Yoruldum...

Afedersiniz de siz de iplemeyin bir süre.
Gerekise sakinleştirici için bence sizin gerginliğiniz ortamı daha berbat ediyor.
Anlattıklarınızı anlıyorum ama karşı taraf sizi anlayacak beyinde değil.
Ya rol yapın ya da boşanın ki bence boşanmayın.
Siz güçlü durun ses etmeyin bakalım ortalık ne oluyor boyle deneyın

Ben geriliyorum ama göstermiyorum , onlar hep bi gergin. Sorunlu.

Siz 12 senelk evlisiniz ben uc sene olacak şunu anladım kesnlkle hic bir erkek demeymde cogu erkek evlenmek ne demek ayrı ev ne demek asla ama asla blmıyorlar bunu onlarn kafasına empoze eden anneleri oglum benim bize gelen gelin dir begenmıyorsa zaten ceker gider benm ogluma kızmı yok mantıgı var erkekte zaten sorumluluk alamayınca otomatik terk edıyor kadını cocugu olmuuor yani daha dun esime dedm ki işleri battı ev sattılar bzi. Dugunden once ve geldiler dun eşimi sucluyorlar dukkan acmasaydı batmazdık blmme ne ama esim deli gbi para kazanırken ondan iyisi yokdu esime seni sucluyorlar diyorum tık yok resmen evet suclasnlar canım feda der gbi susuyor ne denirki valla insanın koyma aklı olmuycak kendi aklı yoksa sen ya bu deveyi gudecen ya bu dyardan gdecen

Yukarıda belirttiğim sebeplerden. Ailesine karşı her konuda tepkisiz sessiz kalan . Kendini eşini çocuklarını ezdiren bir adamı hayatımda istemiyorum , istemiyorum ama düzen bozmaya da cesaretim yok.
sizin sıkıntınız eşinizle değilse ona neden bu kadar kızgınsınız siz kendi ailenize karşı gelebilir misiniz. İlk başta sakin olun sonrada akıllı . Ailesinden elinizden geldiği kadar uzak durun çocukların okulu bahane edin keyfinize göre takılın nede olsa eşiniz bir şey demiyor

Ya umursamayacaksınız ya da lafınızı söyleyeceksiniz.

vallahi sakin olun boşayıp daha iyisini mi bulacaksınız . Diyelim ki buldunuz onunda annesi yine bu şekilde olacak. size tavsiyem surat asıyorsa assın çocuğunuzu uyarıyor mu tamam uyarsın. Ayrım yapıyor mu yapsın . Sadece allaha dua edin . Allah onlara muhtaç etmesin yeter. Yiyin için gezin onlara inat mutlu olun birde bunu deneyin baktınız olmadı o zaman boşayın kocayı. Koca boşamak o kadar kolay değil.

Çok gerilmissiniz önce biraz rahatlayin sonra iyi düşünün. Siz asabilestikce eşiniz sizden soğur ne kadar haklı olsanız da anlamaz. Ben böyle durumlarda konuşarak anlayanini hiç duymadım. O sizin baktığınız gibi bakmiyo olaylara. Dogumunuza gelinmemis onu unuttu emin olun erkekler takmaz böyle şeyleri. Gorumcenin dogumunami gidecek takilin peşine sizde gidin. Amanda aman bebek geliyo muhabbetleri yapın.gorsunki karım iyi davraniyo aileme. Sizin değil onların canı sıkılsin. Çocukları alın gidin kvye. Onlar sıkılsin.anladigim kadarıyla düşkün de degillermis. İlla biyerde esinizde görür.

16 yıllık evliyim
Bir defa olsun kocam sahip çıkmadı kocam ezdirmedi bilmem ne bu lafları kullanmadım
Sahip çıkma lafına çok sinir olurum ne münasebet ben sokak köpeği miyim
Ezdirme lafı da keza öyle
Eşim vekilim değil ki
Ne gerekiyorsa ben söylerim
Asla kavga etmem tatlı tatlı söylerim
Daha kimse çocuklarıma tek söz etmemiştir edemez
Bana da öyle
Bakın ben asla kavga etmem gayet düzgün net bir şekilde söylerim
Bunu eşimden beklemek hiçaklıma gelmedi
Bilmiyorum bende mi bir tuhaflık var

Kendisi görmezse bizim göstermemizle anlatmamızla asla olmuyor.

Bunları da yaptım ama yine olmadı

Uzuldum sizden boyle bir konu gelince
Tepkisizlik bosanmaya sebeptir neden sebep olmasin ki? Sizi gectim kendini ezdiren bir insanla evli kalmak zor. Bosanmak istiyorsunuz,kosullariniz musait mi buna?

Eşim kendini ezdiriyor onu ben mi koruyayım ? Her gittiğimde çocuklarıma laf söyleniyor adam duymuyor, ben konuşuyorum iyilikle yine kötü oluyorum. Sizin karşınızdakiler anlayan insanlarmış demek ki o yüzden herkese aynı taktik işlemiyor.

Uzuldum sizden boyle bir konu gelince
Tepkisizlik bosanmaya sebeptir neden sebep olmasin ki? Sizi gectim kendini ezdiren bir insanla evli kalmak zor. Bosanmak istiyorsunuz,kosullariniz musait mi buna?
Müsait olsa bir dk durmayacam. Okadar tak etti bana. İşten ayrıldım üstelik. Kapana kısıldım sanki.ama söyledim boşanmak istiyorum diye.

Ya umursamayacaksınız ya da lafınızı söyleyeceksiniz.
Önceleri umursamıyordum, sonra konuştum, şimdi sustum . Hiçbirşey çözüm olmadı. Olmuyor. Sürekli idare edilmeyi bekliyorlar. Çocukları istemediler götürmedim . Görümcem arıyor getir kalsın istemiyorlar neden getireyim aaa olurmu öyle şey falan. Ben çocuk götürmüyorum diye yine bensuçluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…