Aşkınızdan ölmüyorsanız bir süre kendinizi iyice çekip sessiz kalmanızı tavsiye ederim.merhaba
artik düşünmekten ve bu konu hakkinda konuşmaktan yoruldum. sizinle de paylasmak istedim belki bakis açımı değiştirecek yorumlar alirim
2,5 yıllık bir beraberligim var. ben universite son sınıftayım erkek arkadasim kpssye hazırlanıyor. uzak mesafe iliskisi yasiyoruz ve gorusme araligimiz cok uzun en son 6 ay önce gördüm onu.
onun bu sene atanmasi gerekiyor artik. benim mezuniyetimden sonra artik bir adım atmak istiyoruz ama hic ciddiye almıyor. calistigini ve yeterli olduğunu söylüyor ama kendini kandirdigini dusunuyorum cunku çalışmıyor. her gün dışarıda arkadaşlarıyla.
bense surekli evdeyim. mezun olmak için ders calisiyorum ve iki haftada bir dışarıya cikiyorumdur en fazla. evimiz bahçeli bu yüzden zamanimi havanın güzel oldugu gunlerde bahçede geciriyorum. yasadigim sehirde hiç arkadaşım yok, çünkü yeni taşındık ve yabanciyim burda. pandemi surecinde de sosyallesemedim haliyle ve kendimi çok yalnız hissediyorum.
bundan dolayı defalarca konuştuk, tartıştık.. sinavi için endiselendigimi ve biraz da benimle ilgilenmesini istediğimi söyledim. bahsettigim sey 7/24 kesintisiz iletisim değil. ama hal boyle olunca denk gelemiyoruz bile. uzaktan yapilabilecek cok fazla sey yok ama benimle vakit geçirmek istedigini görmüyorum.
sizce ne yapmalıyım ne demeliyim? her gun seni ozluyorum bugun bana zaman ayirir misin demek istemiyorum. 25 yaşında birine ders calis da denmiyor, denmemeli. ama gelecegimiz için sadece ben düşünüyor gibi hissediyorum.
iki gunde bir 100 soruyla bir öğretmen atabilir mi allah askina siz soyleyinAşkınızdan ölmüyorsanız bir süre kendinizi iyice çekip sessiz kalmanızı tavsiye ederim.
Kafayı üşütürcesine oturup çalışmadıktan sonra kpss ile atanmak çok zor
Branşı ne ?iki gunde bir 100 soruyla bir öğretmen atabilir mi allah askina siz soyleyin
ya ona soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ama yazık olacak emeklerine ve zamanına...
umursamaz davranmak o kadar zor ki ama deneyeceğim teşekkürler :')Insanlar kendini çaresiz hissettiğinde ne yapmali biliyor musun? Kendini koyvermenin o dayanilmaz akışınabırak. Pasife al hayat-ı... Imkansiz degil dene başarısısın... Sıcak kumlardan serin sulara dalmak gibi haz verecek garanti ediyorum
İki günde 100 soruiki gunde bir 100 soruyla bir öğretmen atabilir mi allah askina siz soyleyin
ya ona soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ama yazık olacak emeklerine ve zamanına...
turkce ogretmenligiBranşı ne ?
hayir bu sene 100 150 civari alindiİki günde 100 soru
Çok alımı olan bir branşı mı var? Ona mı güveniyor acaba?
Demek ki güvendiği başka bir şey varhayir bu sene 100 150 civari alindi
derece yapan arkadaslari atanamadi
ama o kadar rahat ki ben bile ne kadar stres yapıyorum
ben 22 yasindayim son 1 yıldır uzağız.2,5 yıl 6 ayda bir görüşseniz 4-5 defa görüştüğün ve ilgisizliğinden gezip tozmasından yakındığın adamla mezun olduktan sonra adım atmayı düşünüyorsun ve yaşlarınız 25...
cok tesekkur ederim yorumunuz icinDemek ki güvendiği başka bir şey var
Daha önce konuyla ilgili fikrini ve endişeni belirttiysen daha da konuyu açma derim, kendini düşünmeyene senin söylediklerin anca dır dır gelecek.
Sen kendi okulunu bitirmeye odaklan hatta kpss için bu seneden temel atmaya başla derim
Günde kronometre ile en az 7-8 saat çalışmalı. 1000-1500 arası soru çözmeli. Bunlar minimum değerler. 62 gün boyunca Günde kronometre ile 13-14 saat, konu anlatımı dışında 2500-3000 soru çözerek atandım. Türkçe öğretmenliğinin de ataması çok az. Bu çalışma ile atanması mucize olur. Ama eminim ki o da bunu biliyordur. O kendi geleceğini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Çünkü sevgiliniz durumu bilmesine rağmen iki günde 100 soru çözüyorsa sorumsuzdur. Sorumsuz bir insan ile de bir gelecek düşünülmemeli. Yorumum için çok üzgünüm ama gerçek bu.turkce ogretmenligi
ben rehber öğretmen gibi karşıma alıp bunu bunu yapacaksin demedim hic ama hukuk fakültesinde okuyorum bir sinava ciddi bir sekilde nasıl hazirlanilir cok iyi biliyorum asla yeterli değil onunkiGünde kronometre ile en az 7-8 saat çalışmalı. 1000-1500 arası soru çözmeli. Bunlar minimum değerler. 62 gün boyunca Günde kronometre ile 13-14 saat, konu anlatımı dışında 2500-3000 soru çözerek atandım. Türkçe öğretmenliğinin de ataması çok az. Bu çalışma ile atanması mucize olur. Ama eminim ki o da bunu biliyordur. O kendi geleceğini düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin. Çünkü sevgiliniz durumu bilmesine rağmen iki günde 100 soru çözüyorsa sorumsuzdur. Sorumsuz bir insan ile de bir gelecek düşünülmemeli. Yorumum için çok üzgünüm ama gerçek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?