yoruldum...

evde dursa konusucaz da :)

Öfff ben başladığımda 1 nisandi.Sabah 9 gibi kalkar oturur moduma göre ya konu dinler ya soru çözer ya da çözemediğim soruları tekrar ederdim .Gece 12 de pert şekilde yatardım belim koptu ama tr derecesiyle atandım maalesef böyle oluyor artık.

Bölümün zaten zor. Derslerin ağır. Bence sen kendi derslerin ile ilgilen. Dediğin gibi 25 yaşında bir insana ders çalış diyemezsin ki.

hayir bu sene 100 150 civari alindi
derece yapan arkadaslari atanamadi
ama o kadar rahat ki ben bile ne kadar stres yapıyorum
Bu kadar zorsa alternatiflere yönelin, kpss zaten çok çalışmakla olan bir şey değil etkileyen çok faktör var, bir b planınız olsun madem resmiyete dökmek istiyorsunuz. Öte yandan herkesin çalışma stili de farklı olabilir bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Yeni taşınmış olduğunuz, sosyalleşemediğiniz için de yalnız kalmış o yüzden normalden daha fazla ihtiyaç hissetmiş olabilirsiniz ancak bu şekilde onu darlayarak ilgi istemeyin bunları zaten o da biliyor ama ilgi göstermeyi akıl etmiyorsa durup bir düşünün devamli arkadaşlarıyla dışarda diyorsunuz yani boş vakti çok ama size ilgisiz bu durumda ilişkiyi gözden geçirin atanıp atanmamasından ziyade

Aynen öyle. 94 puan almıştım. Sabah 6 akşam 12 arasında çalışırdım. Toplam çalışma sürem en az 13-14 saatti. Ama mecburdum. Ataması çok zor olan bir bölüm mezunuyum.

haklısınız.. bu konuyu biraz fazla açıp lackalastirdim sanirim. su an biraz kendimi geri cekicem artik. dediginiz gibi dusunecek olan icin soylemeye gerek olmaz.

haklısınız.. bu konuyu biraz fazla açıp lackalastirdim sanirim. su an biraz kendimi geri cekicem artik. dediginiz gibi dusunecek olan icin soylemeye gerek olmaz.
Bir de onu çok seviyor olsanız bile evvela kendinizi düşünün, kendi mesleğinizi elinize almak olsun hedefiniz bu salt sizi ilgilendiren bir şey, ama onun mesleği olup olmaması sizi etkilese de önce onu ilgilendiren bir şey sonuçta. Siz yolunuzda ilerleyin eşlik etmek isteyen buyursun gelsin yani

ben 22 yasindayim son 1 yıldır uzağız.
Kendine çok yazık edersin. Okulunu bitir güzel bir iş ve deneyim(4-5yıl) kazan kariyerini oluştur. Şuan düşüneceğin en son şey evlilik üzerine adım atmak olsun.
Sevgilin seni istiyorsa çaba gösterecektir.

güzel öneriniz için çok teşekkür ederim

Sorumluluk alamayan insan çok çok zor değişir.
Kendimden biliyorum.
Senelerdir bir sürü şeyimi degismeye çabalıyorum.
çok şükür başarıyorum ama birde bana sorun.

sevgiliniz bence nasılsa atanmam diyerek salmış.
ya kendisine başka bir iş yolu bulacak ya da siz kendi yolunuzu çizip ona bel baglamayacaksiniz.

Normal aslında. Ne bakımından normal? Yaş bakımından. Önce 22-23 yaşında gaza gelmiş evleneceğim diye şimdi belli istemiyor. Yaşınız çok genç özellikle erkeklerin genç yaşta evlenmesi sonra çok büyük sorunlar yaratıyor. İş konusunu saymazsak zaten o yaşta arkadaşlarıyla dolaşması normal. Ama aynı ülke içinde çok az görüşüyorsunuz, sizi görmek istemeli gelmeli. Bence sakinleşip arama sormayı azaltın ha tamam derse,işine gelirse boşverin gitsin

haklısınız tesekkurler

Kendi hayatına odaklan ve hedeflerin üzerinde devam et. Erkek arkadaşınızla ilişkinizi akışına bırakın. Zorlasanızda serbest bıraksanızda İlişkiniz gittiği yere kadar gidecek çünkü.

sürekli cabalayan benmisim gibi geliyor ama böyle düşündüğüm için de ona haksızlık etmişim gibi hissediyorum
akışına bırakmam gerek doğru

sürekli cabalayan benmisim gibi geliyor ama böyle düşündüğüm için de ona haksızlık etmişim gibi hissediyorum
akışına bırakmam gerek doğru
Bundan sonraki enerjini kendi üzerine harcamalısın o zaman. O da bir birey ve kendi sorumluluğu konusuna kendisi hakim olması gerekir. Dürte dürte geleceğinizi hazırlamaya çalışmak çabalamak değil kendini tüketmek olur. Sokma akıl iki adım gider der anacığım. O yüzden kendi kariyerini oluşturmadan evlilik adına bi mücadelen olmasın.

Adam yeni sevgili bulmustur,kesin net ,kendinizi geri cekin kpss de cakarsa sizde yol veri tamamen,hep cabalayan sizseniz kiymetiniz bilinmez,umursanmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…