Yoruldum...

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Çok doluyum Çok yoruldum. Kimse için kocamı boşamam diyordum ama artık onun sessizliğini tepkisizliğini kaldıramıyorum. O sustukça benim sinirim laçka oldu. Hiçbirşey yokmuş gibi davrandı. Benden korktuğu için yapacaklarını da yapamıyormuş. Yani öyle bir aileye herşeye rağmen sessiz kaldığı yetmiyor gibi üstüne bir de ellerini ayaklarını öpecek te benden korkuyormuş. Boşanmak istiyorum ama cesaretim yok. Çocuklarım olmasa 1 saat çekmem ben bunları. Bu sebeplerden boşanan var mı?

Hangi sebeplerden?

Yukarıda belirttiğim sebeplerden. Ailesine karşı her konuda tepkisiz sessiz kalan . Kendini eşini çocuklarını ezdiren bir adamı hayatımda istemiyorum , istemiyorum ama düzen bozmaya da cesaretim yok.
Konuyu biraz açın bence çok havada kalmış herşey.
Bilemedim ama zaten boşanmayı düşünmüyorsunuz.

Konuyu biraz açın bence çok havada kalmış herşey.
Bilemedim ama zaten boşanmayı düşünmüyorsunuz.
Kayınvalidem gibi insanın aklıyla oynuyorsunuz. Boşanmak istiyorum diye konu açıyorum, boşanmayı düşünmüyorsunuz diyorsunuz.

Hangi konuda ezdiriyor mesela?
Ezdiriyor dememiz için konuları da bilmemiz lazım bence..

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum, kendi aileniz arkanızda mı, çocukarınız küçük mü, bir işe girip çalışma imkanınız varsa önce ordan başlayın derim, sonrası zamanla hayırlısıyla yoluna girer ya boşanırsınız, yada evliliğiniz yoluna girebilir.

Olayı anlatırmısınız tam olarak nedir ?
Kimse kocası sessiz diye ayrılmaz sanmıyorum
Kv nezaman gitsek mutlaka ya ben ya eşim ya çocuklarım illaki laf yeriz. Hep bir surat herşeye surat asarlar, torunları ilk torun ne ararlar sorarlar özlemezler gelmezler, gitsek duvarı ellleme kapıya dokunma el izi olur. Oğlunu bile aramaz sormaz . Bencil.haksızlıkları evlat ayrımları desen diz boyu. Ama kocamda tık yok. Yahu çocuklarına laf ettirme derim ona bile susar. Dayanamaz hale geldim artık.

Girmiyor 12 yıldır adam dilini yutmuş gibi davranıyor. Herşeye susulurmu ? Ben patladım artık sinirden. Kurtulamak istiyorum bunları hayatımda istemiyorum.allah yarsım etsin bana.

Eşinizin yapamadığını siz yapın ezdirmeyin.eğer o zaman eşiniz sizi susturmaya çalışırsa ne yapsanız haklısınız.ama bu sebepden boşanılmaz bence.siz kendi ailenizle ilgilenin.kv kp yüzünden yazık etmeyin evliliğinize.

Seyrek gidin veya gitmeyin bayram seyranlar haric
Yapıları öyle demekki birlikte yasamıyorsanız cocuklarınızı kv kp sevmiyor diye eşinizle kötü olmanız gerekmez diye düşünüyorum

Hangi konuda ezdiriyor mesela?
Ezdiriyor dememiz için konuları da bilmemiz lazım bence..
Seyrek gidin veya gitmeyin bayram seyranlar haric
Yapıları öyle demekki birlikte yasamıyorsanız cocuklarınızı kv kp sevmiyor diye eşinizle kötü olmanız gerekmez diye düşünüyorum
Eşime herşey normal geliyor. Yarın görümcem sezaryene alınacakmış aslında böyle patladım. Kv aramış yarın gel illa, eşim iş çıkışı gelirim diyor dayısın izin al diyor. O da tamm diyor. Şimdi kıskançlık yapma diyecekler çıkacak. Dayıdır tabiki gidecek okadar sığ düşünceli değilim. Oğlu hasta 2 haftadır ne arıyor ne soruyor şimdi emir vermek için arıyor. Ee alacanmı izin alabilirim. Tamm al . Senin oğlun doğacağı zaman kim geldi ?ailenin ilk torunuydu. İki görümcem kaynım çalışıyorlardı gelmediler, kp keyfi gelmedi . Ozaman vallahi çalışıyorlar diye hiç takılmamıştım şimdi böyle davranıyorlar. Söz konusu bizsek hiçbirşey önemli değil.2 ay önce kocam ameliyat oldu gezmemiz var deyip ne kv ne görümcem geldi hastaneye . Ben işten izin alıp kaldım hastanede.bunları söyleyince senden korkuma bişey yapamıyorum diyor eşim. Geçen hafta hastane hastane gezdim ben 2 küçük çocukla kocama izin al lütfen ben yapamicam 2 siyle dedim alamam elin işi kendi işimmi dedi. Kv istemiyor zaten bakmayı 2 saat bırakta çocuğu öyle götür hastaneye demediler. Nedir bu özel ilgi alaka anlamıyorum.

Ama sürekli ortam gergin bende seslenmiyorum daha fazla gerilmeyelim diye. El kızıyızbiz bir laf etsek olay büyür oğulları söylesin.2 haftada 1 gidiyoruz yahu kızmaktan eleştirmekten torunlarını sevmeye vakitleri kalmıyor. Oğlum diyorki ne yapalım anne nasıl davranalım orda ? Kapıyı elleme , duvarda iz olur ses yapma, koşma ne yapalım?

Ne olursa olsun dengeyi bulmalı
Eşini ezdirmemeli

Hep mi böyleydi bu kadar pasifti

Gitmeyin sizde bayramdan bayrama görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…