• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık evliyim yaptığımdan utandım

Off bilincaltimiz tam bir copluk,keske kolsyca hafiza sildirmek mumkun olsa. Bir arkadasim dugun gunu esinden bahsedeceksen eski sevgilisinin adini soyledi. Cocuk bunu aldatti, ustune yillarca pesinden kostu, kiz nerdeyse uzaklastirma cikaracakti ki kisa sure sonra simdiki esiyle tanismisti zaten, oyle arkasindan aglama, ayrilik acisi falan yok.
Ben kopeklerimin birine bazen eski sevgilimin adiyla sesleniyorum yanlislikla :D ilk iki harfleri ayni. Sonra kopegimden ozur diliyorum :D

Off bilincaltimiz tam bir copluk,keske kolsyca hafiza sildirmek mumkun olsa. Bir arkadasim dugun gunu esinden bahsedeceksen eski sevgilisinin adini soyledi. Cocuk bunu aldatti, ustune yillarca pesinden kostu, kiz nerdeyse uzaklastirma cikaracakti ki kisa sure sonra simdiki esiyle tanismisti zaten, oyle arkasindan aglama, ayrilik acisi falan yok.
Ay inanmıyorum ya çok kötü biseyyy umarım eşi duymamıştır

Sevgılımın numarasını bıle henuz ezberlemedım ne zaman nişanlım olur o zaman ezberlerım.
Beynınız otomatık yanıtlamıs ama hos bır sey degıl ıyı kı eşiniz yokmus orda

Ayyyy aynı benim olay olmuş.
Yazdiklarima hikaye diyenler utanır mı acaba ?
Ya gerçekten yıllar önceye gitsek yine olsa yine eşimi seçerim çok toksik bir ilişkimiz vardı eskisi ile ama insan bazen istemsizce plansızca onunla evlensem nasıl bir hayatım olacaktı diye düşünüyor tabi evliliğimin ilk zamanları düşünürdüm şimdi değil birisi şey demiş belki bisey size onu hatirlatti fark etmediniz diye olabilir belki öyle olmuştur
Sizinle en iyi empati kuran benimdir o yüzden , ben de zaman zaman özellikle evliliğin ilk yıllarında düşünmüştüm onunla nasıl olurdu diye… insan bilmiyorum hayatta kaç kere aşık olur ama ona gerçekten aşıktım, çok sevmiştim, o da beni…ama çok duygusaldı, balık burcuydu 😅 vedalaşırken ağlayan bir erkekti buluşmalarımızdan sonra, normalde kadınlar ağlar ya bizde tam tersi oluyordu, belki o ağladığı için ben kendimi tutuyordum elaleme daha fazla rezil olmayalım diye 😁😅 yani..ben daha eril erkekleri seviyordum sanırım , başka sebepler de vardı, sonuç olarak kafana takma herkesin başına gelebilir bence 🫢☺️

Sizinle en iyi empati kuran benimdir o yüzden , ben de zaman zaman özellikle evliliğin ilk yıllarında düşünmüştüm onunla nasıl olurdu diye… insan bilmiyorum hayatta kaç kere aşık olur ama ona gerçekten aşıktım, çok sevmiştim, o da beni…ama çok duygusaldı, balık burcuydu 😅 vedalaşırken ağlayan bir erkekti buluşmalarımızdan sonra, normalde kadınlar ağlar ya bizde tam tersi oluyordu, belki o ağladığı için ben kendimi tutuyordum elaleme daha fazla rezil olmayalım diye 😁😅 yani..ben daha eril erkekleri seviyordum sanırım , başka sebepler de vardı, sonuç olarak kafana takma herkesin başına gelebilir bence 🫢☺️
Benim eski de balık burcu ağlakın tekiydi 🤣

Belki basit bisey ama yine de içimi dökmek istedim
Dün oğlumla bir yerdeyken eşimin numarası soruldu ben de 11 sene önceki sevgilimin numarasını söyledim.
Oğlum anne bu babamın numarası değil ki dedi.
O an yanımızda eşim yoktu durumu toparladım ama ben niye böyle yaptım 🤦🏻‍♀️
Üzerinde çok düşündükçe de bilinç daha da büyütür diye düşünmek de istemiyorum ama çok üzgünüm
Bu kişi eşimin tırnağı etmez ama o zamanlar ergenlik işte arkasından bir yıl aglamistim hala rüyalarıma girer
Yaptigimdan çok utanıyorum
Bu umarım onu unutamadım hala seviyorum demek değildir 😓
Bilinçaltınızda o kişiyle olan defter kapanmamış.O nedenle rüyalarınıza da giriyor hafızanızda da yer ediniyor. Bu onu şu an seviyorsunuz ya da unutamadınız demek değil. Kendinize onunla alakalı her şeyin bittiğini ve şu an hayatınızdan mutlu olduğunuzu söyleyin. Bunu bir süre devamlı yapın sonrasında farkında dahi olmayacaksınız.

Back
X