesela hiç denk gelmedim o kadar da her yere girip çıkarım.
Migros money club ta mesela biz eşimin numarasını kullanıyoruz. Haliyle her alışverişte soruyorlar eşimin numarasını söylüyorum ben mesela. Olabilir ailecek tek uygulama kullanabilabilir.

Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Ben dün ne yediğimi unutuyorum 🤣🤣

Sayisal hafizaniz kuvvetli demekki, bence altindan birsey arayip gereksiz yere aklinizi kurcalamayin.

Migros money club ta mesela biz eşimin numarasını kullanıyoruz. Haliyle her alışverişte soruyorlar eşimin numarasını söylüyorum ben mesela. Olabilir ailecek tek uygulama kullanabilabilir.

Mağazalarda kime fatura kesildiyse onun numarası kayıtlı olur. Böyle bir durum olabilir.
İyi de bu dedikleriniz ilk kez olacak şey değil ki kalkıp eski sevgilinin numarasını versin değil mi?
Pek inandırıcı gelmedi bana o yüzden.

Siz konu açınca aklıma geldi. 10-12 sene önce toksik mi toksik bir ilişkim vardı. Cevap vermeyince üst üste defalarca arardım, yetmez bir de annemden arardım :D Şimdi hatırlıyor muyum dedim unutmuşum. Unutmasam da şaşırmazdım o kadar aramaya insanın aklında kalırdı. Takılmayın soru sahibi olur öyle şeyler.

buna boş bulunmuşluk mu denilir demek ki aklının bir köşesinde sana utanma hissi verdi çünkü evlisin ne alaka onun numarasını vermek eşin yokmuş dua etmen lazım bunun için hiç anlamazlar diye söylüyorum
Demek ki bu konuda biraz kendini silkelemen lazım

şahsi fikrimde bana normal gelmiyor herkes varken omu kaldı hatırlaman başka birşey orada direk onun numarasını vermen başka hala aklın az da olsa onda onu düşünmüşsün demek ki bu bir suç değil ama bak hataya sebep numarada olsa ardında bırakmak lazım hafızan ne kadar kuvvetli olsa o bittiyse numarasıda silinsin bunu kendine telkin et yoksa böyle durumlarda kendini açıklamak zorunda kalırsın

İnsan birini sevip sevmediğini bilir ya. Çok anlam yükleyecek birşey yok. Geçmiş bizim hafızamız, olur öyle hatırlamalar. Telefon numarasını herkes hatirlayamaz belki ama mesela benim de numara ezber hafızam genel olarak çok iyidir, o kadar saçma insanların numarasını hatırlıyorum ki. 25-30 yıl önceki telefon numaralarından bile bildiğim vardır tek tük..Bir dönem çok aradığınız bu numarayı da bellek hafızaya sağlam kaydetmiştir

Babamin 15 sene onceki is numarasini ezbere biliyorum hala. Sevgilileriminkini bilmiyorum :D

Bazen evde otururken aklima bir numara geliyor, kimin olduğunu da hatirlamiyorum.

Ozellikle akıllı telefonlar oncesi ezberlenen bazi numaralar hafizanin derinliklerinde yer tutuyor.

O an belki farkinda olmadan gordugunuz bir sey eski sevgilinizi hatirlatmistir bilinçaltinda. Bir anda da numara sorulunca o gelmiştir dilinize.

Ustunde durup iyice bilinc duzeyine çıkartip akliniza sokmayin eski sevgilinizi.

Eşimin money kartı yok, kendim almaya üşendiğim için de kayınvalidemin numarasını söylüyorum 🤦‍♀️

Bazıları çöp hafızalıdır, ben de öyleyim. 10 sene önce mezun ettiğim öğrencinin okul numarasını hatırlarım mesela ama şu andaki öğrencilerimin hepsinin adını bilmiyorum henüz ( branş öğretmeniyim ) . Takılacak mevzu değil. Hele hala seviyor muyum vs anlamsız

Bence kendinizi üzeceğiniz bir şey yok. İnsanız herkesin başına böyle şeyler gelebilir. Bu yaşadığınıza psikolojide ileriye ket vurma deniyor. Düşünüp duruyorsanız evet sıkıntılı ama anlık bir şeyse üstüne düşünmeyin bence

Takılmaya değmez bazen bende telefon numarası verirken 18 sene önceki numaramı veriyorum babamın da o senelerdeki (Ararken ezbere arardım arkadaşlardan onun etkisi ) numarasını hatırlarım ama yeni numarası ki eski de aslında 10 senelik yani ama hatırlamam

ben de eşimden önceki 3,5 yıllık sevgilimin telefon numarasını hala hatırlıyorum. 10 senelik evliyim ve eski sevgilimle ilişkim 14 sene önce bitmişti. Üstelik ilişkiyi bitiren de bendim , ayrılık sebebimiz ihanet ya da buna benzer ciddi bir şey değildi. Uzak mesafe ilişkisiydi ve Tus’a hazırlanacaktı o sene, detaya girmeyeceğim ama sebep basitti ya da birikim diyelim bazı şeylerin, ikimiz de ayrılırken çok ağlamıştık, severek ayrıldım yani mantığım ağır bastığı için. Hala hatırlamamı ona bağlıyorum, nefretle ayrılsam belki silerdim ya da hafızam çok iyi bilmiyorum. Üniversitedeki 5 senelik en iyi arkadaşımın numarasını hatırlamıyorum ama o da garip ki onunla daha çok iletişimimiz vardı. Bazen korkuyorum aklıma bu durum geldikçe ya yanlışlıkla bir yerde onun numarasını söylersem diye. Çünkü bir kere kızım yanımdayken bir form doldurulması gerekiyordu okulla ilgili onun numarasının başlangıcını söyledim ben de boş bulunup, kızım anne babamın numarası böyle başlamıyordu dedi 🫢😳 hemen toparladım sizin hesap… not: Kocamı çok seviyorum, onun için canımı dahi veririm…

Back
X