- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Motive edici yorumunuz için cok teşekkür ederim. Ona göre daha zaman var ama ben bir seyler hallolmadıkca sürekli gerginimOlur bu tür durumlar düğüne yakın..
Bir nevi haklısınız; evet ama gerilmeyin bu kadar da..
Demek ki aile ilişkileri öyle..
Yarın bakarsınız, haftaya bakarsınız.. Geç olsun güç olmasın..
Teşekkür ederm :)Oh yalnız olmadığımı bilmek ne güzel :) ister istemez sıkıyorum ve nişanlıma cook kızıyorum önceliği ben ve evi olması gerekirken hala milletin peşinden koşuyorÖncelikle mutluluklar dilerim :)
Ben de evliliğime kısa süre kala sizin gibi stres topuna dönmüştüm. Bunlar oluyor, doğal süreçler, elbet halledersiniz sıkmayın kendinizi bu kadar. Canınıza yazık :)
Aslında annesi de pek müdahale etmiyor. Direkt nişanlımı arayıp “ bizi şuraya götür , bizi şurdan getir “ diyorlar. Yani bunu yapan teyzesi dayısı vs.. bu durum canımı sıkıyor nasıl değişir hiç bilmiyorum da .. güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim.Evin eksiği hic bi zaman bitmez üzülmeyin herşeyi alsanızda emin olun mutlaka evlenince farkedecekleriniz olacaktır
Hem zaten bişeylerde eksik olsun bosverin evlenince almakta pek keyifli oluyor :)
Aile mevzusuna gelince henüz evli olmadıgınız icin hala annesinin sözünü dinliyordur evlenince değiştiriceksiniz mecburen
Ev inşaat henüz bitmedi. Sürekli işi savsaklıyorlar ustalar. Bi de inşaat temizliği nasıl bitecek o ev hiç bilmiyorumHaklısın biz ev bulamamıştık eşyaları aldık 1. Gün ev tutuldu hemen temizlik ertesi gün ev yerleşti öyle böyle ertesi gün düğün yerleştik çok yorucu oluyo aceleye gelmemeli
Amin teşekkür ederimAllah yardımcın olsun
Babası vefat etmiş evin tek oglunu aldımAslında annesi de pek müdahale etmiyor. Direkt nişanlımı arayıp “ bizi şuraya götür , bizi şurdan getir “ diyorlar. Yani bunu yapan teyzesi dayısı vs.. bu durum canımı sıkıyor nasıl değişir hiç bilmiyorum da .. güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim inşallah değişirBabası vefat etmiş evin tek oglunu aldım
Değişir emin olun siz yapacaksınız zaten
Ama triple ama güzellikle anladıgı dil neyse evlenince onu konusturup artık aile oldugunuzu ayrı bir ev oldugunuzu bi şekilde kafasına yerleştirtip size sormadan karar almamayı ögretecekseniz
Bende o yüzden cok korkuyorum bunu nasıl ayırt edebilirimMoral bozmak istemiyorum ama insaAllah aileci bi tip değildir.. Aileye deger vermekle aileci olmak cok farkli seyler, bunu iyi ayırt etmelisin..
Nacizane herkese yazdıgımı size de yazayımÇok teşekkür ederim inşallah değişir
Mesela surekli baskın gelmeye calisiyor mu? Onlar bi sey dedigi an tum sozler ve planlar altust oluyor mu, mantiksiz taleplerini bile gerceklestirmek icin kırk takla atiyor mu, tepki verdiginde seni suclayip onlari ölümüne savunuyor mu?Bende o yüzden cok korkuyorum bunu nasıl ayırt edebilirim
Tek aile akraba olarak değil ama yüzü aşırı yumuşak birisi bir şey dediğinde hayır diyemiyor. Ama bir kez olmuştu teyzesi bizi bırak eve dediğinde diğer kuzenini arayıp sen götür ben gidemem demişti. Birisi rica edince kıramıyor ben cok sinir oluyorumMesela surekli baskın gelmeye calisiyor mu? Onlar bi sey dedigi an tum sozler ve planlar altust oluyor mu, mantiksiz taleplerini bile gerceklestirmek icin kırk takla atiyor mu, tepki verdiginde seni suclayip onlari ölümüne savunuyor mu?
Teşekkür ederim güzel bir öneri dikkate alıcamNacizane herkese yazdıgımı size de yazayım
Evlilik nasıl baslarsa öyle devam eder bastan sevdiginizi sevmediginizi belli edin istemediğiniz seylerde sizi zorlamasına izin vermeyin
Merhaba, son cevaplarınızı da okuyunca sizi biraz daha rahatlatmak istedi m açıkçası :) anladığım kadarıyla her şey üst üste geliyor ve siz kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Evin inşaatı elbet biter, temizliği de hallolur merak etmeyin, eşyalarınızın eksikleri de hiç bitmeyecek. Mesela ben evlendiğimde evimde çay kaşığı yoktu. Tüm kolileri getirip kaşıklarımı unutmuştum, evlendikten sonra gittim aldım. Bunlar küçük detaylar aslında hepsi halloluyor.Teşekkür ederm :)Oh yalnız olmadığımı bilmek ne güzel :) ister istemez sıkıyorum ve nişanlıma cook kızıyorum önceliği ben ve evi olması gerekirken hala milletin peşinden koşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?